| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Kosarka(hrt topic)
http://www.jutarnji.hr/sport/kosarka/cl ... ,127207.jlEVo jedan prigodni clanak Nego pitanje je sto mislite o hrt-ovu neotkupljivanju prava prijenosa za kosarkaske utakmice na oi , i tome da necemo gledat hrvatsku kosarkasku reprezentaciju na nacionalnoj televiziji ? ---------------------------- Mislim da je ovo bezveze , gledatelji placaju pretplate a jos nam i bacaju sve vise reklama pred oci a nisu u stanju otkupit prijenose kosarke na oi , iako je hrvatska kosarka nakon 12 godina prvi put tamo Nisam bas ljubitelj ovog sporta ali moran rec da je ovo malo bezveze od hrt-a 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 20 srp, 2008 12:42 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
 Re: Kosarka(hrt topic)
čula sam to još prije od ljubi koji su veliki obožavatelji košarke. nije im uopće fora.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| ned 20 srp, 2008 2:35 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Da iskreno to je i meni pomalo čudno da kažem najblaže, a kao razlog zašto nisu otkupili prava prijenosa je zato što je navodno premala zainteresiranost. 
| ned 20 srp, 2008 4:29 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
nda...a meni nikako nije jasno da postoji velika zainteresiranost za ugly betty, ružnu ljepoticu i ne daj se, nina koje su zapravo jedna te ista serije 
|
| ned 20 srp, 2008 4:31 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Suikotreki je napisao/la: Da iskreno to je i meni pomalo čudno da kažem najblaže, a kao razlog zašto nisu otkupili prava prijenosa je zato što je navodno premala zainteresiranost.  ugly betty je okey serija No nije sad ona bitna , bitno je to da hrt laze i da tesko moze bit mala zainteresiranost za hrvatsku reprezentaciju na olimpijskim igrama O premaloj zainteresiranosti govori i broj komentara na web portalima koji kritiziraju hrt , pa mogu rec da stvarno neznam gdje hrt glavasevici zive 
|
| ned 20 srp, 2008 4:36 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ma ne to za zainteresiranost im je samo jadna isprika. Stvarni razlog je to što im je premali profit od toga. Pa samo pogledajte koliki im je profit od recimo jednog emitiranja Piramide, koja je po meni jedna od najglupljih stvari koje HRT prikazuje.
| ned 20 srp, 2008 4:39 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
captain je napisao/la: ugly betty je okey serija je. ona američka. ova meksička, koju su bili sinkronizirali i naša nije baš. pa...moglu su lupiti visoke cijene emitiranja reklama 
|
| ned 20 srp, 2008 4:42 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Da mi više niste se usudili kritizirat nacionalnu TV !! Jasno !? Ili pucam ! Pozdrav Doc Milića 77

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 20 srp, 2008 5:23 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
buco je napisao/la: Da mi više niste se usudili kritizirat nacionalnu TV !! Jasno !? Ili pucam ! Pozdrav Doc Milića 77 Hey HRT bi zadnje kritizirao. Najbolja Hrvatska televizija zauvijek i nikad niti jedna druga konkuretna televizija nikad neće biti bolja od HRT-a. 
| ned 20 srp, 2008 5:27 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
nadam se da pri tome izostavljaš HRT1 
|
| ned 20 srp, 2008 5:42 pm |
|
 |
|
Make it so
|
modesty blaise je napisao/la: captain je napisao/la: ugly betty je okey serija je. ona američka. ova meksička, koju su bili sinkronizirali i naša nije baš. pa...moglu su lupiti visoke cijene emitiranja reklama  Da , slazem se 
|
| ned 20 srp, 2008 5:49 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
modesty blaise je napisao/la: nadam se da pri tome izostavljaš HRT1  Pa narafski.  HRT2 je ono što spašava HRT. Od prije OZ-a, Dead like me, pa sad naravno ST, Dr. House, Two and a half man.. fakat ima još dosta dobrih stvari koje su se ili prikazivale ili se sad prikatuju na dvici. 
| ned 20 srp, 2008 5:53 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...hm, niš čudno... HRT , nas je još jednom razočarao... ...ja sam sretanšto imamo Blanku Vlašić, pa je radi nje atletika na TV-u...
...a prijašnjih godina ni to...
...indijanci sad nisu ni kvalifikacijski turnir prenosili... ...a vjerojatno bi pogledao tekmu protiv Portorika i Njemačke, jer su morali odlično igrati da te dvije reprezentacije pobijede...
| pon 21 srp, 2008 1:15 am |
|
 |
|