| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Krugovi u hrvatskom žitu?
Krugovi u hrvatskom žitu? Istina ili šala? Prosudite sami.

|
| čet 15 lip, 2006 1:42 am |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sri 10 svi, 2006 11:05 pm Postovi: 168 Lokacija: Maribor, Slovenija
|
A gdje je to? (Da idem na izlet uvjeriti se na vlastite oči.  )
| čet 15 lip, 2006 2:44 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
Ma ti krugovi su jos jedna navlakusa od hercegovaca, samo da zarade, kao i Gospa iz medjugorja.... 
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
| čet 15 lip, 2006 2:53 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Borg.Queen je napisao/la: A gdje je to? (Da idem na izlet uvjeriti se na vlastite oči.  )
U Međimurju, selo Vrhovljan kod Sv, Martina na Muri.
evo link za sve koji nisu našli, a zanima ih
http://www.tportal.hr/funbox/zadnjastra ... 84006.html
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 15 lip, 2006 3:44 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
General Chang je napisao/la: Ma ti krugovi su jos jedna navlakusa od hercegovaca, samo da zarade, kao i Gospa iz medjugorja.... 
tesko.... kad se to desilo kod Mure
evo i clanka jutarnjeg:
http://www.jutarnji.hr/cudne_vijesti/cl ... o,31122.jl
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 15 lip, 2006 4:27 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Chaky je napisao/la: General Chang je napisao/la: Ma ti krugovi su jos jedna navlakusa od hercegovaca, samo da zarade, kao i Gospa iz medjugorja.... 
tesko.... kad se to desilo kod Mure
quote]
Možda misle da su stranci glupi pa ne razlikuju Međimurje i Međugorje. Ne škodi probat ako će koji euro kapnut. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 15 lip, 2006 10:05 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
| čet 15 lip, 2006 12:08 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
decki decki, oni su svugdje..... 
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
| čet 15 lip, 2006 12:12 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
The truth is out there. Yuo just have to know where to look. 
|
| čet 15 lip, 2006 12:45 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sri 10 svi, 2006 11:05 pm Postovi: 168 Lokacija: Maribor, Slovenija
|
Uuu, u Međimurju - možda čak i skočim pogledat (definitivno mi je bliže nego Međugorje  ).
A najjači mi je zadnji komentar kod članka u Jutarnjem:
Citat: mi imamo krugove bosanci piramide makedonci stonehead srbi onog supermena što su ga vidili da leti a šta imaju slovenci???
"Stonehead" u Makedoniji? Supermen u Srbiji? O čem to priča čovac?
Ha, a mi Slovenci imamo svoj Roswell -
http://ufocasebook.com/yugoslaviaautopsy.html
Makar ne znam točno gdje je to selo "Otoček", ako je uopće u Sloveniji. Kažu mi da je. 
| pet 16 lip, 2006 4:29 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Borg.Queen je napisao/la: "Stonehead" u Makedoniji? Supermen u Srbiji? O čem to priča čovac?
za stoneheada nemam pojma
a za srpskog supermena sam cuo... tocnije cuo sa za nekog fantoma... bilo je prije par mjeseci po vijestima po netu
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 16 lip, 2006 4:47 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Meni su ovakvi slučajevi likova i tvorevina u krajoliku uvijek zgodna stvar jer se mogu naslušati svih mogućih smiješnih priča. Trkeljaju od krajnosti do krajnosti. Neki bez sumnje tvrde da su to tragovi slijetanja alienskih brodova, pa čak i njihove poruke nama, samo što sm mi još preglupi da ih shvatimo, a neki su opet nepokolebljivi logičari koji su sve sposobni znanstveno objasnit, čak i teorijom da su baš sve te krugove napravili neki starčići upotrebom metra špage i daske. Mašta radi svašta.
|
| pet 16 lip, 2006 10:41 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...glasam za prvu opciju, ...ali još mi je nekaj palo na pamet... ...to je Ted;Dea došla sa svojom ekipom iz paralelnog svemira, i napravila show!!! 
| sri 21 lip, 2006 8:43 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Možda, ali malo je vjerojatno da bi Teddea radila nešto prikriveno i po mraku. Koliko sam vidio do sad, ona se ne libi dignut glas za Trek i njemo izražavanje stavova bi bilo puno spektakularnije. 
|
| sri 21 lip, 2006 10:07 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Shadowmaster je napisao/la:
Pa cujes decki s pleksericama dobro odgovaraju tom opisu 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| pet 23 lip, 2006 1:40 am |
|
 |
|