|
Sada je: sub 12 ruj, 2026 9:01 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant Commander
|
 Stand up Comedy!!!
Prije neke 2 godine u moj život uletio je svježi slani val stand up komedije.
Odmah sam se zaljubio. Od onda do tada nabavio sam tone stand up materijala. Taj oblik humora je zbilja nešto posebno, izvorni, neprerađeni, hrabri, ingeniozni, originalni..na Hrt-u su nešto malo dali, ali ništa vrijedno spomena.
Neka od najmoćnijih imena koja mi padaju na pamet a koje bih toplo preporučio svima koji se vole smijati(a onaj tko se ne voli neka ga bude sram) su George Carlin, Bill Hichs, Pablo Francisco, Ron White, Tod Barry, Dave Shapell, Adam Ferera, Dom Irera, Seinfeld...neda mi se više nabrajati, ali ima ih još jako jako puno genijalaca
Javite se na temu...
| pet 09 vel, 2007 2:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Slazem se
Ali nesmojes nasu scenu zaboravit kao sto je grupa "sve 5" i Pervan koji je najpoznatiji
Kako je osnovao "Vecernju skolu" on je postao sve poznatiji i trebao bi se sramiti sto nisi njega napomenuo 
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| pet 09 vel, 2007 3:05 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
hehehe... meni se cini da mi imamo previse slicnosti... monty phython, red dwarf i eto sad i Stand up komicari...
kod mene je sve pocelo kada sam dobio "Robin Williams: Live on Broadway" i od tada skupljam audio i video stand-upove od kud god stignem (frendovi, emule, Cvicek, torrenti, frendovi, opskurne web stranice, frendovi itd.)
meni osobno najdrazi je Robin Williams (a sto cu... prva ljubav  ) a ostalih ima toliko dobrih da mi nema smisla nabrajat...
sad mi je trenutno cilj nabavit od maXa top 100 komicara od Comedy Centrala... kako mi je on to prepricao cini mi se kao nesto sto definitivno moram nabavit
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 09 vel, 2007 4:18 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
 hehe
to volim čut. Što se Pervana tiče, drag mi je vrlo, ali uvijek postoji ali...ne znam, gledao asm baš stand up njegov i dobar je, no on mi je više kao pojava i kao osoba drag(gledao sam neke njegove dugometražne intervjue) ali ja baš govorim o stan up-u nekih legena koji su desetjlećima vjerni upravo toj tradiciji, koja je nemilosrdna i treška...Pervan se vrlo malo bavio stand upom iako je dobar komičar...
A što se tebe tiče Chaky, tako treba!hehe
Imam ti ja dosta toga(kao što rekoh),,,mislim da imam i taj show od hiperaktivnog Williamsa, legenda je. Imam i serijal u 5 nastavaka '100 greatest standups of all time' odlična je i u obrazovne svrhe...mislim da će ti se full svidjeti...ako nisi pogledaj Carlina i Pabla Francisca(koji je vokalni genije)...
| pet 09 vel, 2007 7:59 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Hichs? Misliš možda na Billa Hicksa? On je bio kul.
pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| pet 09 vel, 2007 9:05 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
 da da
Mislim na Billa točno! za njega mi je preskromno reći da je dobar, taj čovjek je legenda, pisane knjige o njemu. Bio je moderni prorok, imam dvd sa 3 dugometražna njegova nastupa i dokumentarac...donijela frendica iz Londona, prva jeb* liga je!
tragična priča naravno...umro 1991
| pet 09 vel, 2007 10:13 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
 KAKO SAM MOGAO ZABORAVITI!!!???
Isuse, ne mogu vjerovati da sam mogao zaboraviti nabrojati i Steven Lyncha dok sam nabrajao velikane...ovo je jedan mladi dečko sa najoriginalnijim pristupom komediji koji sam vidio...a k tome još i pali recept! Dečko zapravo pjeva, ima fantastičan glas i vokalne sposobnosti a i solidno svira gitaru, a lirika...za plakat od smijeha,TO MORATE POGLEDATI I POSLUŠATI!!! Imam sve njegove albume i dva ''stand up koncerta''
p.s.- već osjećam da će me netko politi hladnom vodom tipa:
''gledao sam Lyncha i nije mi nešto..'' i takve spike!
p.p.s.- da se niste usudili 
| pet 09 vel, 2007 10:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
oooooooooooooookie dokie! definitivno me zanimaju Ron White, Tod Barry, Adam Ferera, Dom Irera -ako imas pune stand-upve (u videu)
ja i chaky imamo ovecu kolekciju takoer... mozda ne bi bilo lose da svako napise sto tocno ima pa da kasnije upotpunimo kolekcije...
(npr. ja sam upravo skuzio da dvd s Eddie Izardom vise ne radi dobro.. nadam se da chaky ima kopiju.. inace...grrr)
...ima jos monogo dobrih imena koje treba nabavit... ova retrospektiva 100naj mi je otvorila oci
robin williams mi je NAJ! obozavam ljude s puno energije  a lik je  nevjerojatan -i k tome ima najduzi stad-up koji sam vidio do sad -sat i pol!
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pet 09 vel, 2007 11:18 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
 eeeeee
Richard Pryor(koji je broj 1 na ljestvici) je imao nastupe po 2 sata, on je najveća legenda, ali nije meni po mom ukusu na 1.mjestu.
serijal je vrlo edukativan ko što rekoh...ja trenutno nemam svoj kompjuter jer mi se laptop strgao i mora na popravak(ništa ne pitajte-kata jebena strofa) pa se švercam kod frendice. Ali kad se sjetim koš kojega kojeg imam javim. Imam sve one koje sam nabrojao gore...i LIzzarda, a Eddie Murphy ima 2 moćna showa...i on je bio veliki stand up, al je ošo u isplativije vode, bog ga blagoslovio!
no ja sam inače uvijek za bilatralnu razmjenu dobara pa ako se dogovorimo možemo se izmijeniti.
| sub 10 vel, 2007 1:39 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
meni fali prvi nastavak od tih 100 najvacih
Pryora imam negdje na nekom dvdu (3 standupa) al nisam jos pogledo ...moram bit -in the mood
al inace sam pogledo vecinu svega...
bumo se culi
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sub 10 vel, 2007 2:15 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
 Re: Stand up Comedy!!!
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pon 07 sij, 2008 2:54 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Meni je Pablo Francisco zakon. Voljela bih na njegov šou jednom otići.
_________________ It's me. Dax !
|
| pon 07 sij, 2008 6:37 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
freddy soto... za njega nisam cuo... morat cu provjeriti kad dodjem doma
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 07 sij, 2008 9:04 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
Chaky je napisao/la: freddy soto... za njega nisam cuo... morat cu provjeriti kad dodjem doma on nažalost više nije među živima. mješao je alkohol i xanax. postoji i treći amigos (ima u videotekama za posuditi dvd three amigos) - carlos mencia, ali njegove fore su više o manjinama u SAD-u i njihovim običajima pa su smješne onima koji kuže te običaje. i jako jako puno psuje. evo link na pola sata stand up nastupa: http://www.youtube.com/watch?v=8q_n8z3auC4
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pon 07 sij, 2008 9:17 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
a to je jedan od 3 amigosa... onda mi je ipak poznat...

|
| pon 07 sij, 2008 10:45 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|