| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Na sto vas nick asocira
Evo ja napisem pa cete valjda skuzit temu lil mee - neka mala djevojcica Bricktop- cigla marsonia -nogometni klub chaky -chakotay 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 12 tra, 2008 9:18 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
 Re: Na sto vas nick asocira
TerNek- dernek Chaky- Chuck Norris Ant- Enteršpajz Kunić- NMK Lil mee- mačkica Luce- Silvija (moja profa) kasnije dodat (btw marosnija i je po klubu)
| sub 12 tra, 2008 9:26 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Chaky - Chakotay Marsoni - Mars Bricktop - cigla Ant - mrav Cvicek - naočale Shadowmaster - ninja mr. Bobo - bobica/ribizl ili tak nekaj TerNek - Terok Nor T'Grel - kalež .....
_________________ It's me. Dax !
|
| sub 12 tra, 2008 9:49 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mr bobo- isto bobica (ista asocijacija ko sta je ezri ima) Cvicek -staklenik s cvijecem
|
| sub 12 tra, 2008 9:54 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
lil' mee-mala mačka chaky-evil lutka chaky(iako se piše chucky al nema veze) XD koja kolje malu djecu ant-mrav mr.bobo-parodija na lotr ''bobo skidaj gaće'' lucrezia-svjetlost(pa i doslovno to i znači) cvicek-neka kreštava ptičica XD ...
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 13 tra, 2008 12:03 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Chaky - Čake Marsoni - Marsonija max - mad max Ant - antena Cvicek - cvijeće Shadowmaster - sjena mr. Bobo - bobo smrad TerNek - Terok Nor Capitan - kapetan Ezri - DS9 . . . . .
| ned 13 tra, 2008 12:07 am |
|
 |
|
Make it so
|
alien she je napisao/la: l mr.bobo-parodija na lotr ''bobo skidaj gaće'' ... Bobo sorry ali nemogu izdrzat (alien she dobra asocijacija) http://www.youtube.com/watch?v=8hsVC5nloMQ 
|
| ned 13 tra, 2008 12:12 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
kaj ne?ja sam umirala od smijeha kad sam vidla prvi put bobin nadimak 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 13 tra, 2008 12:15 am |
|
 |
|
Make it so
|
ja nisam , bobo je okey nadimak ali je ova parodija jako smijesna a ova moja tema izgleda da ima dobru zabavljacku buducnost 
|
| ned 13 tra, 2008 12:25 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...da, da... ...već sam postao imun na to...
...kad sam došao na SFC forum su me zafrkavali oko toga, no ja nisam imao pojima o čemu se radi... ...onda mi je netko dao link...
...umirao sam od smijeha...
...i tako se to nastavlja i nastavlja...
...smijemo se zajedno na moja račun 
| ned 13 tra, 2008 12:36 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ternek - dernek mr.bobo - zar je potrebno uopće pisat-bobosmrad captain - picard picard - picard 
_________________ njanjanja
|
| ned 13 tra, 2008 1:58 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Lil'Mee- Mackica ali neka svemirska alien she- she is alien?? (ali onaj iz alien 8 putnik) BrickTop- cigla na vrhu... (necije glave mozda) Ezri- Azra... Marsoni- Marsovac . . . . . . .
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| ned 27 tra, 2008 11:06 pm |
|
 |
|