| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Istina ili ne ?
U svom tromjesecnom forumasenju na vise sf stranica , upale su mi ove stvari u oko
Vecina trekija nevoli wesley crushera a neki ga i mrze ? Teta katica (janeway) je kaubojka koja nemisli na nista osim svoje posade ? deep space 9 je zapravo odlicna serija i jedino nju gotovo svi vole ? rodenberieva vizia djece na brodu je previse utopisticka i nerealna ? Prvu sezonu TNG se ne isplati gledat ? jadzia nije trebala umrijet ? Romulanci su cool? dal je po vama istina da su ovo vecinska misljenja na hrvatskim forumima i da vecina hrvatskih trek minifanova ili fanova ovako misli?
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 17 tra, 2008 1:33 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Istina ili ne ?
captain je napisao/la: U svom tromjesecnom forumasenju na vise sf stranica , upale su mi ove stvari u oko
Vecina trekija nevoli wesley crushera a neki ga i mrze ? Teta katica (janeway) je kaubojka koja nemisli na nista osim svoje posade ? deep space 9 je zapravo odlicna serija i jedino nju gotovo svi vole ? rodenberieva vizia djece na brodu je previse utopisticka i nerealna ? Prvu sezonu TNG se ne isplati gledat ? jadzia nije trebala umrijet ? Romulanci su cool? dal je po vama istina da su ovo vecinska misljenja na hrvatskim forumima i da vecina hrvatskih trek minifanova ili fanova ovako misli? ...dobar si  ...1. točno - no ja prkosim, meni je super ...2. nažalost skoro točno... no opet je prkosim - ona je genijalna... ...3. nije baš točno, ne vole svi DS9... 65% možda... (ili se varam) ...nisam među njima...  ...4. točno ...5. točno ...6. pa nsu baše nešto... nebi se složio s time... (osim da imaju cool brodove)
...eto...  ...ja sam rekao svoje...
| čet 17 tra, 2008 2:51 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
vjerojatno je stvar u tome što su isti ljudi logirani na više foruma. nisam poznata kao konformist i reći ću da se ne slažem sa svime: nemam ništa protiv veslija i kejt, ds9 je čisto ok, nije nužno utopističko gledište, prvu sezonu tng vrijedi pogledati da se cijene slijedeće sezone  romulanci nisu baš tako jako kul...eto, ja nisam većina 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| čet 17 tra, 2008 3:19 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
captain je napisao/la: Vecina trekija nevoli wesley crushera a neki ga i mrze ? Govoriti mogu samo u svoje ime: ne volim ga, ali ga niti ne mrzim. (ja ništa ne mrzim) captain je napisao/la: Teta katica (janeway) je kaubojka koja nemisli na nista osim svoje posade ? OK, na tu temu se znam našaliti, ali prava je istina da je Voyager prva serija koju sam gledao i ne mogu je baš objektivno ocjeniti, ali nemam ništa posebno protiv Janewayice (dakle više je to nekakva zafrkancija) captain je napisao/la: deep space 9 je zapravo odlicna serija i jedino nju gotovo svi vole ? Da je najbolja serija, je. Da ju svi vole ne. Ima podosta protivnika, ali oni u principu ne znaju što pričaju  captain je napisao/la: rodenberieva vizia djece na brodu je previse utopisticka i nerealna ? Za djecu me u principu nije briga. captain je napisao/la: Prvu sezonu TNG se ne isplati gledat ? Tko ti je to rekao?! captain je napisao/la: jadzia nije trebala umrijet ? Nije. captain je napisao/la: Romulanci su cool? Romulanci jesu cool, ali bi bili još daleko više cool da napokon skuže kako smješno izgledaju u uniformama sa onim stršećim ramenima. captain je napisao/la: dal je po vama istina da su ovo vecinska misljenja na hrvatskim forumima i da vecina hrvatskih trek minifanova ili fanova ovako misli? To u biti svi kopiraju moje mišnjenje, samo što negdje dođe do "pokvarenog telefona". Uglavnom hvala ti što si mi ukazao na te sitne propuste, budem se ja dalje pobrinuo za to. U narednih nekoliko dana možete očekivati "Mišljenje trekija", kanonizaciju stavova o važnijim trek temama kojih bi se svi trebali pridržavati. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 17 tra, 2008 10:08 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
captain je napisao/la: Vecina trekija nevoli wesley crushera a neki ga i mrze ? Teta katica (janeway) je kaubojka koja nemisli na nista osim svoje posade ? deep space 9 je zapravo odlicna serija i jedino nju gotovo svi vole ? rodenberieva vizia djece na brodu je previse utopisticka i nerealna ? Prvu sezonu TNG se ne isplati gledat ? jadzia nije trebala umrijet ? Romulanci su cool?
Ja sam poceo ne voliti Wesleya jer sam i prije gledanja serije cuo jako negativne komentare o njemu ovdje, ali u seriji ustvari nisam primjetio nista kod njega sta me posebno iritira Janewayica je najbolja kapetanica DS) je najgora serija Djece bas nema puno, a i nije me briga za njih Prva sezona TNGa je dosta losa, ali ipak je treba pogledati Nije Romulanci su meni najzanimljivija rasa
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| čet 17 tra, 2008 11:11 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
captain je napisao/la: U svom tromjesecnom forumasenju na vise sf stranica , upale su mi ove stvari u oko Vesli zna biti iritantan, ali ne nesto posebno (ja ne bih spominjao Veslija i kolac u istoj recenici  ) Janeway je najvise "kaubojka" od kapetana, no vidio bih vidjeti tebe kako bi se ti snasao 70k l.y. od Domovine  OK je s obzirom na situaciju. DS9 je odlicna serija, najvise ju prihvacaju jer ima mali odmak od "ubertreka"... ljudi su realnije prikazani. Prva sezonu TNG-a je losija od ostalih, ali ju se isplati pogledati jer se upoznaju likovi, a ima i sasvim solidnih epizoda (npr. s Edoancima) Romulanci su zanimljiva rasa, ima i zanimljivijih i dosadnijih "glavnih" rasa od njih. U prosjeku jesu slicna misljenja medju SF i ST fanovima.... ali neces naci puno ljudi koji se slazu bas sa svim konstatacijama koje si iznio. Sve naravno IMHO.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 17 tra, 2008 11:44 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
captain je napisao/la: Vecina trekija nevoli wesley crushera a neki ga i mrze ? meni je on fora u biti (sad kad sam prizno ce me kamenovati  ) ali se uvijek prikljucujem zajebanciji o njegovoj iritantnosti jer sam i ja nekak primjetio da je mainstream captain je napisao/la: Teta katica (janeway) je kaubojka koja nemisli na nista osim svoje posade ? ja se isto stalno zezam na racun babe... i takoder mi je to prva serija koju sam gledo, ali mi je tng promijenio percepciju voyagera kao serije... i nisam bas nesto cesto ostajao zadivljen s njenim odlukama... pa se donekle slazem s tvrdnjom captain je napisao/la: deep space 9 je zapravo odlicna serija i jedino nju gotovo svi vole ? u skoro svim anketama uvijek pobjeduje tng ko naj serija. tng je zreli trek po meni captain je napisao/la: rodenberieva vizia djece na brodu je previse utopisticka i nerealna ? je, kao i sve ostalo! - to izdvaja star trek od svih ostalih serija (ja jos nisam nasao seriju di je glavna radnja oko utopijskog neceg) captain je napisao/la: Prvu sezonu TNG se ne isplati gledat ? ima dobrih epizoda i u prvoj sezoni... to da se ne isplati vrijedi za danasnju djecu koja vole gledati samo akciju i explozije captain je napisao/la: jadzia nije trebala umrijet ? pa meni se isto cini da nije... samo im je stvaralo potrebu za novim character buildingom u 7. sezoni.. koji se morao forsat captain je napisao/la: Romulanci su cool? ispravak -neprijatelji su uvijek cool (borg je cool, q je cool, dominion je cool itd.) captain je napisao/la: dal je po vama istina da su ovo vecinska misljenja na hrvatskim forumima i da vecina hrvatskih trek minifanova ili fanova ovako misli? to ce morati netko drugi potvrdit  Ant je napisao/la: U narednih nekoliko dana možete očekivati "Mišljenje trekija", kanonizaciju stavova o važnijim trek temama kojih bi se svi trebali pridržavati.  to bus na sastanku izblebeto .morali bumo neki okrugli stol o tome -----------------  Nikad ne pregovarajmo iz straha, ali nikad se ne strašimo pregovarati. (J. F. Kennedy)
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| čet 17 tra, 2008 11:54 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Zaboravih dodat nesto Kazonci su promasaj ? Dukat je mozda najbolji negativac ali je i upropasteni lik ? Inace ovo misljenje vezano za prvu TNG sezonu , je nastajalo svakodnevnim citanjem topica za ocijenjivanje na 3 star trek foruma i u biti svi su govorili da je losa sezona 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 17 tra, 2008 12:01 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
maX je napisao/la: captain je napisao/la: Vecina trekija nevoli wesley crushera a neki ga i mrze ? meni je on fora u biti (sad kad sam prizno ce me kamenovati  ) ali se uvijek prikljucujem zajebanciji o njegovoj iritantnosti jer sam i ja nekak primjetio da je mainstream pa normalno da ti je "fora" kad je isti tip štrebera ko sto si ti!!! 
| čet 17 tra, 2008 12:05 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
captain je napisao/la: Vecina trekija nevoli wesley crushera a neki ga i mrze ? ni jedno ni drugo, doduše zna biti nekada naporan captain je napisao/la: Teta katica (janeway) je kaubojka koja nemisli na nista osim svoje posade ? nije točno captain je napisao/la: deep space 9 je zapravo odlicna serija i jedino nju gotovo svi vole ? ds9 je ok ali nema do TNG-a captain je napisao/la: rodenberieva vizia djece na brodu je previse utopisticka i nerealna ? pa ne bi se baš složio captain je napisao/la: Prvu sezonu TNG se ne isplati gledat ? molim captain je napisao/la: jadzia nije trebala umrijet ? captain je napisao/la: Romulanci su cool? također i da i ne
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 17 tra, 2008 2:01 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
captain je napisao/la: Kazonci su promasaj ? Varijacija na temu Klingonaca i slicnih rasa.... blijeda kopija... Hirogenci su nesto zanimljiviji ali mi ni oni nisu skroz sjeli (rasa lovaca?!?!?) captain je napisao/la: Dukat je mozda najbolji negativac ali je i upropasteni lik ? Da, najbolji negativac u DS9, medju par najboljih u cijelom Treku, ali i najupropasteniji lik u cijelom Treku. Jos sam zaboravio dodati: Smrt Jadzie - steta, ali ovako smo barem mogli gledati kako je to kada simbiont treba zamjeniti domacina za stalno. Za djecu na brodu - nemam neko misljenje, zasto je to uopce tako specijalno?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 17 tra, 2008 2:53 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
maX je napisao/la: captain je napisao/la: deep space 9 je zapravo odlicna serija i jedino nju gotovo svi vole ? u skoro svim anketama uvijek pobjeduje tng ko naj serija. pa na nasem forumu bas i ne...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 17 tra, 2008 6:55 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
captain je napisao/la: Zaboravih dodat nesto Kazonci su promasaj ? Dukat je mozda najbolji negativac ali je i upropasteni lik ? Inace ovo misljenje vezano za prvu TNG sezonu , je nastajalo svakodnevnim citanjem topica za ocijenjivanje na 3 star trek foruma i u biti svi su govorili da je losa sezona  ...uuuu... Kazonci definitiovno nisu promašaj... meni su vrlo dobro napravljeni...
Dukat... slažem se 
| čet 17 tra, 2008 11:47 pm |
|
 |
|
Trekker
|
ljudi vole weezlija isto kao što vole cajke... grozan je al je dobra tema za pljuvat dok cugaš negdje... normalno ima i onih koji ga vole..ali ti su poremećeni 
|
| pet 18 tra, 2008 2:21 pm |
|
 |
|
Trekker
|
nego meni su breeni über cool...jabi film samo o njima 
|
| pet 18 tra, 2008 2:22 pm |
|