| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
 Facebook, Google+ i ostale društvene mreže
imate? kako vam se cini?
| pet 28 ožu, 2008 5:06 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
 Re: Facebook
imam. koristan je kao podsjetnik kad tko ima rođendan.  slanje pozivnica za razne događaje, a nađe se i puno ljudi od kojih te život razdvoji na neki način, a nemaš broj moba jer kad si ih poznavao nije bilo mobitela. a, tu i tamo možeš nekome poslati neki dar ili piće ili što god već. no, treba paziti. ljudi koji se lako navuku na neku igricu i sl. lako će se navući i na fejsbuk. osim toga, ako vam je profil javan može se dogoditi da vam fotke u pijanom stanju osvanu u nekim novinama. 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sub 29 ožu, 2008 1:28 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
hm ... imam, no mnogi ljudi imaju averziju prema tome ... hm, no u potpunosti se slažem sa modesty  malo je addictive, no odličan je za uspostavljanje nekih davno zaboravljenih kontakta ...
| sub 29 ožu, 2008 11:10 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Taj Fejsbuk je takav trash... užas
_________________ It's me. Dax !
|
| sub 29 ožu, 2008 2:19 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Nemam, ne zamaram se takvim glupostima 
| sub 29 ožu, 2008 2:41 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
i ja sam mislio da je bezveze...u biti i dalje mislim da je bezveze, ali sam si otvorio proifil da mogu gledati galerije drugih ljudi, uglavnom slike iz razreda i to... ima dosta zabavnih stvari, lako se navuces...
a sto se tice privatnosti, tu se nemoras bojat. Profil si namjestis da ga mogu vidjeti samo tvoji prijatelji, a ti prijatelje moras odobrit ponaosob, pa tu nema frke da ce sliku vidjet netko ko nesmije.
Ali mi je u vsakom slucaju neusporedivo bolji od myspacea, netloga i ostalh gluposti. nisam ih imao, ali sam ih vidio...i face je puno pregledniji i ozbiljniji....
Mislim, i meni je smeče...ali je fakat korisno...
| sub 29 ožu, 2008 6:08 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
nemam. i ziva sam. slicno myspaceu, beskorisno, no ako bih trebala birati, ipak bih izabrala facebook, jer myspace jos vise ne mogu organski probaviti.
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sub 29 ožu, 2008 11:46 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nemam, i ne želim... ...nekako mi se ne sviđa to... ...neda mi se baš ostavljati svoje podatle okolo... ...programi za dopisivanje i mobitel su ok... dovoljno mi je...
| ned 30 ožu, 2008 2:11 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
moje cure su me registrirale na to al nisam se baš navukla...ne treba mi još jedna stvar na netu na kojoj ću visit satima 
_________________ njanjanja
|
| pon 31 ožu, 2008 11:54 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ne zelim jos jednu ovisnost... (eh slicno sam govorio i prije pa eto sad igram travian )
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 31 ožu, 2008 9:22 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ne da mi se baš ostavljati svoje podatle okolo...
ne moraš ostavljati podatke. ne moraš čak ni svoje ime napisati. možeš se registrirati kao mr.bobo. možeš si podesiti profil potpuno na private da te ne vidi nitko osim prijatelja. recimo, ja sam tako. ne može me dodati nitko. jedino ja mogu. možeš čak narediti da ti netko sa liste kontakata ne vidi ostale ljude. itd. a, najbolje je što možeš staviti aplikacije kao friends for sale na ignore  nisam pobornik te aplikacije koliko god to netko smatrao duhovitim i dobrom zabavom. nije mi zanimljivo vraćati se u robovlasničko društvo i kupovati i prodavati ljude 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pon 31 ožu, 2008 10:27 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
modesty blaise je napisao/la: nije mi zanimljivo vraćati se u robovlasničko društvo i kupovati i prodavati ljude  Jos par slicnih poruka, pa cete i mene "nagovoriti" da pogledam o cemu se radi 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 31 ožu, 2008 10:52 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ja imam, no jako dugo se nisam logirao i pogledao ga, to sve govori koliko mi je zanimljiv.
| pon 31 ožu, 2008 10:54 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
God damn, sam sam sebe zaje*o... evo od nedavno imam facebook... add ako oćete: http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 1277571061 (ili jednostavno upisete Marko Ćosić, vidite like u crnoj kosulji i fotoaparatom... taj sam)
| pet 06 lip, 2008 9:40 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| čet 12 lip, 2008 11:03 pm |
|
 |
|