|
Sada je: ned 31 svi, 2026 1:27 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Kad ste se prvi puta napili?
| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
|
Evo Lucina tema dala mi je ideju za novu temu i anketu. Napišite i svoja iskustva vezana za vaše prvo pijanstvo.
|
| sri 12 ožu, 2008 8:49 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
 Re: Kad ste se prvi puta napili?
Za ovu Novu godinu.... iako to nije bilo pravo pijanstvo, bio sam skroz ok samo malo "ošamućen"... Znaci sa 14... Ali nije to pravo pijanstvo
| sri 12 ožu, 2008 8:57 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Ja sam sa 15. Bilo je to na moru u Pirovcu i sa sigurnošću se može reći da je to bilo pravo pijanstvo. Taj sam dan napravio nekoliko kilometara po stubištu i zaradio "tuširanje" sa ledenom vodom oko ponoći. Zbljuvo se tri puta. Toga dana mi se piva toliko zgadila da ju više nemogu piti (sad pijem žestice  ). Inaće se nevolim opijati.
|
| sri 12 ožu, 2008 9:03 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Popijem 2 Karlovacka, onda mi daju Žuju koja mi se zgadila i onda sam se vratio na Karlovacko, crno vino, bambus...
| sri 12 ožu, 2008 9:21 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Kuzic.. zeznuo si anketu.... gdje je opcija 4 .. tj. sa 4 godine? Zivio sam na selu (Sv.Nedjelja, tada je bila selo, sada je gradic  ) i pekla se je rakija.... Kako su mi starci ispricali, ja sam se vrzmao okolo i nasao casu rakije koju sam popio.... To su starci skuzili i vele da sam ih pitao da zasto mi glava samo pada unazad i gadno mi se vrti  Tada se izgleda i meni alkohol zgadio i poslije toga nisam pio punih 10 godina 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 12 ožu, 2008 9:24 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
davno.
| sri 12 ožu, 2008 9:28 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
nisam još. pijem alkohol ali nikad toliko da se ubijem. kad se osjećam dizzy odem po burek ili neku drugu klopu i onda poslije nastavim.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 12 ožu, 2008 9:31 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Burek s mesom... čini život lakšim Ma ja popijem malo samo eto za novu godinu ili prvi maj... al nikad se nisam pravo napio.
| sri 12 ožu, 2008 9:33 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
naravno, s mesom ono sa sirom je sirnica
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 12 ožu, 2008 9:35 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ja napio? bas, onak, po prave? ne jos.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 12 ožu, 2008 9:38 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ant je napisao/la: ja napio? bas, onak, po prave? ne jos. onda si u pravoj udruzi da "popravis" to 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 12 ožu, 2008 9:40 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
sa 16  to je bio 2.srednje, bili smo na izletu u dubrovniku...ja i dve frendice smo se još prije izleta odlučile napit tamo (prije toga sam znala popit ponešto ali nikad me nije baš puklo), skupile smo par ljudi u sobu i deri  dobro je to prošlo, nisam rigala nit sam radila sranja, samo sam zaključala najbolju frendicu u sobu i otišla dalje 
_________________ njanjanja
|
| sri 12 ožu, 2008 9:40 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
sa 16. Sječam se još spavanja pod šankom 
| sri 12 ožu, 2008 9:42 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
Chaky je napisao/la: Ant je napisao/la: ja napio? bas, onak, po prave? ne jos. onda si u pravoj udruzi da "popravis" to  eeeeeeeeeee DA!  to cemo sredit... ubrzo... 
| sri 12 ožu, 2008 9:48 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
16. frendica iz razreda je slavila rodjendan, pa smo kolektivno markirali taj dan, našli se u podne, popili dosta bambusa. Imala sam rupu u sjecanju od 5 sati. To je bilo komicno navodno, imala sam masnice po rukama, jer su me odveli u wc u miocu i pokusali me zadrzat tamo, troje me drzalo. Nakon nekog vremena naucila sam kad treba stat, kad treba pauzu napravit, kak se pije zestoko, kad se treba otic zrigat (ne bi ste vjerovali ja moram fakat jako puno popit da se to desi samo od sebe, nije mi jos uspjelo, osim kad sam recimo isla bas ono kombinacije pive s necim tipa jabuke) kak ovo, kak ono i sad nakon puno prakse mogu fakat jako puno popit i ne događaju mi se više te ogromne rupe u sjećanju (samo male  ). Osim toga naucila sam kako kontrolirati agresiju, sto je bilo problema prvih godina, jer bi se ja bez beda potukla, s nekim tko bi izazivao vraga i tak. Sve se nauci  Sto se preferenci oko cuge tice, ja ne volim pit isto cijelu vecer. Ja mijesam, sve sa svacim 
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| sri 12 ožu, 2008 9:57 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|