|
Sada je: pon 14 ruj, 2026 12:51 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 14 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Chaky & cvicek, Rasprava
Ant je napisao/la: e, da, jedno "normalno" pitanje. sta je na kraju sa novim moderatorima? se netko javio? mislim, ako se bas nikome neda mogu ja. (ali trebati ce mi malo "uvođenja u posao") Mislis na nove Admine? Bilo je i previse price o tome do prije par tjedana.. a onda je zamrlo... i ja se pitam zasto.... Elito, nemojte biti toliko lijeni  da cak ni ne organizirate "natjecaj" i da zavrsimo konacno s tom pricom koja se proteze vec tjednima... O onome za sakacenje foruma sam vec prije bio pricao s nekim ljudima (adminima, predsjednistvom), nadam se da ce i MaX ovaj put imati sluha i za prijedloge "ne-elite" Udruge  BTW, to pitanje bi prije trebao postaviti MaXu i drugima u predsjednistvu, oni su ti koji trebaju odlucivati tko ce biti novi admin.... Chaky moze predloziti kandidate ili dati svoje misljenje kao Admin u ostavci, ali vise od toga je "petljanje u normalno funkcioniranje vlasti  " Da ostanem ontopic: (AKO se to imalo odnosi na tebe.. to bi isto trebalo biti za Max-a pitanje, ide c/p i njemuCuo sam da ce se nabavljati nove majice i sl za udrugu... Nazalost, malo sam zakasnio u udrugu kad se o tome navodno pricalo.. my bad  Na kojem sastanku cemo mi "clanovi vulgaris" moci birati koji stvari bi najvise voljeli vidjeti na tim majcama i ostalom merchandiseu? Koje vrste merchandisea su uopce u igri? Mozemo li mi koji smo zakasnili ili nismo bili u udruzi tada dobiti malo vise podataka o svemu tome?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 08 ožu, 2008 9:00 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Pitajte Chakyja... Chaky odgovara
cvicek je napisao/la: Bilo je i previse price o tome do prije par tjedana.. a onda je zamrlo... i ja se pitam zasto.... Elito, nemojte biti toliko lijeni  da cak ni ne organizirate "natjecaj" i da zavrsimo konacno s tom pricom koja se proteze vec tjednima... O onome za sakacenje foruma sam vec prije bio pricao s nekim ljudima (adminima, predsjednistvom), nadam se da ce i MaX ovaj put imati sluha i za prijedloge "ne-elite" Udruge hehehe... vidim netko zeli biti sef sto prije moguce  iako sam odgovorio antu na pitanje nisi mogao izdrzati ne ispucati frustracije  i opet spika o "eliti udruge"  ... cvicek ti si puni clan te famozne "elite" i nemoj sad glumiti nekog promatraca sa strane  cvicek je napisao/la: Cuo sam da ce se nabavljati nove majice i sl za udrugu... Nazalost, malo sam zakasnio u udrugu kad se o tome navodno pricalo.. my bad  Na kojem sastanku cemo mi "clanovi vulgaris" moci birati koji stvari bi najvise voljeli vidjeti na tim majcama i ostalom merchandiseu? Koje vrste merchandisea su uopce u igri? Mozemo li mi koji smo zakasnili ili nismo bili u udruzi tada dobiti malo vise podataka o svemu tome? sljedeci put nemoj kasnit...  max je bio dofurao slike izmedju kojih smo, svi koji smo tada bili na sastanku tada, birali sto nam se svidja... kada smo izabrali taj dio sastanka je zavrsio... i to je to... jbga... ne znamo mi kada ti planiras doci ili ne... a pogotovo ne znamo kada ti se da razmisljati o funkcioniranju udruge (pa i sam si rekao da nebi htio biti na vlasti u udruzi jer oni moraju radit  ) "clanovi vulgaris" ... hehehe... a koji su to? clanovi koji dolaze kasnije na sastanke ili clanovi koji uopce ne dolaze na sastanke? Ili mislis na neke trece? cvicek ... iskreno receno, citav ton tvog posta mi je gadan... insinuiras neke zakulisne igre umjesto da jednostavno pitas sto te zanima... not nice 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 09 ožu, 2008 2:22 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Chaky je napisao/la: cvicek ti si puni clan te famozne "elite" i nemoj sad glumiti nekog promatraca sa strane  Znas sta smatram pod "Elitu".... ne namjeravam sve kaj sam vec pisao o radu udruge u Qkutku sad i ovdje ponavljati, osim ako bas ne moram  No znao sam da cu spominjanjem toga dobiti reakciju...  ajd, jucer je bila bar prezentacija administriranja... a to sa izborima admina se vuce jos od sijecnja, bilo bi red da se jednom konacno i dovede do kraja bez obzira na ishod Chaky je napisao/la: sljedeci put nemoj kasnit...  jbga... ne znamo mi kada ti planiras doci ili ne... a pogotovo ne znamo kada ti se da razmisljati o funkcioniranju udruge (pa i sam si rekao da nebi htio biti na vlasti u udruzi jer oni moraju radit  ) Nije da ne zelim biti "na vlasti" jer bih morao raditi (ok, to je jednostavan odgovor ako me netko pita a ne da mi se objasnjavati  , nema to toliko s time veze ... moja ajmo reci poluiracionalna razmisljanja, mogu ti se raspisati o tome ako me pitas u "pitaj cviceka"  ). Zasto se smatra da samo oni koju su "na vlasti" trebaju raditi za udrugu, tj. zasto je biti u predsjednistvu uvjet da se sudjeluje u kreiranju udruznih aktivnosti? Chaky je napisao/la: "clanovi vulgaris" ... hehehe... a koji su to? clanovi koji dolaze kasnije na sastanke ili clanovi koji uopce ne dolaze na sastanke? Ili mislis na neke trece? Clanovi koji nisu u predsjednistvu Udruge. Chaky je napisao/la: cvicek ... iskreno receno, citav ton tvog posta mi je gadan... Ni meni se ne svidja ton tvog replyja.. pa sta onda  ... ovo je ionako sfera "poslovno" a ne "privatno"... recimo s MaXom se mogu do preksutra prepucavati oko vodjenja udruge i to nece znaciti, bar sto se mene tice, da smo u ikakvom konfliktu... treba kritizirati predsjednistvo da rade bolje Chaky je napisao/la: insinuiras neke zakulisne igre umjesto da jednostavno pitas sto te zanima... not nice  Na koje zakulisne igre mislis? Za izbor admina je bila provokacija u nastojanju da se stvari pomaknu... Ali ne shvacam sta je to u drugom djelu posta toliko provokativno? Nisam dosao kad se o tome pricalo i vec sam rekao da je moj problem to sto sam zakasnio. Nisam ni znao za izbor merchandisea, mozda je bilo negdje na forumu, ali sam to previdio. Cuo sam za to naknadno od Simbe i ostalih... pretpostavljam da znas o cemu sam pricao sa Simbom. Zanima me u cemu je tocno toliki problem sto sam zato trazio vise informacija o tome, bas kao sto si i napisao - "da jednostavno pitas sto te zanima" - e pa pitao sam sto me je zanimalo i dobio takav tvoj odgovor. U svakom slucaju, zanimljivo je da si se uvrijedio na to pitanje BTW, ako itko drugi zeli komentirati to sta sam napisao, pozivam ga/nju da se kopipejsta quote i raspise u mom kutku... da ne pumpamo samo Chakyjeve topice
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 10 ožu, 2008 4:07 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
cvicek je napisao/la: Chaky je napisao/la: cvicek ti si puni clan te famozne "elite" i nemoj sad glumiti nekog promatraca sa strane  Znas sta smatram pod "Elitu".... znam sto drugi (i ja kojem si slao poruku) smatraju "elitom" (zanimljivo da si bas taj izraz koristio) ... i to je dio razloga zasto odlazim sa svih tih funkcija... da netko tko nije clan te "elite" bude u vrhu udruge i da konacno te price stanu cvicek je napisao/la: No znao sam da cu spominjanjem toga dobiti reakciju... bas... cvicek je napisao/la: ajd, jucer je bila bar prezentacija administriranja... a to sa izborima admina se vuce jos od sijecnja, bilo bi red da se jednom konacno i dovede do kraja bez obzira na ishod receno je da ce to trajati mjesec dva... i gle cuda... toliko i traje trenutno se oko tjedan dana cekalo da simba dobije karticu za net tako da mogu u klubu pokazati kako administriranje funkcionira... sad kad je to konacno obavljeno sad ce se uskoro i donijeti odluka i to ce biti to ... cvicek je napisao/la: Nije da ne zelim biti "na vlasti" jer bih morao raditi (ok, to je jednostavan odgovor ako me netko pita a ne da mi se objasnjavati  pa ja mogu donositi zakljucke samo prema onome sto cujem... nikako prema onome sto ti mislis  cvicek je napisao/la: Zasto se smatra da samo oni koju su "na vlasti" trebaju raditi za udrugu, tj. zasto je biti u predsjednistvu uvjet da se sudjeluje u kreiranju udruznih aktivnosti? oni koji su "na vlasti" IMHO (a i max se slaze) bi trebali raditi ostali ne trabaju raditi ali je super ako netko od njih zeli raditi no ovdje nije stvar o radu... nego o odlucivanju... a to je ipak posao predsjednistva... zato smo i izabrani ja definitivno na sljedecoj skupstini nominiram tebe cvicek za novog podpredsjednika (ako se uopce nominiraju podpredsjednici) jer vidim u tebi veliku zelju za sudjelovanjem u radu udruge ... ali s druge strane opet ce ispasti da "elita" opet upravlja udrugom  cvicek je napisao/la: treba kritizirati predsjednistvo da rade bolje treba... ali s razlogom... mislim, moze i bez razloga, ali nemoj onda ocekivat da ce mi se to svidjat (ne znam za zvonka i maxa da li je njima svejdno pa govorim samo u svoje ime)cvicek je napisao/la: Chaky je napisao/la: insinuiras neke zakulisne igre umjesto da jednostavno pitas sto te zanima... not nice  Na koje zakulisne igre mislis? da opet imamo neke skrivene planove koje necemo podijeliti sa drugim clanovima cvicek je napisao/la: Za izbor admina je bila provokacija u nastojanju da se stvari pomaknu... a da sljedeci put probas pomaknuti stvari bez provokacije? cvicek je napisao/la: Ali ne shvacam sta je to u drugom djelu posta toliko provokativno? u drugom dijelu posta samo "clanovi vulgaris" cvicek je napisao/la: Zanima me u cemu je tocno toliki problem sto sam zato trazio vise informacija o tome, bas kao sto si i napisao - "da jednostavno pitas sto te zanima" - e pa pitao sam sto me je zanimalo i dobio takav tvoj odgovor. nije problem u tome sto si trazio informacije... problem je u nacinu ... cvicek je napisao/la: U svakom slucaju, zanimljivo je da si se uvrijedio na to pitanje  uvijek cu se uvrijediti na nepotrebne provokacije i ozbiljno insiniuranje da radim nesto lose u vezi udruge
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 10 ožu, 2008 5:11 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Chaky je napisao/la: bas... Zar nisam? Chaky je napisao/la: receno je da ce to trajati mjesec dva... i gle cuda... toliko i traje Receno je 18.2. tj. najavio si da ces taj isti dan omoguciti "red only" adminovanje, i nakon toga jos "neko vrijeme" da se odlucite(?) izmedju kandicata. Tih par sati se malo produzilo i mislim da je legitimno moje pitanje o tome gdje je sve to zapelo.... (zayebancija mod) je kuzim da smo ogromna udruga, hrpa birokracije ovoono pa da se nista ne moze rjesiti brze nego za 3 mjeseca  (/zayebancija mod) Chaky je napisao/la: trenutno se oko tjedan dana cekalo da simba dobije karticu za net tako da mogu u klubu pokazati kako administriranje funkcionira A to za karticu (imam i ja net karticu...) i pokazivanje u udruzi je bitno jer?  (ne moras na ovo odgovarati znam da neces odgovoriti ono sto je bitno  ) Chaky je napisao/la: pa ja mogu donositi zakljucke samo prema onome sto cujem... nikako prema onome sto ti mislis Fair enough... ja sam lijeni Cvicek koji ne zeli nista raditi za Udrugu (to sto sam za neke stvari u udruzi napravio vise nego neki clanovi predsjednista je samo prokleta slucajnost  ) Chaky je napisao/la: ja definitivno na sljedecoj skupstini nominiram tebe cvicek za novog podpredsjednika Mozes ti mene nominirati, ali to ne znaci da cu prihvatiti nominaciju  ; ali cu glasati za kandidata koji mi se cini najboljim za to mjesto. Ostalo necu komentirati jer je napisano previse neodredjeno i svakojakako se moze shvatiti. Chaky je napisao/la: treba... ali s razlogom Dao sam dovoljno razloga, nisam kriv sto tebi ti razlozi nisu kakti dovoljno ozbiljni. I opet cu ako propustim nesto na sastanku pitati o cemu se radilo, pogotovo ako se i mene trazi za pomoc glede toga - mislim da onda ipak zasluzujem da saznam bar nesto... moje jedno jeb*no pitanje (za koje sam i napisao da nije bas za tebe) si pretvorio u ne znam sto... i tek mi s time dao materijala za teorije... o kojima mi se sada ne da pisati... Chaky je napisao/la: a da sljedeci put probas pomaknuti stvari bez provokacije? Chaky je napisao/la: u drugom dijelu posta samo "clanovi vulgaris" Strasno... napisao sam "clanovi vulgaris" a ne "obicni clanovi" "clanovi koji nisu u predsjednistvu" ili kako vec...? Kako u buducnosti zelis da zovem clanove udruge koji nemaju nikakve funkcije, da te opet nenamjerno ne povrijedim s takvom groznom provokacijom? 
|
| pon 10 ožu, 2008 6:47 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
cvicek je napisao/la: Chaky je napisao/la: receno je da ce to trajati mjesec dva... i gle cuda... toliko i traje Receno je 18.2. tj. najavio si da ces taj isti dan omoguciti "red only" adminovanje, i nakon toga jos "neko vrijeme" da se odlucite(?) izmedju kandicata. Tih par sati se malo produzilo i mislim da je legitimno moje pitanje o tome gdje je sve to zapelo.... "read only administracija" ipak nije moguca... zato nije bilo nista od toga moja greska sto nisam javio da nista od toga... cvicek je napisao/la: A to za karticu (imam i ja net karticu...) i pokazivanje u udruzi je bitno jer? kartica je bitna zbog toga sto nemamo fiksni internet u udruzi... a neda mi se pokazivati svakom kandidatu posebno bitnost pokazivanja... pa htio sam vidjeti koliko su kandidati uopce zainteresirani za posao admina a koliko za titulu admina... i mogu ti reci da mi je pomoglo... cvicek je napisao/la: (ne moras na ovo odgovarati znam da neces odgovoriti ono sto je bitno  ) eto opet "napad"... da li sam ti se nesto zamjerio pa me zato toliko napadas? cvicek je napisao/la: Chaky je napisao/la: pa ja mogu donositi zakljucke samo prema onome sto cujem... nikako prema onome sto ti mislis Fair enough... ja sam lijeni Cvicek koji ne zeli nista raditi za Udrugu (to sto sam za neke stvari u udruzi napravio vise nego neki clanovi predsjednista je samo prokleta slucajnost  ) a ti znas koliko su neki clanovi predsjednista napravili za udrugu? cvicek je napisao/la: Chaky je napisao/la: treba... ali s razlogom Dao sam dovoljno razloga, nisam kriv sto tebi ti razlozi nisu kakti dovoljno ozbiljni. I opet cu ako propustim nesto na sastanku pitati o cemu se radilo, pogotovo ako se i mene trazi za pomoc glede toga - mislim da onda ipak zasluzujem da saznam bar nesto... povezujes obicno postavljanje pitanja sa ciljem saznavanja o cemu se tocno radi sa ovim sto si ti napisao i ako ti je simba nesto spomenuo u vezi toga zasto jednostavno nisi njega pitao o cemu se radi? Ili mene jos kad smo bili u klubu? Ili bilo koga tada? cvicek je napisao/la: Kako u buducnosti zelis da zovem clanove udruge koji nemaju nikakve funkcije, da te opet nenamjerno ne povrijedim s takvom groznom provokacijom? nemoj sad glumit nevinasce... oboje znamo da takve postove pises jako dugo (rekao si da nekad postove pises po par sati) i da svaku rijec odmjeravas ... "clanovi vulgaris", "elita" i sl. su tamo bili sa razlogom btw. odluka od adminima je donesena... cestitam na funkciji admina 

|
| pon 10 ožu, 2008 8:06 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Chaky je napisao/la: "read only administracija" ipak nije moguca... zato nije bilo nista od toga moja greska sto nisam javio da nista od toga... OK Chaky je napisao/la: kartica je bitna zbog toga sto nemamo fiksni internet u udruzi... a neda mi se pokazivati svakom kandidatu posebno bitnost pokazivanja... pa htio sam vidjeti koliko su kandidati uopce zainteresirani za posao admina a koliko za titulu admina... i mogu ti reci da mi je pomoglo... Nisam pratio kako su se ostali "kandidati" ponasali dok si pokazivao... znaci nisu bas bili zainteresirani? Chaky je napisao/la: eto opet "napad"... da li sam ti se nesto zamjerio pa me zato toliko napadas? Ufff... znao sam te namjerno provocirati (kao i ostali  ) ali ovo nije bila provokacija.... nego sam se bojao da od tebe ne dobijem bezobrazan odgovor pa sam skratio pitanje, tj. napisao da ne odgovaras... samo moji strahovi  Uglavnom, mislio sam da se je moglo naci i alternativa za tu karticu i sl... (zasto ovisiti o jednoj osobi ako postoji alternativa?) ali ponavljam da to nije uopce bitno, i krivo ces me mozda shvatiti i onda jos jedno prepucavanje  .... ehm ... vrijeme je da se pocnem truditi pisati sto krace i sazetije poruke Chaky je napisao/la: a ti znas koliko su neki clanovi predsjednista napravili za udrugu? Vjerujem da su neki clanovi predsjednistva mnogo i jos vise od mnogo napravili za Udrugu... pocevsi sa Sayock koja je imala zivaca osnovati ovu nasu Udrugu i napraviti temelje za dalje, dok su joj se birokrati smijali da je li normalna, da ih mozda ne za***ava s time Samo radi toga ja ne bih zelio biti taj koji ce Sayock zatvoriti kutak iako je nema  To je sve super tko god se trudi pomoci!  Chaky je napisao/la: i ako ti je simba nesto spomenuo u vezi toga zasto jednostavno nisi njega pitao o cemu se radi? Ili mene jos kad smo bili u klubu? Ili bilo koga tada? Kviz je poceo pa mi je odvuko pozornost od toga i zaboravih; napomenuo sam u prvom postu/pitanju da se to pitanje ne odnosi toliko na tebe... ali nije ni bilo offtopic u toj temi  Chaky je napisao/la: "clanovi vulgaris", "elita" i sl. su tamo bili sa razlogom
Elita da, clanovi ne.... vjerovao mi ili ne, taj post nisam pisao duze od 2-3 minute... Chaky je napisao/la: nemoj sad glumit nevinasce... oboje znamo da takve postove pises jako dugo (rekao si da nekad postove pises po par sati) i da svaku rijec odmjeravas ... Da, neke postove pisem dugo - recimo rekord mi je nekoliko sati, kao sto sam jucer spominjao Lilmi, kada sam pisao jedan od reportova s kona.... dugo mi je trebalo da ga napisem - nekoliko stranica, pa onda citas i trazis greske pa se sjetis da bi mogao jos nesto dopisati i tak.. prodje neko vrijeme...  U medjuvremenu ti se javi koji frend prek ICQ-a pa popricate ili dobijes link na neki smjesni filmic ili nesto slicno... pa zgubis nesto vremena... I onda kad nesto naskrabas treba izabirati slike koje ce se staviti, pa ih smanjiti i nakon toga borba sa Imageshackom.... neki puta uopce ne pocne slati 10 minuta, pa kad nekak krene uspije poslati samo pola slika.... I u medjuvremenu ogladnis, pa si nesto odes prigricnuti, a da cik-pauze da i ne spominjem...  Na kraju se to uploada, pa c/panje kodova za thumbnailse taman tamo gdje pasu u poruci.... Tak da nije cudno da se pisanje jedne takve poruke otegne na nekoliko sati 
|
| pon 10 ožu, 2008 11:01 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
 Re: Chaly & cvicek, Rasprava
dadada, to višesatno pisanje postova je izgleda ko moje višesatno učenje  pa treba otić pojest nešto, pa skuhat kavu, pa pišat, pa nazvat nekog, pa skuhat kavu, pa pogledat forum, pa pojest nešto... 
_________________ njanjanja
|
| uto 11 ožu, 2008 11:00 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
pošto obojica imate crvene nickove, zanima me zashto ovakvi topici sa vashim gunslingingom nisu u nekom skrivenom "admin & mod only" sectionu? mozhete vi negirati ili potvrditi, takav section postoji na svakom forumu. htio sam samo pitati, ima li ova rasprava poante za shire puchanstvo? nije da se zhalim shto mogu chitati podje*avanja, iako ste josh dosta n00bovi u suptilnim podje*ima. 
| uto 11 ožu, 2008 12:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ma postoji q-space pa vise nije kao sto je nekada bio... 
| uto 11 ožu, 2008 2:41 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
Black_Raven je napisao/la: iako ste josh dosta n00bovi u suptilnim podjebima.  pravi mi prica... "no comment guy" 

|
| uto 11 ožu, 2008 3:47 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Lil'Mee je napisao/la: dadada, to višesatno pisanje postova je izgleda ko moje višesatno učenje Hehe...  Chaky ce se vjerojatno sloziti da je tvoje ucenje isto kao kad Marti Misterija ide pisati knjige... pa napravi 1001 stvar prije nego krene na posao,.. i onda ga obicno neka nova avantura sprijeci da ju napise. Black_Raven je napisao/la: htio sam samo pitati, ima li ova rasprava poante za shire puchanstvo? Ja se pitam da li ova rasprava ima poante cak i za nas dvojicu  Black_Raven je napisao/la: nije da se zhalim shto mogu chitati podjebavanja, iako ste josh dosta n00bovi u suptilnim podjebima. Daj nam vremena, i ispraksirati cemo se.... u zadnjem replyju mi se vise i nije dalo prepucavati, nemoj ocjenjivati tu poruku kao slabo podje*avanje  Chaky je imao prilike da se ispraksira u njegovim megapostovima prepucavanja sa Bucom... a ja poruke kako on kaze "pisem satima" tako da smo tu negdje po efikasnosti Mozda jesam n00b ali nakon svakog 'okrsaja' nesto malo naucim  Da se nastavimo tako dopisivati svaki dan jos jedno godinu dana, mislim da bi se vidio pomak na visi nivo Ovo je u biti postalo bezveze prepucavanje oko toga da kaj sam mislio pod "elitu" i "usere vulgaris" i sl  Chaky, slazes se da ovo nije nikakva svadja nego samo malo prepucavanja koje dobro dodje za predah od peace&love tema? Priznaj, nedostaje ti Buco, i prepucavanje s njim! 
|
| uto 11 ožu, 2008 4:37 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
ja ne znam zasto bi itko ovo zvao svadjom... mislim da su se dansnjim ljudima full snizili kriteriji za "svadje" ... sad je svadja postala svaki razgovor u kojem se sugovornici na slazu oko bas svega ne nedotaje mi buco i rasprave s njim... jer to nije voldilo nikud... aj ga poklopim po jednom onda on pocne nesto drugo i stalno tako vise mi nedostaje remal... s njim volim raspravljat... i od njega najcesce i izgubim u raspravama (jednostavno covjek zna znanje)... ali on se tako rijetko uvuce u raspravu 

|
| uto 11 ožu, 2008 7:26 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Chaky je napisao/la: ja ne znam zasto bi itko ovo zvao svadjom... mislim da su se dansnjim ljudima full snizili kriteriji za "svadje" Slazem se  Chaky je napisao/la: vise mi nedostaje remal... s njim volim raspravljat... i od njega najcesce i izgubim u raspravama (jednostavno covjek zna znanje)... ali on se tako rijetko uvuce u raspravu  Je, on je imao odlicnih postova. Iako se ponekad nisam slagao s njim, divio sam se njegovim zapazanjima i orginalnosti (u zadnje vrijeme u komentarima nekih TNG epizoda). I Max zna napisati odlican post (sam za sebe), ali se u rasprave isto ne uvlaci tako cesto... i Modesty i jos neki clanovi foruma imaju potencijala 
|
| uto 11 ožu, 2008 8:08 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 14 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|