| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Ezri i površnost
Ezri je napisao/la: bunnyema je napisao/la: los film.. jako los film.. Meni je sam naslov filma tako loš da ga niti ne mislim gledati wtf?? zbog naslova filma neces gledati film?? eh... al ces ti propustiti puno toga dobrog u zivotu... zalosno je sto ljudi i dalje stvaraju stavove o raznim stvarima u zivotu na osnovu nevaznih detalja... Ezri jel pratis Paris Hilton zato jer ima fora ime?  no da se vratim na film... one snimke sa kraja filma su prije snimljeni materijali preko kojih je snimljen film
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 05 vel, 2008 1:19 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
 Re: Nontopic pricaonica
Chaky je napisao/la: Ezri je napisao/la: bunnyema je napisao/la: los film.. jako los film.. Meni je sam naslov filma tako loš da ga niti ne mislim gledati wtf?? zbog naslova filma neces gledati film?? eh... al ces ti propustiti puno toga dobrog u zivotu... žalosno je sto ljudi i dalje stvaraju stavove o raznim stvarima u zivotu na osnovu nevaznih detalja... Ezri jel pratis Paris Hilton zato jer ima fora ime?  no da se vratim na film... one snimke sa kraja filma su prije snimljeni materijali preko kojih je snimljen film Paris Hilton ne podnosim.... Kao prvo... Možda jesam plitka na taj način ali me naslov podsjeća na malog vilenjaka obučenog u zeleno koji drži djetelinu s 4 lista i skeće po livadi... Nemrem si pomoći... To je tak...
_________________ It's me. Dax !
|
| uto 05 vel, 2008 5:47 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ezri je napisao/la: Paris Hilton ne podnosim.... Kao prvo...
Možda jesam plitka na taj način ali me naslov podsjeća na malog vilenjaka obučenog u zeleno koji drži djetelinu s 4 lista i skeće po livadi... Nemrem si pomoći... To je tak... meni je to zalosno i bezveze... nemrem si pomoci ... to je tak 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 05 vel, 2008 7:28 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Chaky je napisao/la: Ezri je napisao/la: Paris Hilton ne podnosim.... Kao prvo...
Možda jesam plitka na taj način ali me naslov podsjeća na malog vilenjaka obučenog u zeleno koji drži djetelinu s 4 lista i skeće po livadi... Nemrem si pomoći... To je tak... meni je to zalosno i bezveze... nemrem si pomoci ... to je tak  Jako mi je žao zbog tebe što to ne shvaćaš ali ja imam neki "profinjen" smisao za dizajn i ako nešto odudara od toga, odmah to križam.
|
| uto 05 vel, 2008 8:28 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
Ezri je napisao/la: Jako mi je žao zbog tebe što to ne shvaćaš ali ja imam neki "profinjen" smisao za dizajn i ako nešto odudara od toga, odmah to križam. ali kak ti ne shvacas razliku izmedju forme i sadrzaja? I kak ne shvacas da je procjenjivati nesto na osnovu vanskog izgleda (u ovom slucaju naslova) ponasanje karakteristicno onim fufama koje si ti spominjala prije na forumu (u umisljeni moderni muskarci) koje ce prvo pogledati da li imas kul odjecu i izgled prije nego ce se poceti druziti s tobom ti si prije govorila "Ja kažem: pamet prije svega"... sad ne znam vise... da li sad kazes "dizajn i izgled prije svega"?

|
| uto 05 vel, 2008 8:55 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
 Re: Cloverfield #SPOILER#
To o čemu sam pričala nije isto...
Čovjek, kad se rodio nije si birao izgled... A ti scenaristi, producenti... su mogli uber cool ime odabrati da privuku još i više gledatelja a ne ovo!
OK, kad si stavim flat skinem, pa ću pogledati... Ako je SF, svidjet će mi se ( najvjerojatnije )
No da su glupo ime stavili za film - jesu
|
| uto 05 vel, 2008 9:35 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
Ezri je napisao/la: To o čemu sam pričala nije isto...
Čovjek, kad se rodio nije si birao izgled... A ti scenaristi, producenti... su mogli uber cool ime odabrati da privuku još i više gledatelja a ne ovo! pa i cure se mogu sminkati ... nisu se rodlie nesminkane... takodjer se mogu oblaciti po najnovijoj modi ... ne moraju imati svoj stil da li to znaci da te "fufe" ipak imaju pravo prosudjivati ljude samo na osnovu vanjskog izgleda? kako bi ti nazvala svoj monster film?  eh da... da ti DS9 nije imao cool ime da li bi ga gledala? Ako da, zasto da? Ako ne, zar nebi propustila nesto super?

|
| uto 05 vel, 2008 9:44 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Ako si ružna ne možeš biti lijepa osim plastičnom operacijom i ljudi će te stalno osuđivati, nema šminke koja će to srediti.
Moj naslov: Hm... Last Virus. Evo to mi je prvo palo na pamet.
DS9 mi je prije svega cool ime... Bi li ga gledala? Bi. Zašto? Star Trek je, a ST gledam pa makar se zove Shuttle u selu Mrduša Donja.
Možda je film genijalan, posao stoljeća, ali evo, ja ću to možda propustiti zbog glupog imena... Clean and Simple
|
| uto 05 vel, 2008 9:51 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
Ezri je napisao/la: DS9 mi je prije svega cool ime... Bi li ga gledala? Bi. Zašto? Star Trek je, a ST gledam pa makar se zove Shuttle u selu Mrduša Donja.
hmmm... zanimljivo... znaci u situaciji da nisi upoznati niti sa jednim ... ni sa ST-om ni sa Cloverfieldom ... i kad bi ti oboje imali glupa imena ... ti bi svejedno odlucila pogledat ST ali eto Cloverfield nebi? Kako to?

|
| uto 05 vel, 2008 9:56 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Prije svega, DS9 je serija Cloverfield je film. Prijašnjim iskustvom znala sam da ST valja a za ovo ne znam jer je to još jedan SF film. Ja sam Trekkie i svaki ST ću pogledati ( OK, TOS mi je odbojan zbog jadne scenografije (+ prvih par filmova ), ali to je dr. priča ).
Da nisam Trekkie i da ne poznam ST a smatram da je DS9 glupo ime, niti to nebi gledala!
|
| uto 05 vel, 2008 10:22 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ezri je napisao/la: Da nisam Trekkie i da ne poznam ST a smatram da je DS9 glupo ime, niti to nebi gledala!
Ili mi se čini ili si upravo rekla da "Sudiš Knjigu Po Koricama"
| uto 05 vel, 2008 10:25 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
Ezri je napisao/la: Da nisam Trekkie i da ne poznam ST a smatram da je DS9 glupo ime, niti to nebi gledala! i zar tada nebi puno proustila? zar ne vidis kako je takav pristup bezveze... ponajvise za tebe samu... jer s tim pristupom propustas toliko toga u zivotu

|
| uto 05 vel, 2008 10:54 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Ajde prestanite. Ionako će ovaj offtopic max pobrisati. Cloverfield je dobio ime po ulici u kojoj su bile smještene prostorije J.J.-ovog Bad Robota za vrijeme snimanja filma. Ime je bezveze, baš zato je super. Tko bi danas išao gledati film aka New York pod napadom tajanstvene stvari.
| sri 06 vel, 2008 12:52 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
Mislav je napisao/la: Ajde prestanite. Ionako će ovaj offtopic max pobrisati. Cloverfield je dobio ime po ulici u kojoj su bile smještene prostorije J.J.-ovog Bad Robota za vrijeme snimanja filma. Ime je bezveze, baš zato je super. Tko bi danas išao gledati film aka New York pod napadom tajanstvene stvari. ma naslov je cudan... i skroz nevezan uz radnju... slazem se da bi bilo boljih... kao npr. predlagan monstruos (or samting) ali meni je cudno da zbog naslova netko nece gledati nesto... a ovaj offtopic ce pobrisati cvicek vjerojatno 

|
| sri 06 vel, 2008 1:30 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Chaky je napisao/la: a ovaj offtopic ce pobrisati cvicek vjerojatno  Cvicek je radije odvojio u novu temu, kao sto je Chaky sugerirao da je dobro raditi  Da ne budem i ja offtopic: zanimljivo mi je da si se uhvatio tog komentara  I meni je bilo cudno to sto je Ezri izjavila, ali sam nastavio dalje citat forum i zaboravio na to... Ovako kako ste ti i Brick to postavili, zbilja izgleda da je Ezri povrsna, a ona i dalje tvrdi isto, i to cak i za DS9 a ne samo Cloverfield 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 06 vel, 2008 9:04 pm |
|
 |
|