| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Mjesec dana bez Lucrezije!
...dakle , kao što ste pročitali ... njezin mačak je otišao na servis... ...pa nam naša draga Luce neće biti online cijeli mjesec... ...pa kako ćemo to preživjeti... ? ...koga zafrkavati? ...od koga packe dobivati?
| pet 01 vel, 2008 2:43 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
 Re: Mjesec dana bez Lucrezije!
Ajoj... Baš mi je žao... Morat će tu-i-tam u internet caffe navratiti...
_________________ It's me. Dax !
|
| pet 01 vel, 2008 2:45 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
Luce je ošla al njen duh živi! NapraviČemo stotine pravposinih pogješaka da nas može šamarat kad se vrati.....hehehehehehehehehehe
| pet 01 vel, 2008 2:45 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Picard je napisao/la: Luce je ošla al njen duh živi! NapraviČemo stotine pravposinih pogješaka da nas može šamarat kad se vrati.....hehehehehehehehehehe Viš nighe losa idejja LUCE COME BACKKKK
|
| pet 01 vel, 2008 2:46 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ako se ne varam , u udrugu će dolaziti... ...ali sad su cenzuristi odahnuli na mjesec dana...
| pet 01 vel, 2008 3:04 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
haha! pwnt! lansirat ce vas na mjesec kad dodje... 
| pet 01 vel, 2008 3:10 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
JUUUHUUUUUUUUUU!!!! (kokošiju) Vidjeću mjesec!!!!!!! 
| pet 01 vel, 2008 3:11 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Black_Raven je napisao/la: haha! pwnt! lansirat ce vas na mjesec kad dodje...  ...u tome je izazov... ...na koga će se najviše namjeriti kad vidi ovo...
...ja sam 100km dalje... ...no vi ste joj bliže...
| pet 01 vel, 2008 3:13 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Mr.bobo je napisao/la: Black_Raven je napisao/la: haha! pwnt! lansirat ce vas na mjesec kad dodje...  ...u tome je izazov... ...na koga će se najviše namjeriti kad vidi ovo...
...ja sam 100km dalje... ...no vi ste joj bliže... Onda će teba na mjesec, a nas na Mars....heheheheheheheehehhe...uostalom ti si počeo topic....
| pet 01 vel, 2008 3:14 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Nekim ćudnim slućajem sam fulao ovu temu i tek sad vidim da Luce nema mjesec dana, moram nači novu inspuraciju za spamanje. A do tada Luce vrati se što prije ili u međuvremenu pročitaj Ožujske Ljubice.
Ala sam napravio pravopisnih grešaka.
| uto 05 vel, 2008 7:45 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...evo, ja sam ti tu svake srijede... ...pa navali  ...kako Lil'me kaže... Luce je vesela... i dalje...
| sri 06 vel, 2008 11:01 am |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
lucina beba nije jos ozdravila i dosla doma, al je necija tuda beba slucajno dosla do mene, pa da vam se javim... I shall spank you all zbog gresaka i zajebavanja!!! bobo, ti se posebno boj! pozdrav od sretne luce 
| sri 06 vel, 2008 7:17 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Kak si dospjela do neta? Internet Caffe ili?
|
| sri 06 vel, 2008 9:31 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: lucina beba nije jos ozdravila i dosla doma, al je necija tuda beba slucajno dosla do mene, pa da vam se javim... I shall spank you all zbog gresaka i zajebavanja!!! bobo, ti se posebno boj! pozdrav od sretne luce  Ma viš ti našu Luce....kad misliš da je nema ona vreba iz prikrajka.... 
| čet 07 vel, 2008 11:23 am |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: ned 18 vel, 2007 2:33 am Postovi: 171 Lokacija: Cyberneticca
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ako se ne varam , u udrugu će dolaziti... ...ali sad su cenzuristi odahnuli na mjesec dana... Dream on. I'm still here and I'm the greatest nitpicker of them all.
_________________ Gdje god vidiš dobar forum, tu trola posadi.
|
| pet 08 vel, 2008 3:58 am |
|
 |
|