|
Sada je: pet 04 ruj, 2026 10:59 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Novogodišnji tulumi
cvicek je napisao/la: Za Novogodisnji.... sokiralo me je, mislio sam da me kod nekih ljudi vise nista ne moze iznenaditi.... ali NE predajem se. I za ljude koji su se najavili da ce doci na tulum jos prije par mjeseci. I za ljude koji me zaustavljaju u Mocvari (sinoc sam sreo jednu frendicu) i pitaju da li ce biti tuluma jer im je prosli bio odlican. I za mog starog koji organizira radnike i bori se s vremenom da se podrum pretvori u Donji floor do tada...   dosta patetike... it's just a party  kao da citam govor nekog zapovjednika prije nego on i njegovi momci odu u sigurnu smrt  ... samo sto se ovdje radi o ... tulumu 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 08 pro, 2007 9:53 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: močvara-dirty dancing-petak 7.12.07.
Chaky je napisao/la:  dosta patetike... it's just a party  kao da citam govor nekog zapovjednika prije nego on i njegovi momci odu u sigurnu smrt  ... samo sto se ovdje radi o ... tulumu  Znas i sam da se tu ne radi samo o tulumu nego i o nekim obecanjima prije mjesec i pol. A jos je tu i grozno razdvajanje drustva umjesto da svi slave zajedno. Napisao sam da se NE predajem i kako sam i obecao - organizirat cu taj tulum bez obzira da li doslo nekoliko ljudi manje ili ne... organizacija tuluma JE odgovornost i tlaka, ali kad sam vec krenuo, ako se u medjuvremenu ne desi neko fakat veliko sr*nje organizirat cu ga i nadam se da ce biti bolji nego proslogodisnji. Odoh sada slati hrpu SMSova i ICQ poruka.... 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 08 pro, 2007 10:41 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
you go boy  nikad ti nitko nije rekao da ne mozes organizirati tulum... niti ce ti to ikad itko reci... ali to sto ti organiziras tulum ne znaci da drugi, koji ne zele doci (iz nekog razloga ili se ne osjecaju pozeljnim (ma koliko god mi sutili o tome )), ne mogu organizirati svoj tulum... nije fer ocekivati da ce ti drugi samo mirno gledati tv doma za novu godinu... vise izbora je bolja stvar... zar ne? 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 08 pro, 2007 11:17 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Nisam Vulkanac, i ne znam dobro kontrolirat osjecaje i imam se pravo zbog odr. razloga osjecati prevarenim/povrijedjenim. Jos sam i dobar.... vec me bar mjesec dana nitko nije s nicim uspio zaozbiljno izivcirati (osim mozda losa igra Dinama u kupu Uefa i sl  ) Nisam kriv za to sto se netko drugi osjeca ili ne osjeca "pozeljnim". Ja (isto "za razliku od nekih" kad radim tulum nikad ne kazem "smije doci taj i taj, nego kazem svi koje znam su pozvani i smiju dofurati jos ponekog frenda kojeg ni ne znam.... the more the merrier  I naravno da svatko ima pravo organizirati tulum, ali opet obojica znamo da nije samo to u pitanju, da se ne ponavljam. I nema smisla dalje pricati o tome sto se mene tice, saljem "predpozivnice"  i u modu sam brijanja za organiziranje tuluma a ne zasto je netko napravio sto je napravio i sl.... shame on them, I'll survive i idemo dalje  (i nabijem HDZ jer je sad "idemo dalje" skoro postalo njihova parola  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 08 pro, 2007 11:34 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
cvicek je napisao/la: Nisam kriv za to sto se netko drugi osjeca ili ne osjeca "pozeljnim". zanemarimo to "pozeljno"... recimo da neki jednostavno ne zele doci... ne moraju svi htjeti doci na tvoj tulum... i kad vec neki ne zele doci (iz kojeg god razloga) onda valjda smiju organizirati svoju zabavu, zar ne? i zamjerati im to, da se zele zabaviti na svoj nacin, jednostavno nije fer  [quote] Ja (isto "za razliku od nekih" kad radim tulum nikad ne kazem "smije doci taj i taj, nego kazem svi koje znam su pozvani i smiju dofurati jos ponekog frenda kojeg ni ne znam.... the more the merrier [/quote] obojica znamo da nije samo to u pitanju 

|
| ned 09 pro, 2007 12:07 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ja bih samo htjela apelirati na ljude da dođu kod cvičeka na tulum za novu. odgovorno tvrdim da cviček ima više toga za ponuditi na tulumu od mene, tko god ode tamo super će se zabaviti i neće požaliti. čovjek se stvarno trudi i sigurno će biti super, dakle, svi marš u svetu nedjelju zla ja i moja zla cima, eto, nećemo biti tamo, eto, sram nas bilo, odlučile smo slaviti novu doma uz par frendova kojima se to činilo privlačnom idejom, s vremenom je to preraslo u potencijalno veće okupljanje pa smo javile i širem krugu frendova. bez natjecateljskih namjera. bez namjere da ujebemo cvičekov tulum. tko dođe dođe, nije bitno uopće, nama koji budemo će biti lijepo  a bit će lijepo i kod cvičeka, zato, idite tamo - uvjeti su bolji, ima više mjesta, stane više hrane i cuge, više ljudi, nema susjeda koji seru, ima tisuću florova i možete birati di želite biti i što želite slušati. i organizatoru je jako, jako stalo da dođete i potrudit će se da vam bude dobro.
_________________ njanjanja
|
| ned 09 pro, 2007 3:28 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Pošto je ovaj topic potpuno postao OT ja moram reč da iskreno sto se tice nove ja sam osobno napravio največi zajeb za ovu godinu, a to je da sam se totalno prepustio poslu i zaboravio meni i Lavici rezervirati sobu u Austriji za 170 eura po osobi, gdje je u programu bio novogosinji koncert i obilazak grada, ja bi se jednostavno izolirao od ovakvih raznolikih tuluma i otisao daleko daleko i prespavao sve to, no posto sam ocito zakasnio na austriju sada se moj cilj pretvorio u zadovoljavanje potreba Lavice za dobrim tulumom koji po njenim "uber" standardima mora biti, ja osobno svaki dan putujem Maksimir - Sv. Nedjelja jer tamo radim u jednoj velikoj korporaciji i meni je taj put apsolutno prestao biti problem i vec do tamo dolazim zatvorenih ociju no sto je ustvari problem sv. nedjelje je da kad sam zadnji put bio tamo je da sam uletio u hrpu ljudi koje apsolutno ne poznajem i primjetio sam da se bas nisu bili otvoreni druziti se sa nama na barem 10 minuta i tulum se prakticki razdjelio na dva floora i opet su trekeri bili na jednoj strani a ostali na drugoj i meni je to osobno malo bed no mogu pretrpit to, no Lavica to nemoze i njoj se takva ideja opcenito ne svidza, a tocka na "I" joj prestavlja sobna temperatura koja je prosle godine bila na vrlo niskom stipnju pa njenu idilu kučice u snijegu pokraj toplog kamina je definitivno bila uništena, te sa smradom cigareta i ostalih alkoholnih opijata koji su se osjecali u zraku, koji su meni osobno downeri veliki. Ovim uopce ne omalovazavam Cvicekov tulum stovise poticem ga da ga posjete svi koji su avanturistički raspoloženi da probaju to jer vjerujem da ce biti super i da ce muzika sigurno biti bolja ako ce Cvicek i njegov Lapop biti Dj-i... tako da je to po meni ipak najbolja crta tamo, a da ne komentiram da hrane i pica uvijek bude u dovoljnim kolicinama, te skokova koji su mi na kraju ipak najbitniji jer sam lancima zavezan za zakon od 0 promila sto mi uveliko kvari svaki tulum na koji idem.... ... alternativa je naravno Sashin tulum, dio grada koji je relativno dobro povezan tramvajima, a i pjesice, tulum na kojem mogu piti jer nisam vezan za zakon, Lavica koja bi mogla progledati kroz prste, no pod uvjetom da se stvarno pazi na muziku tjekom veceri da nisu stalno dvoje ili troje oko kompa koji slusaju samo jedan tip muzike nego da se iskopira sustav Švenda - Švenda sa narucivanjem glazbe u winampu... te da se konstantno organiziraju neke skupne novogodišnje zajebancije i da se svi okolo trude na taj nacin da kad vide da se ljudi razljepe po kaučevima, odma uzimaju špahtlju i odljepljuju, te da se u jednom momentu ponudi i gledanje Betmena kao obavezno štivo za svaku novu godinu, jer ja sam do sada samo jedamputa "ne gledao" Betmena za novu a to je bilo dok sam bio na putovanju i sada to tako vise neide... tako da ovaj tulum tijesno prolazi no mogao bi proč.... kod mene i lavice mislim... naravno za downer su definitivno stanari ispod Saše koji po meni imaju probability 20% da nam mogu razjebat tulum makar Sasha misli da ih moze kontrolirat određenim novogodišnjim magijama ali ja iskreno baš ne vjerujem u to, ako ce se malit neki vatromet po košuljama i sl... ... po meni apsolutna utopija je Švenda - ŠVenda tulum no Lavici i mnogima je to postalo dosadno no meni osobno je to najbolje mjesto, nemremo smetati nikome, apsolutno sve zadovoljava ali ove godine Svende dolaze kod Sashe tako da valjda nista od toga... tako da ljudi evo birajte, sto god izaberete i koju god avanturu učitate za ovu novu dobra ce biti... 
| ned 09 pro, 2007 1:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
da se pridruzim OTu meni je isto Svenda-Svenda tulum najvise pri srcu jer se tam osjecam ko doma (posto svako malo odem do njih  ) i prostor je taman da imas osjecaj ko da nas ima vise neg nas ima  ...no iz nekog razloga je ljudima dosadilo bit kod svende (nabijem ih)
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| ned 09 pro, 2007 1:39 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
švende ne dolaze kod sashe, bar koliko je sashi poznato 
|
| ned 09 pro, 2007 3:18 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Lil'Mee je napisao/la: švende ne dolaze kod sashe, bar koliko je sashi poznato  Brijem da ti nece ni doci svi frendovi koji bi zeljeli, jer ne stane puno ljudi tamo? A inace.. u koje kobase od postova se pretvorio topic,... well ja sam kriv jer sam napisao taj komentar a onda je Chaky navalio na njega  (a ovakve stvari u biti i ne bi trebale biti na javnom mjestu kao sto je to forum. Shit happens  Svoj tulum cu 'reklamirati' sutra ili prekosutra kad odem do Sv.Nedjelje i snimim situaciju. Za sada samo par komentara na zadnjih par postova: Shadowmaster: Na tvoju i Lavicinu zalost novogodisnji ce vjerojatno dosta liciti na proslu proslavu rodjendana (pretpostavljam da si na taj tulum mislio?), jer ce doci dosta ekipe koju ne poznajete.... iz mog drugog "Svijeta"  .... jedno 7-8 ljudi koje znam i jos ce im se pridruziti nesto ljudi koje ili jedva poznajem ili ih ni ja ne znam.... ali nekim je to dobro - upoznaju se novi ljudi i sl.... odlicno je slaviti u ukrugu ljudi koje poznajes ali je po meni jos bolje da bude i nesto "nepoznatih" ljudi a ne uvijek samo istih 10ak ljudi.... stvar ukusa. Za grijanje - biti ce ga, ispreznojit cu se (ko jucer u pogu) ako treba ali nebudete se smrznuli.... meni, Terneku i jos nekima nije bad biti u kratkoj majici u ovo doba godine;) No biti ce dosta "poznate" ekipe, bez obzira da li ce doci drustvo sa chakivarine strane. Iz udruge/foruma nas ima vec nekoliko koji 99% dolazimo (da sad ne nabrajam...) Nisam primjetio da je prosli put "druga ekipa" bila lose nastrojena.... npr. Chaky i Isus su (na moje veliko iznenadjenje  ) jedno pola sata pricali o Star Treku i SF-u  a frendica koja isto za sebe tvrdi da joj je bad s nepoznatim ljudima se druziti je rekla kako je mix ekipe bio super i svi su se dobro zabavljali i da joj je to bio naj tulum do tada. I jedna druga frendica je sat vremena pricala s likom na stepenicama cak su se dogovorili da se nadju na koncertu ili tak nesto  Uglavnom, ljudi su si sami krivi ak nisu druzeljubivi i cekaju da "druga strana" dodje do njih i prica ili sta vec... A ionako cemo cemo raditi ako sve bude po planu, 12.1. taj trekerski tulum, i tada ce to biti ono sto volis - homogeno drustvo koje svo razmislja na slican nacin, ima slicne interese itd.... I da, dobro si rekao, moji tulumi jesu "avanturisticki" ... u svqakom slucaju zesci od vecine drugih.... ali do sada su se svi zivi vratili iz Sv.N ... Chaky: razumijem sto zelis reci za "pozeljno" ali opet, bezveze mi je da se forsira/radi takva situacija da se netko kao osjeca ili ne osjeca pozvanim... pa onda "bez namjere za kompeticijom" razdjeli drustvo na 2 tabora.... Bozicno je vrijeme i svi bi se trebali zabavljati, biti sretni, prijateljski raspolozeni itd i ako se neka ekipa dobro slaze, organizirati jedan tulum za sve.... (ah prokleti vjecni idealist sam....) Da Lil'mee ima dovoljno kapaciteta za primiti nas sve i da nije u modu, rekao bih ajmo svi kod nje da proslavimo kao ekipa, kod mene budemo ionak imali trekerski tulum i rodjendan tak da to uopce nije bad. Ostali tulumi: Svendini tulumi - bio sam na nekoliko (ne novogodisnjih) i atmosfera je bila ok.... nisu (bar se ne sjecam da jesu) gnjavili s glupostima kak se moramo ponasati, za glasnocu i sl. Na mp3 se uglavnom doslo na red (makar neki ljudi pi*de kad ja zelim staviti svoju muziku tak da mi je drago kad dodje na tulum i ljudi koji vole siri raspon muzike pa moze proci i malo hard rocka, punka i metala.... mozda neki ne shvacaju, ali ima ljudi koji to vole slusati isto kao sto netko drugi voli gledati trek... be tolerant!  Slazem se sa Shadowmasterom da je najbolje primati narudzbe pa ce se pustati miks svega i svacega i svako ce doci na svoje (makar to moze dovesti do razdvajanja na rock i elektronika floor  ). Minus je da ne stane puno ljudi tamo, brijem da max 20ak (ispravite me ako grijesim). Svaki put kad sam bio vecinom su se igrale razne boardgame igre, skoro ko gejmerski tulum.... sto samo po sebi ne mora biti lose - tko to voli nek izvoli ... i ja ponekad volim takva druzenja  Lilmini tulumi - lijep stancic. Gazdarice su uhlavnom prijateljski raspolozene, ali dosta je strogo sto se tice 'slobode zabavljanja' (ne smijes staviti casu blizu tastature i sl. (barem ja ne smijem  ), ne smije se biti preglasan sa pricanjem, pjevanjem, muzikom, zaje*ancijom sto je tesko za postici nakon sto ekipa popije pa su onda problemi sa spaljenokosuljaskim susjedima. Pusenje je dozvoljeno. Zna doci dosta cura sto je plus, ali onda zna biti redova pred WC-om (standardni problem masovnijih tuluma) Komp je slobodan da se pusta muzika koju zelite (bitno je samo da je tiha), ali nema velikog izbora pa predlazem onima koji imaju manje mainstream ukus da sa sobom dofuraju stick ili cd s mp3jima. Bit ce to dobar tulum za ekipu koja se voli zabavljati, ali ne bas zestoko.
|
| ned 09 pro, 2007 10:03 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
cvicek je napisao/la: drustvo sa chakivarine strane koje je to drustvo sa moje strane? zivo me zanima... 

|
| ned 09 pro, 2007 11:05 pm |
|
 |
|
Counselor
|
cvicek je napisao/la: Lil'Mee je napisao/la: švende ne dolaze kod sashe, bar koliko je sashi poznato  Brijem da ti nece ni doci svi frendovi koji bi zeljeli, jer ne stane puno ljudi tamo? pa stane 40ak ljudi sigurno, to nije problem. više od toga ne bih ni zvala, pošto moj stan nije orijentiran na gigamegatulume nego na manja druženja i pijanke ipak živim u zgradi s još nekim ljudima. i ne mogu ih terorizirati vrištanjem i glasnom mjuzom baš svaku noć. pogotovo jer te ljude trebam kako bih dobila dozvolu za stavljanje balkona, mijenjanje crijepa i još neke 'sitnice'. a osim toga, nemrem si priuštit murju na vratima. i starci mi nisu tajkuni, a platili su mi uređenje stana, i ne želim da se uništi tako brzo. no za 99% frendova koji mi dolaze to nije problem... uvijek se odlično zabavimo, makar u određeno vrijeme moramo stišat mjuzu. naravno, za novu godinu me boli za susjede, tad je sve dozvoljeno  - no svejedno nije u planu gigatulum nego nešto srednje, bliže švendinim tulumima nego cvičekovim  ali bez gejmanja  i s određenim postotkom novih ljudi razdjeljivanje društva na 2 tabora  velika većina ljudi na koje misliš će biti kod tebe, i ja ih potičem na to, kod tebe ipak nije bed ako nešto zapale  ). meni i cimi se ove godine čini najljepšom opcijom za novu organizirati nešto (ne preveliko i ne prereklamirano i ne predivlje...ovo forumsko žlabranje o tome nikako nije zbog reklame nego zato što mi je ćelavo da ne odgovorim na komentiranje 'tajanstvenog alternativnog tuluma' koji je u biti naš polutulum  ) kod sebe, iskoristiti svoj stan i za to. mislim da nam se to nemre zamjerit. 'lilmee koja je u modu' može otići za novu kod tebe, na trg ili u saudijsku arabiju, ali cima će i dalje biti doma s ekipom koja se najavila. ona tak želi provest novu. i ja tak želim provest novu. mnogi moji frendovi uopće neće biti u zagrebu, ili uopće ne žele na neki tulum, ili im se neki drugi tulum čini boljim, ili će čekati novu u nekom klubu, ili solo s curom/dečkom... peezde jedne svi redom, šta cjepkaju društvo u predbožićno vrijeme... ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
|
| ned 09 pro, 2007 11:20 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Imas pravo, fakat je bezveze postao topic s pisanjem o tome (da ne bude ko Buco vs Chaky  ) Uzivajte na tulumu i lijepo se provedite!  Ajmo sad na zanimljivije teme teme 
|
| pon 10 pro, 2007 12:51 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: Novogodišnji tulumi
Eto ako meni ne dojede mail iz austrije Lavica je vec odlucila a ja cu tamo gdje mogu pijan da u tramvaj uletim i zbljujem se negdje za sve tulume na kojima do sada nisam pio... 
| pon 10 pro, 2007 12:54 am |
|
 |
|
Counselor
|
 Re: Novogodišnji tulumi
shadowmaster, ne vjerujem ti niš. ako ja tebe ikad vidim pijanog ko letva ofarbat ću se u zeleno i vi tamo u nedjelji se lijepo provedite! 
|
| pon 10 pro, 2007 1:06 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|