|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: ned 04 lis, 2026 9:57 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 4 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: pet 18 kol, 2006 12:11 am Postovi: 25 Lokacija: ZG-Tresnja
|
 Ipak se ide?
Nes mi Predsjednik veli da od nedelje 16.12. Trekiji vise nisu na Opatijskom.Sad ne znam,jer htio sam festicu slozit u nedelju,pa ne znam na cemu sam,jel ima netko drukcijih saznanja? 
_________________ --------------WWII vet----------------
|
| ned 09 pro, 2007 1:46 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Ipak se ide?
D3R KQM@HdANT je napisao/la: Nes mi Predsjednik veli da od nedelje 16.12. Trekiji vise nisu na Opatijskom.Sad ne znam,jer htio sam festicu sluzit u nedelju,pa ne znam na cemu sam,jel ima netko drukcijih saznanja?  koji predsjednik? max? ako je max u pitanju onda je to meni prva vijest... ako si mislio na Brunu (kao predsjednika KMT-a) onda ti znas kaj se desava puno vise od nas trekkija 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 09 pro, 2007 3:12 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
kak ne? Pa u programu nam pise da smo i 16. i 20. i 23. na opatijskom (a nakon toga su praznici)
ak oces neku festicu slozit -you go boy!
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| ned 09 pro, 2007 11:36 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
der komandant... trollu jedan 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 10 pro, 2007 9:35 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 4 post(ov)a ] |
|
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].
Online |
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|