| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Hrvatska ima vise biraca nego stanovnika ?
Dal su hrvatski izbori Sf s obzirom da cesto duhovi odlaze na izbore ? ili ima tu nesto ovozemaljskije ? Ovo su inace naslovi iz novina zadnjih par dana , tj slicni su kao naslov teme 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 17 tra, 2009 11:17 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Hrvatska ima vise biraca nego stanovnika ?
...da čuo sam nešto o tome... ...da je 30 i nešto ljudi na popisu , a samo 3 adrese od svih njih...
...ja ne razumijem kako se takvi gafovi mogu događati... ...pa vodi se evidencija o umrlima i rođenima, tj. onima koji će do izbora navršiti 18 godina...
...a od kuda ovi svoje liste slažu, samo Bog zna...
| sub 18 tra, 2009 12:26 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
na nekim mjestima i 100 biraca na jednoj adresi 
|
| sub 18 tra, 2009 12:27 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 12:45 pm Postovi: 245 Lokacija: The one and only: Osijek
|
Na zadnjim izborima su mrtvi glasali LOL 
| ned 19 tra, 2009 3:26 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
A zanimljivo je gdje toga najviše ima... Upravo u Dalmatinskoj zagori i Hercegovini... Tamo mrtvi najčeče izlaze iz grobova i glasaju za HDZ-e. Naposljetku tako HDZ-e i dobiva izbore, s onozemaljskom pomoći... 
| ned 19 tra, 2009 12:04 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Pa kako nece dobijat u Dalmaciji Hdz-e ,sve ide na more ! Ja sam Dalmatinac ja isto glaso za Hdz-e ,recesija oni njima grade most ,kako nece glast za Hdz -e kad im sve daju !
| ned 19 tra, 2009 2:26 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Suikotreki je napisao/la: A zanimljivo je gdje toga najviše ima... Upravo u Dalmatinskoj zagori i Hercegovini... Tamo mrtvi najčeče izlaze iz grobova i glasaju za HDZ-e. Naposljetku tako HDZ-e i dobiva izbore, s onozemaljskom pomoći...  Spiritualni izbori Dobro aj , uz to ima i onih iz gruda sta zive u imotskom fiktivno i tako 
|
| ned 19 tra, 2009 2:28 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Bolje HDZ neko SDP 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 19 tra, 2009 2:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Sve politicke stranke u Hr .su iste nemas za koga normalnog glasat !
| ned 19 tra, 2009 2:36 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Glasaj za nezavisne. 
|
| ned 19 tra, 2009 2:40 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Hrčak je napisao/la: Bolje HDZ neko SDP  Nope , nikako za HDZ , onda cemo ici dalje ali zapravo cemo ici unazad  , inace u hrvatskoj bi trebalo biti oko 3 milijuna biraca a sa herzegovcima oko 3 i pol milijuna , nikako vise od toga jer dobar dio populacije jos ipak nema 18 godina 
|
| ned 19 tra, 2009 2:46 pm |
|
 |
|
|
A mislim da koju god stranku izabrali ići ćemo unazad.
|
| ned 19 tra, 2009 3:04 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Ma nista . onda se moram strpit dok ovi danasnji starci ne odu iz politike 
|
| ned 19 tra, 2009 3:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Hrčak je napisao/la: A mislim da koju god stranku izabrali ići ćemo unazad. A sam isto toga misljenja ,uz ovu ekonomsku krizu i nasu domacu krizu sto traje od kraja privatizacije nemozemo ici naprijed ! A ako nam turizam pobaci onda smo gotovi ! ne postoji u strankam pameta covijek koji bi nas mogo izvuc iz ove gablue ! jako jako me je strah ove crne buducnosti !
| pon 20 tra, 2009 2:12 pm |
|
 |
|
|
Bilo bi drugačije da netko od njih mali milijun u politici razmišlja i radi za dobrobit svih stanovnika Hrvatske, a ne za dobrobit sebe. Trebamo se riješiti takvih, makar to značilo svih njih. 
|
| pon 20 tra, 2009 2:19 pm |
|
 |
|