|
Sada je: sri 16 ruj, 2026 11:24 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
Ferengiji, USA i Kyoto protokol
| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Ferengiji, USA i Kyoto protokol
Ezri je napisao/la: Ferengiji - USA. Gamad nije htijela potpisati ugovor ( u Kyotu?? nisam ziher) i dsalje zagađuju svijet zbog zarade.
Nemoj ti tak za mog frienda da je "gamad" ni to lipo .!  .... Mos rec npr...da vidin...recimo.."nekorektni".....ili oni ca se bojidu "Raida" i tak .. Nesmis direktno pa ruzno , admin bu te kaznil s 10 dana "offlinea" ....vrijedjas citavu jednu naciju .....ni to lipo a pogotovo ne odmoderatora .... I kad CIA procita ovi clanak ca si napisala , ca ce mislt o nama ...a..?..izbacit ce nas iz NATOa... Pozdrav Djecijih ospica 44

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 24 lis, 2007 11:52 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
 Re: rase <-> narodi
Tjeraš me na offtopic ali neka, moram vratiti.
Ovako, krivo sam se izrazila. Glavešine SAD-a su gam** ( evo, da me ne banaju) i oni nisu željeli to potpisati. Imaš pravo, time što sam generalizirala sam uvrijedila i svoje stare poznanike.
_________________ It's me. Dax !
|
| čet 25 lis, 2007 10:19 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: rase <-> narodi
Zna san ja da si se ti "malo zaletila" al san ti tia na to ukazat..za ubuduce..! Pozdrav Pipsova 33

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 25 lis, 2007 7:59 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Ferengiji, USA i Kyoto protokol
hehehe... od kad si ti buco postao politicki korektan pljujes po svim znanstvenicima .... kao da je svima u interesu preveslati pucanstvo i sl.... a ovdje ides ispravljati Ezri... evo jedna izreka za tebe koji ih toliko volis... "Što gledaš trun u oku drugome, a brvno u oku svom ne opažaš?" 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 26 lis, 2007 3:15 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@chaky ovako da se razumimo ...ja jos nis vidija board na kom je zabranjeno neslagat se s necijom teorijom [pljuvanje kak bi ti to sebi prevea ], tezom , hipotezom ili izrazavat sumlju u neke modela koji se u znanosti primjenjuju .. Ali znam bar desetine boarda koji bi za ono sto je @Ezri napisala i to jos ka moderator bila bezraspravno izbacena ..jer na takve su izjave int. boardi uglavnom mnogo osjetljivi..i nemaju milosti...!.. No dobro da joj je to "pobjeglo" tu rec , i mi znamo da joj se "omaklo" i da vise neca tako pisat... Pozdrav Bezgresnog 63

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 26 lis, 2007 1:53 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
pa nisi se ti samo ne slagao sa teorijom... to je bilo pljuvanje po znanosti i znanstvenicima opcenito... to nije bilo u redu... (a da ne pricamo o pljuvanju po moderatorima opcenito... ) ... i onda se ti, od svih ljudi, ides popovati nekom drugom oko korektnsti ali izgleda da si ti samo obziran prema ljudima koje poznajes. vrijeme je da upoznas nekog znanstvenika (ili moda)  da da... bas bi bila izbacena... mozda sa onih tvojih uberforuma di ne smijes ni prokomentirati vrijeme vani a da ne budes izbacen  ti opet mjesas profesionalne forume od ovih casual foruma  ali ajde... novi si u svjetu kompjutera i en shvacas jos te stvari... jos nisi nacio ni sto italic znaci 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 26 lis, 2007 2:42 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
Ono što meni grije srce ovim hladnim jesenjim noćima je upravo to što se moj idol iz djetinjstva, neosobni prijatelj te prijatelj G.W.Busha guverner, nabildani pionir svih nabildanih(iako sa par pacemakera i ostalih bioničkih pomagala) te guverner Kalifornije(moram li ga imenovati) NIJE, ponavaljam NIJE složio sa predsjednikom čiju kampanju je dijelom i sam sufinancirao! Dakle, naš kolega Arnold je ipak ''zeleni'' i mi bijaše drago, ostao je vjeran korijenju. Potpisao je protokol i u javnosti pičio okolo i govorio kako bi to trebali učiniti svi te se nada da će i Bush... Koliko sam tu ima izvorne plemenitosti, svijesti i zdravog razuma o okolišu a koliko je odluka bila potaknuta činjenicom da je Kalifornija američki epicentar aktivista, enviromantalista, zelenih, zelenomirnih, mirovnih, health fanaticsa i ostalih; to ne znam! Glavno da je terminator na našoj stvari, nikad ne znaš kad ce ti poslužiti!
| pet 26 lis, 2007 6:31 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
neeData je napisao/la: ..... Glavno da je terminator na našoj stvari, nikad ne znaš kad ce ti poslužiti! Pa makar i stajao na jednoj nozi, ko u filmu? Ali kolko vrijedi to kaj je on potpisao . kad buShizam nije?
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| sub 27 lis, 2007 12:22 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
Koliko vrijedi pitaš! Ne znam izraziti u postotcima, ali je svejedno zanimljiva opservacija zar ne? Uostalom, zašto svi gnjave jadnog Busha, pa čovjek je nepismen...
| sub 27 lis, 2007 9:59 am |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|