Sada je: čet 17 ruj, 2026 1:18 am.

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 24 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
 OPROŠTAJ 
Autor/ica Poruka
Admiral
Admiral

Post OPROŠTAJ
Došlo je vrijeme da se oprostim sa vama. Jučer sam bio na frendovom rođendanu i shvatio sam da sam previše na internetu. S nekim ljudima više i ne komuniciram, a prije sam s njima bio dobar. U sljedeću subotu imam rođendan koji slavim zajedno s još jednim frendom i jedino što želim za rođendan je to da se ponovno družim s nekim ljudima.
Ne želim da mislite da vi niste dobro društvo samo mi fali moje staro društvo. Prije sam skoro svaki dan bio u Clubu, a sada dolazim vrlo rijetko. Sam sam primjetijo da sam se u zadnje vrijeme vrlo promijenio i smatram da je krajnje vrijeme da se vratim na staro.
Znam da će neki od vas na ovo čudno gledati, ali ja vam ne mogu rijećima opisati koliko mi nedostaju neke obične stvari. Umjesto da sam izašao van, ja sam bio na forumu, surfao sam internetom.
Pred menom je veliki, nazovimo to, izazov.

Još sam danas na forumu i ako me nešto želite pitati sada imate priliku. Na forum ću ponekad navratiti da vidim šta ima novoga.

ned 14 lis, 2007 12:24 pm
Trill symbiont
Trill symbiont

Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: XI
Post Re: OPROŠTAJ
Super ako si shvatio da je neta previše u tvom životu i želiš se vratiti na staro.
Dobro je ubaciti promjene u život. Stvarni život je bolji od virtualnog u svakom slučaju.
Koji ti je konkretno događaj omogućio, ajmo to nazvati, katarzu?

ned 14 lis, 2007 12:29 pm
Profil ICQ
Admiral
Admiral

Ezri je napisao/la:
Super ako si shvatio da je neta previše u tvom životu i želiš se vratiti na staro.
Dobro je ubaciti promjene u život. Stvarni život je bolji od virtualnog u svakom slučaju.
Koji ti je konkretno događaj omogućio, ajmo to nazvati, katarzu?

Možda ću ispasti glup, al ne kužim što znaći katarza?
Ako misliš na to da sam se odlućio ostaviti internet. Onda je to jučerašnja fešta jednog mog frenda. Vidio sam da su se neke stvari promijenile i da sam izgubio mnogo prijatelja zbog mog ne dolaženja u Club i povlačenja u sebe. Inače nisam povućena osoba, ali priznajem da sam se u zadnje vrijeme povukao u sebe.
Jućer sam se tako dobro zabavio zahvaljujući frendici.

ned 14 lis, 2007 12:37 pm
Trill symbiont
Trill symbiont

Pa katarza je npr. kada vidiš neku sliku od npr. Rembranta i onda ti ta slika promijeni život...

Mislim da je to OK odluka, treba se družiti ( ili ćeš završiti kao ja - moj sig :wink: )

ned 14 lis, 2007 12:56 pm
Profil ICQ
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Koje si vrste?: BORG
Kaj je najbolje MI nismo samo virtualna ekipa, no ako je to tvoja odluka druzi se sa njima jer ce ti oni bit tu i odlazit kako ih zivot bude odvukao, no kad ces imat vremena svrati nazad i posjeti nas opet jer mi cemo uvijek biti tu, mozda sa malo modificiranim vodstvom ali cemo uvjek biti tu i kao udruga...

... da povucem paralelu sa novom epizodom Atlantisa odlazi Ronan i vraca se... :P

ned 14 lis, 2007 1:08 pm
Profil ICQ Web stranica
Admiral
Admiral

Shadowmaster je napisao/la:
Kaj je najbolje MI nismo samo virtualna ekipa, no ako je to tvoja odluka druzi se sa njima jer ce ti oni bit tu i odlazit kako ih zivot bude odvukao, no kad ces imat vremena svrati nazad i posjeti nas opet jer mi cemo uvijek biti tu, mozda sa malo modificiranim vodstvom ali cemo uvjek biti tu i kao udruga...

Upravo zbog toga i odlazim. Neki su se ljudi oženili i više ih ne viđam. Neki su na faksu. Vi ćete uvijek biti tu sa svojim temama i prepucavanjima :D
Početkom sljedeće godine planiram se upisati u Udrugu. Kada mi društvo izvan Foruma dosadi navratit ću do društva sa Foruma.

ned 14 lis, 2007 1:30 pm
Über Trekker
Über Trekker

POzdrav

ned 14 lis, 2007 1:59 pm
Profil ICQ
Counselor
Counselor

Kaj je najbolje MI nismo samo virtualna ekipa

pa njemu jesmo virtualna ekipa, on nas ne zna niti nas je ikad vidio :)

idi, druži se sa svojim frendovima... forum je fora kao zabava i razbibriga, ali nije vrijedan toga da odhebeš svoj život i drage ljude zbog njega.

ned 14 lis, 2007 3:30 pm
Über Trekker
Über Trekker

Jesi li razmišljao o tome da nadzes neku ravnotezu u zivotu?

Npr. umjesto da cijeli dan budes na forumu, ili da cijeli dan budes s frendovima, mozda da recimo izdvojis sat ili dva tijedno da napises pokoj post, a pravo vrijeme usredotocis na one vaznije stvari

ned 14 lis, 2007 5:36 pm
Profil ICQ
Admiral
Admiral

Nightshoot je napisao/la:

Dobro pitanje Night. :wink:

Kunich, nemoj zapostavljati dugogodishnje prijatelje i svakodnevne obaveze zbog neta. [-X
Forum/i sluzhi/e za zabavu. Na njima takodjer mozhesh upoznati zanimljive ljude. :wink:
U svakom sluchaju, druzhi se sa ljudima iz svog okruzhenja, a na forum/e svrati ponekad da javish kako si i shta ima novog kod tebe. :)

Pozdrav. :hallo:

ned 14 lis, 2007 6:06 pm
luda baba
luda baba

Ezri je napisao/la:
Pa katarza je npr. kada vidiš neku sliku od npr. Rembranta i onda ti ta slika promijeni život...

definicija ti je malo kriva.
katarza je prociscenje duse kroz patnju koje dovodi do duhovne ravnoteze i mira.

@ kunic - nikad nisi cuo za rijeci kao sto su: kombiniranje, kompromis, organizacija? u zivotu ces uvik nuzno izabrat jednu opciju, a sve ostalo odjebat? (mislim, idi ti, mene to nimalo ne pogada)

ned 14 lis, 2007 6:13 pm
Profil ICQ
Counselor
Counselor

do danas je neko vrijeme bio samo na netu, sad će se posvetit samo frendovima, nakon toga će valjda naći srednji put... :P

ned 14 lis, 2007 7:04 pm
Trill symbiont
Trill symbiont

Lucrezia BORGia je napisao/la:
Ezri je napisao/la:

definicija ti je malo kriva.
katarza je prociscenje duse kroz patnju koje dovodi do duhovne ravnoteze i mira.

Nama je profać u školi dao takav primjer...

ned 14 lis, 2007 7:59 pm
Profil ICQ
Admiral
Admiral

Lil'Mee je napisao/la:
Kaj je najbolje MI nismo samo virtualna ekipa

pa njemu jesmo virtualna ekipa, on nas ne zna niti nas je ikad vidio :)

idi, druži se sa svojim frendovima... forum je fora kao zabava i razbibriga, ali nije vrijedan toga da odhebeš svoj život i drage ljude zbog njega.

Na neki naćin jeste samo virtualna ekipa, ali ste i više od toga. Složnija ekipa od vas rijetko se viđa. Da živim u Zagrebu sve bi bilo puno drugačije.

ned 14 lis, 2007 8:39 pm
Admiral
Admiral

Nightshoot je napisao/la:

Npr. umjesto da cijeli dan budes na forumu, ili da cijeli dan budes s frendovima, mozda da recimo izdvojis sat ili dva tijedno da napises pokoj post, a pravo vrijeme usredotocis na one vaznije stvari

Jesam razmišljo sam o tome, ali trenutno ne mogu naći ravnotežu. Jer sam se stvarno s nekim osobama iz Piljenica prestao družiti i sad pokušavam neke stvari vratiti na staro.

ned 14 lis, 2007 8:44 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 24 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: