| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
|
 Anketa:Da li ste promijenili stav o homoseksualcima?
Hrvoje je prema svemu sudeći promijenio stav mnogih ljudi. Da li je promijenio vaš stav? Da li je on ostao isti?
NAPOMENA:Zbog različitih mišljenja o ovoj temi savjetujem da glasate anonimno. Ako netko želi svoje mišljenje reći javno neka napiše.
|
| sri 10 lis, 2007 5:06 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
 Re: Anketa:Da li ste promijenili stav o homoseksualcima?
nije mi promijenio mišljenje, podržavala sam ih i prije i sad
_________________ njanjanja
|
| sri 10 lis, 2007 6:23 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Koji je taj ......!? 100% clan udruge ...  morti novi GM ! Pozdrav Prijedsjednicka 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 10 lis, 2007 7:39 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Nikada ništa protiv njih nisam imala... Tko voli nek izvoli!
_________________ It's me. Dax !
|
| sri 10 lis, 2007 10:55 pm |
|
 |
|
Captain
|
Koji crni Hrvoje i zasto bi on meni mijenjao misljenje? (iako znam da je BB u pitanju jer je vec bila sprdnja na faksu, no puca mi za to smece :-/) Nije mi jasno kako jedna osoba moze nekome promijeniti misljenje o par(sto?) milijuna (ili koliko vec) ljudi.
Nisam homofob i ne opterecujem se tudjim opredjeljenjima.
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| sri 10 lis, 2007 11:03 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
nisam i dalje je moj stav... live and let live
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 10 lis, 2007 11:23 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Kunic... sta smatras pod "podrzavati" Ja ne podrzavam njihov nacin zivota u smislu da je neprirodan i kad bi svi postali homoseksualci ne bi bilo vise ljudske rase. (da li je pe*er psovka ili ok rijec!?) Ali "podrzavam" u smislu da nek svatko radi sta god hoce..... dok god ne usvaja djecu i sl. Kad smo vec kod raznih radnji - Hej vas dvojico forumasa (znate na koga mislim!  ) je li ono sto se medju vama dvojicom u ponedjeljak dogodilo vec javno ili se o tome jos ne smije pricati 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 11 lis, 2007 5:15 am |
|
 |
|
Admiral
|
Pod podržavanje mislim na to da nemate ništa protiv njih.
Inaće ih podržavam. Neka rade što žele i oni su ljudi isto kao i mi.
|
| čet 11 lis, 2007 4:59 pm |
|
 |
|