|
Sada je: uto 08 ruj, 2026 5:57 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Top Forumaš (ili 'Tko nam je skinuo glasove?!')
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
(anketa odvojena iz teme Naj forumaš - viewtopic.php?f=8&t=4692&start=0 )Glasanje za naj forumaše. Dakle popisani su SVI koji su na napisali više od 200 postova, poredani po postcountu. (u trenutku otvaranja ankete - 18.6.2009.) Može se glasati za 10 opcija, predomišljanje dozvoljeno... I povečao sam limit za ankete sa 30 na 70 opcija.... frenky i SM - ako vam nije po volji, javite mi na PM 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Zadnja izmjena: Mimi Sky; sub 06 ožu, 2010 8:59 pm; ukupno mijenjano 8 put/a.
editirao post s obzirom da je postao prvi post u temi
|
| čet 18 lip, 2009 2:25 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Najbolji forumaš
A daaaaaaj kak da se odlucim samo za 5 ljudi? Ajd stavi 10 opcija 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 18 lip, 2009 2:28 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Dejanira je napisao/la: A daaaaaaj kak da se odlucim samo za 5 ljudi? Ajd stavi 10 opcija  Slažem se s tobom Dejanira I nebum glasal dok nevidim tih 10 opcija
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 18 lip, 2009 2:35 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
uuuuuuuu ... ja sam na ovom popisu. hm, nije da znam zašto. ali ... najs. 
| čet 18 lip, 2009 2:44 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Dejanira je napisao/la: A daaaaaaj kak da se odlucim samo za 5 ljudi? Ajd stavi 10 opcija  Tesko se odlucit Pored Trap-a , tockice , alien , soveregna , hrcka ,novih ljudi kao spet i ostalih , nekako su svi vise manje najbolji 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 18 lip, 2009 3:11 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Jel smijemo za sebe glasat?  Šala. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 18 lip, 2009 3:28 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
-fallen-one- je napisao/la: uuuuuuuu ... ja sam na ovom popisu. hm, nije da znam zašto. ali ... najs.  Čitaj topic pažljivije gore sam napisao: Dakle popisani su SVI koji su na napisali više od 200 postova, poredani po postcountu.Sovereign je napisao/la: Dejanira je napisao/la: A daaaaaaj kak da se odlucim samo za 5 ljudi? Ajd stavi 10 opcija  Slažem se s tobom Dejanira I nebum glasal dok nevidim tih 10 opcija Eto vam 10 opcija ... uživajte! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 18 lip, 2009 3:50 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
woohoo 10 opcija  Hvala Cvicek 
|
| čet 18 lip, 2009 3:53 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Sad se možemo raspištoljit s 10 opcija.  Mislim da ću u ovoj anketi i dat glas. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 18 lip, 2009 3:55 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ajme super 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 18 lip, 2009 3:56 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ajme 10 opcija mi je premalo. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 18 lip, 2009 3:59 pm |
|
 |
|
|
I meni 
|
| čet 18 lip, 2009 4:00 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ajme 10 opcija mi je premalo.  10 opcija je just enough
|
| čet 18 lip, 2009 4:02 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma treba staviti tri opcije i gotovo. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 18 lip, 2009 4:07 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Hvala Cviček na 10 opcija
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 18 lip, 2009 4:07 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|