|
Sada je: čet 10 ruj, 2026 3:51 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
T'grelov prijemni - split by chaky
| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
 T'grelov prijemni - split by chaky
Pa cinjenica, nista drugo. Meni osobno je presmijesno ako netko 3-4 puta ide na prijemni, a ne moze prijeci prag. Ti nisi upisivao jos, pa ne znas, ali ono, ako ne prodjes prag, ne da nemas sansi upisati, nego nemas sto traziti na fakultetu. Kako se ono kaze, prijemni ispit je najlaksi ispit na fakultetu. I da parafraziram Nicholsona, ako on ne moze hendlati istinu, nisam mu ja kriv.
pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| ned 22 srp, 2007 6:00 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Re: ovlasti kutnih moderatora
tko odustane izgubio je te prema tome dok se trudi neka ide.
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 22 srp, 2007 6:59 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Okej, ja cu se onda potruditi i nauciti letjeti  . pozdrav
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
I like your flowers...
|
| ned 22 srp, 2007 7:00 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
tko zna mozda jednog dana i polestis - nisi rekao kako
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 22 srp, 2007 7:11 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Pa mahanjem rukama, jasno, moj primjer mora odgovarati ovoj situaciji  . pozdrav
I like your flowers...
|
| ned 22 srp, 2007 7:18 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
vjeruj mi ne odgovara, mislima bi puno bolje odgovaralo, ali nemoj suti i mene ce napasti.
|
| ned 22 srp, 2007 7:23 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
kralj ... sto bi rekao mom kolegi koji je bio 4 godine na 1. godini FERa? da odustane ili da proba jos koji put?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 22 srp, 2007 8:26 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
kralj svemira je napisao/la: Pa cinjenica, nista drugo. Meni osobno je presmijesno ako netko 3-4 puta ide na prijemni, a ne moze prijeci prag. Ti nisi upisivao jos, pa ne znas, ali ono, ako ne prodjes prag, ne da nemas sansi upisati, nego nemas sto traziti na fakultetu. Kako se ono kaze, prijemni ispit je najlaksi ispit na fakultetu. I da parafraziram Nicholsona, ako on ne moze hendlati istinu, nisam mu ja kriv.
pozdrav Ako ti je nešto presmiješno ili sl. to si trebao ostaviti za sebe, a ne naglas razmišljati. Meni je to oko povijesti i FF jako važno u životu i ne želim da mi netko to stavlja na nos kako nisam prešao prag i uopće ne znaš koliko sam puta išao na prijemni, što sam tamo radio i kako je to sve skupa. Da si upoznat i više sa situacijom nemaš to pravo tako govoriti. Ajde, pametnjakoviću, jesi li ikada bio na nekom prijemnom?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 22 srp, 2007 8:52 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
pa kralj je na fizici... imam feeling da je bio na prijemnom 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 22 srp, 2007 9:02 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ali očito ne zna kakav je prijemni na FF-u. Lako je govoriti, treba uraditi.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 22 srp, 2007 9:24 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Pa, jedno je kad upises i onda budes lijen, a drugo je kad nisi u stanju upisati iako to zelis  . I T'Grel, prijatelj mi je bio na prijemnom na FF, tako da znam otprilike kako izgleda. A i da ne znam, kakve to veze ima s icim? pozdrav
I like your flowers...
|
| ned 22 srp, 2007 9:58 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Ima veze. Što popuješ ako ne znam ili djelomično znaš o nečemu. To nikad nisam kužio kod ljudi.
|
| ned 22 srp, 2007 10:00 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
T'Grel je napisao/la: Ima veze. Što popuješ ako ne znam ili djelomično znaš o nečemu. To nikad nisam kužio kod ljudi. ahem... Enterprise ... ahem ti si popovao da ENt ne valja ... da nije pravi Trek... iako nisi gledao 

|
| ned 22 srp, 2007 10:05 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Zar sam ja spominjao sam ispit ikada? Ne, samo cinjenicu da ne mozes proci prag iz 4 pokusaja. Nije bitno je li prijemni na arhitekturi, filozofskom fakultetu druzbe isusove ili na agronomiji.
pozdrav
I like your flowers...
|
| ned 22 srp, 2007 10:05 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
Chaky je napisao/la: kralj ... sto bi rekao mom kolegi koji je bio 4 godine na 1. godini FERa? da odustane ili da proba jos koji put?

|
| ned 22 srp, 2007 10:09 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|