| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 C&C 3 Tiberium WARS !!!
Ljudi moji dolazi nam uskoro nova igra C&C 3 TIBERIUM WARS. Trenutačno možete skinuti demo sa službenih stranica.
http://www.commandandconquer.com/
Igra će najvjerojatnije izaci 26.03. No do tada možete odigrati ovaj predivni demo na "hard nivou" ili na "easy nevou" koristeći šifre - kojih nema.
Ova igriva strategija razlikuje se po mnogo toga od prijasnjih c&c-ova i Red Alertova. Prvo grafika je konačno dotjerana na interesantni nivo. Išlo se stvarno do najmanjih detalja. Način strategija je totalno promjenjen i moguće je planirati različite poteze unaprijed.
Filmovi u igri su također dovedeni na novi nivo. Cijela igra je u HD kvaliteti i u filmovima se pojavljuju vrlo poznati glumci. (Primjetit će te Boomericu kao oficirku u prvoj misiji!!!) Kane se istinski dosta pomladio, cini mi se da ga glumi neki drugi glumac... Zatim da vam spojlam osim GDI-a i NOD-a dolazi još jedna strana, koju neću do kraja spojlat. (Ljudi odigrajte demo prije...)
Zgodno je i proči tutorial koji objašnjava kako igrati misije, no ne objašnjava baš sve pa ćete morati odigrati i ostale dvije misije da bi ste ušli u štos. Iritantna opcija u igri je da selekciju i deselekciju radite isto lijevim klikom dok naredbe izvrsavate desnim klikom miša što je malo teško za naviknuti se no vježba ćini svoje. Također strategiju planirajte unaprijed.. nema baš toliko polja tiberijuma koliko vi možete požederati sa svojim hrvesterima već se morate malo boriti za resurse okolo. Zatim jačine pojedinih jedinica su isto promjenjene. Kada radite vojsku više ne radite jednog po jednog vojnika, već malu skupinu koja djeluje zasebno.
Minimalnu konfiguraciju za ovu igru neću spominjati.. za to postoji web site na kojem sve piše... neprijatelji će napadati... a vi ćete morati brzo reagirati.. započnite svoju igru sada....
You tube linkovi:
link
| pet 09 ožu, 2007 1:28 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Wow, možda nakon dugo, dugo vremena ponovo zaigram C & C. Ova najava me definitivno zaitrigirala.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 09 ožu, 2007 1:39 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Gledao sam i neke filmiće o dodatnim strategijama:
http://www.youtube.com/watch?v=Dsi1OWL2WWQ
Moguće je inžinjercima zauzimati i neke velike jedinice no prije ih morate srušiti da uđete u njih. Kad poćnu frcati energetske zrake i bombe sve pokrije kila prašine i valovi topline od eksplozija pa nemožete vidjeti kaj ste pogodili a kaj niste, pa ispadne malo cudno dok se ne naviknete.
Moja strategija:
Sagradi vojsku, rasporedi ju po mapi, u novom slucaju razbi prvu elektranu da ga zeznes dok se on repera ti mu uleti u bazu i napravi tulum i inžinjercima zauzmi sve dok on pije pivu sa tvojim mamuth tenkovima.
(Po mogucnosti metni mu i tiret dok se ne ugnjezdiš... kao iz animacije)
Ovu igru mi se cini bolje igrati u timu preko "TEAM SPEK-a" koji koristi p2p za razgovor medzu igracima i planirati strategiju bolje nego kad bi ste to radili sami. Mislim da ce ova igra opet rasturiti igraonice.
| pet 09 ožu, 2007 1:53 am |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Valjda cu moc pokrenut to cudo...nikak da se budem u korak s tehologijom 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| ned 11 ožu, 2007 2:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ja i Zvonko smo uspjeli pokrenuti na AMD 64 sa 512 mb rama sa G-force 5 i 6 i sasvim ok radi na medium postavkama. Za high moras imati barem do gigu rama.
U klubu nismo uspjeli instalirati jer windowsi nisu imali komponentu "WINDOWS INSTALLER 3" koji se mora downloadat sa neta ili instalirat individualno preko porograma "AUTO PATCHER XP"
http://www.softpedia.com/get/Tweak/Syst ... r-XP.shtml
Full instalacija ti je 300 mb no mozes jos updatati sa ostalim novim patchevima za xp-ove. Unutra dobijes sve updatove nakon SP2-a ako nemas net doma da manualno updatas windoze.
UPOZORENJE!!!
Prvo napravi sigurnosnu kopiju sistema ak ides pechat stari sistem... ovo se obicno radi na frisko istalirani sistem. U ponekim slucajevima kao u "slucaju Martinis" dobijes plavi ekran nakon restarta sistema. U tom slucaju ne instaliravas cijeli paket nego samo komponente koje ti trebajaju. Kao taj windows installer ili DNET FRAMEWORK 1.5, 2, i 3... sto je core aplikacija za sve dnet aplikacije...
| ned 11 ožu, 2007 6:45 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Ja sam kod sebe davnih dana umjesto patchiranja i krpanja SP1 instalirao SP2.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 12 ožu, 2007 12:00 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ali zamisli jednu stvar SP3 je jos uvijek u beti. Autopatcher je nesluzbeni SP3.
Evo vam i sistemskih zahtjeva:
REQUIRED SYSTEM SPECIFICATIONS:
· OS: Windows XP, Windows Vista (32-bit; 64-bit versions of
Vista are not supported)
· CPU: 2.0 GHz or higher
· RAM: 512 MB or more
· Hard Drive: 1.4 GB or more of free space
· Video: DirectX 9.0c compatible video card. Video card with 64
MB or more memory and one of these chipsets is required: ATI
8500 or greater, NVIDIA GeForce4 or greater. (ATI Radeon 9200
and 9250 PCI, NVIDIA Geforce 4 MX cards not supported.)
· Sound: DirectX 9.0c compatible sound card
NOTE: While you will be able to play Command & Conquer 3 Tiberium
Wars with the specifications above, play experience may improve if
you have additional RAM, above the required 512 MB.
| pon 12 ožu, 2007 12:41 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Ma znam ja za tu igricu dok je još bila u planu i tada je već bila hit. Samo šteta što ja tek mrcinu od kompa dobivam poslije ljeta, strpljenja barem imam. Inače odlična igrica gledao sam clipove na youtube-u i oduševila me je. No što je najbolje ja sam obožavao Tiberum sun, tako da je ovo za mene "THANK YOU GOOOOOOOOOOD"!!!! 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| pon 12 ožu, 2007 11:41 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Iskreno meni se Tiberium sun bas i nije svidio. Igru sam dobio na kratko od frenda jel tada jos nisam imao przilicu, no graficki mi nije bila bas impresivna. Prvi graficki impresivni serijal mi je bio C&C generals no on je imao toliko problema se enginom da je igra jednostavno bila prejaka za komp i uzasno je sporo radila za tehnologiju tog doba. Zatim ekspanzija ZERO HOUR mi je bila isto smijesna zato jer je samo malo prosirila igru sa nekim nemogucim misijama koje nisam uspio proci jer mi je bio spori komp. Zatim i skimish koji smo igrali u mrezi isto nije bio bas balansiran. Frend je imao brzi komp a ja sam ga tjerao na laptopu, a posto je on hostao kompjuter je mene pobio, jer je mogao brze razmisljati a moje jedinice su se sporo kretale po mapi a njegove puno brze od mojih. Sada su snage konacno izbalansirane i jako se dobro moze sagraditi defence baze tako da se defence jedino moze maknuti super weponima ili drugim taktikama.
| pon 12 ožu, 2007 1:42 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Onda kada sam je ja igrao bila je smatrana odlično grafički razrađena, mislim da je bilo negdje 1999 ili tako neke godine. Generals je isto u svoje vrijeme kada je izašao bio odlično grafički razrađen i bila je misim čak i igrica godine. Lako je sada komentirati te "stare" igre koje su naspram današnjim  Samo da završi ljeto pa da vidiš kako ću počet redat igrice sa 100% prelaskom! 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| pon 12 ožu, 2007 6:23 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
E ajd donesi to ovaj put u udrugu sa tim patchevima da vidimo kak zgleda...bas me zanima...
Inache nisam neki ljubitelj RTSova no C&C je jedini koji mi je uspio odrzati interes, a posebice zbog radnje i Kanea koji mi je jedan od najboljih "negativaca" uopce.
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| uto 13 ožu, 2007 1:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Pa zar Kane nije sef tamo u Westwoodu?
Pronašao sam na netu program koji otvara sve opcije u demo-u vjerojatno se preko toga moze i igrati u mrezi, no jos uvijek mi nije dao opciju da ja budem nod a kompjuter gdi, tako da i taj hack bas ne vrijedi puno...
| uto 13 ožu, 2007 11:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Uspjeli smo konacno instalirati C&C 3 u udruzi. Bila je to napeta misija. Prvo je trebalo nazvati Brunu da odobri upgradove. Onda smo ga pachirali sa jauarskim pačerom, te nekako instalirali igru, no kada smo je pokrenuli igra nam je rekla da nam fali neka direct x komponta.
Ekipa je mahnito trgala kosu sastrane, pa smo na svu srecu zakljucili da bi to mogli biti driveri koji su bili iz 2004 godine pa smo ih upgradali na 2006. -> no medzutim nije pomoglo i jos vise ekipe se razislo...
Zatim smo htjeli ponovno reinstalirati direct x, no nije nam dao jer je rekao da je directx 90c vec instaliran. Konacno smo kad je vec samo troje ljudi ostalo. Zamjetili smo u direktoriju od igrice patch za direct x koji nam je popravio direct x i igra je krenula.
U tom momentu su se svima otvorile oci i svi su mahnito zurili u HD trailer na pocetku igre. Zatim se igrao tutorial, pa je Keva kojem su oci bile vece od "VUKA" ponovno zatrazio da pustimo trailer. Kasnije je Gul Remal zavrsio misiju (uz moju pomoc) u rekordnom vremenu unistio NOD-ovu bazu i brodsku luku, pa smo se svi pokupili doma...
ION CANON je bio fenomenalan...
| pet 16 ožu, 2007 1:58 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
 STIGAO JE!!!!
Stigao je Cane edition ljudi skidajte, nemrem cekati da ovo odigram. 7.5 GB na kaj se ovo moze sprziti???? ajde ljudi sto cekate seedajte i skidajte!!!!
| pon 26 ožu, 2007 7:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Trazimo covjeka koji je uspio nekaj sprziti na dual layer dvd, da nam se javi... ja sam upravo bacio 3 dual layera u smece... 
| pet 30 ožu, 2007 11:32 pm |
|
 |
|