| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Opet mrzim HT i ovu drzavu!
Nadzem nesto sto me zanima i onda bagra dizejblira tu opciju da slucajno nekome nebi naplatili koji telefonski poziv izvan zemlje. Katastrofa!
http://www.jajah.com
Dok ostatak svijeta lijepo prica za dzabe mi imamo proklete debilcine koji nam kradu pare. Dobro da jos nisu skype dizejblirali jer bi ih sve nabio i odselio se iz ove banana republike!
Je'bo vas BANANA REPUBLIKA!
JE'dO VAS KIKIRIKI!
Je'dBO VAS AFRIKA PAPRIKA!
i za kraj JEd'Bo vas Džon Glin!
| pon 26 vel, 2007 11:02 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
necu da me jebe banana republika 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 26 vel, 2007 11:35 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Chaky htio ti nehtio.. zivis u njoj!
| uto 27 vel, 2007 1:15 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ali necu da me jebe... mogu ja zivjet u njoj... ali necu da me jebe... NECU 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 27 vel, 2007 1:59 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Ah, ova drzava sucka... Kad ce vise u EU...
I ta kikiriki tarifa... MRRRRSSS
| uto 27 vel, 2007 10:26 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Mi smo toliko u dreku da nas ni eu ne moze spasiti samo nas moze opljackati do kraja. 
| uto 27 vel, 2007 12:16 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
T me jebe žena,
T me jebe šef,
T nemam para,
T sam u dugovima,
T imam kila viška,
Ma jebo T život! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 27 vel, 2007 7:16 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Tako je...
| sri 28 vel, 2007 1:11 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Kakvo je to sad antidrzavno raspolozenje !?? i opca jebacina..za boardu..!
Jel pise da se nesmije nikog vrijedjat i omalovazavat na "uputstvu za upotrebu" boarda , pa ni drzavu !??
Nemojte sami sebe banirat !! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 28 vel, 2007 2:55 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
a jbga... nepravedna smo djubrad...
jebo nas moderatore 

|
| sri 28 vel, 2007 3:03 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
buco je napisao/la: Kakvo je to sad antidrzavno raspolozenje !?? i opca jebacina..za boardu..! Jel pise da se nesmije nikog vrijedjat i omalovazavat na "uputstvu za upotrebu" boarda , pa ni drzavu !?? Nemojte sami sebe banirat !! 
Q je iznad pravila i zakona 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 28 vel, 2007 3:04 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
buco je napisao/la: ... da se nesmije nikog vrijedjat i omalovazavat ... pa ni drzavu !??
Smije! Državu točnije njenu vlast se smije kritizirat pa i vrijeđat ako ne radi posao za koji je izabrana!
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 28 vel, 2007 3:57 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
T'Grel je napisao/la: buco je napisao/la: ... da se nesmije nikog vrijedjat i omalovazavat ... pa ni drzavu !?? Smije! Državu točnije njenu vlast se smije kritizirat pa i vrijeđat ako ne radi posao za koji je izabrana!
Ovu drzavu se smije kritizirat
Dobro je rekao T'Grel
Jos da srusimo vlast
hehe
To bi bilo jos bolje
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| sri 28 vel, 2007 4:15 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Da al samo u jutarnjem ,vecernjem i sl listovima , na tv-ima i sl antidrzavnim organizacijama i sumljivin skupinama ...
E a posto mi nismo , valjda , sumljiva skupina , i bavimo se "pulitkom" na STu iskljucivo ... mislim..., lijepo .. moderatori , admini i ostali *ini u "antidemokratsku" akciju !!! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 28 vel, 2007 4:43 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Shadowh86 je napisao/la: Ovu drzavu se smije kritizirat Dobro je rekao T'Grel
Jos da srusimo vlast hehe To bi bilo jos bolje
Kritiziranje nije promicanje antidemokracije.
I najbolje bi bilo da uvedemo svoju vlast. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 28 vel, 2007 5:14 pm |
|
 |
|