|
Sada je: ned 31 svi, 2026 2:15 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Jel može apdejt?
Nije me bilo neko vrijeme pa dajte mi apdejtove događaja, tračeva, svađanja i sl. Da znam ko s kim kako i zašto. Da budem u toku. 
|
| pon 09 tra, 2012 5:47 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Jel može apdejt?
Ovo prebacim u nontopic poslije  Apdejt od kojeg datuma nadalje?  U zadnje vrijeme je bilo dosta mirno uz par zanimljivosti.... (slučaj radikalne lezbe koja bi gazila prosvjednike tramvajem mi je recimo najzanimljiviji  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 09 tra, 2012 6:50 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Forum je praktički napušten, osim ponekih radikala (vidi Cvičekov post) koji se registriraju i jednako nagle napust forum.
To je to.
|
| pon 09 tra, 2012 10:01 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
apdejt, ono really 
| pon 09 tra, 2012 10:51 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Smanjila se aktivnost, al ekipa još redovito dolazi i napiše koji post  Da vidimo... Imali smo nekoliko dolazaka starih forumaša, i onda nešto kasnije odlazak. Ti si na dobrom putu da uđeš u taj skup  Bila nova skupština,... nije bilo klanova, dramatike, prevrata i sl... zijev Ja odradio još nekoliko prosvjeda koje ostatak forumaša i dalje ignorira... Došla radikalna lezba i komentirala kako bi prosvjednike najradije gazila tramvajem, plus još neke tipične "mi vs oni" šabanizacije tipične za temu... očišćeno.. (i sad ekskluziva!) Pa mi onda na PM javila da je u stvari druga forumašica koje nije bilo neko vrijeme i tražila da joj promjenim i pošaljem šifru za taj acc. Na stranu dupli acc i sve to,.. kad sam tražio dokaze (email s adrese te stare forumašice) proglasila me homofobom, izvrijeđala i počela se hvaliti kako je više puta tužila nekog i da poznaje raznorazne odvjetnike, suce i inspektore i da sam ga na**bo. Moj komentar bi bio da predlažem da uz sve te suce i inspektore na popis stavi i jednog dobrog psihijatra 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 09 tra, 2012 11:39 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
UUUUUUUU lezbijka s brkovima eh Šteta šta si to obriso. Baš bi htio vidjeti tvoju homofobičnost na djelu. 
|
| uto 10 tra, 2012 6:20 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Miki je napisao/la: UUUUUUUU lezbijka s brkovima eh Poznaješ ju Nije bilo niš bitno niti neviđeno... spika ala "ja sam lezba pripadnica ugrožene manjine i trebam biti zaštićena ko lički međed i svatko tko se samnom ne slaže je homofob, a ja nekažnjeno smijem poticati na mržnju" A ovo za moju homofobičnost je bilo samo u PMu...
|
| uto 10 tra, 2012 6:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Cvicek je napisao/la: ... i počela se hvaliti kako je više puta tužila nekog i da poznaje raznorazne odvjetnike, suce i inspektore i da sam ga na**bo. Moj komentar bi bio da predlažem da uz sve te suce i inspektore na popis stavi i jednog dobrog psihijatra  kaj bi se opet neko tužil a u zakaj se takva ne javi meni da ju pitam kako to da poznaje sve te suce  i koliko dobro btw smajlići su se shebali, nekaj ne štima, - ovo je zubo
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 12 tra, 2012 7:09 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 sa zubom sve okej. 
|
| čet 12 tra, 2012 8:54 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|