| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
 Re: Insomnia
what she said... 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| ned 24 srp, 2011 3:10 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
i sad bi zlobnici rekl da trebam prestat pit... 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| sub 13 lis, 2012 4:37 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Rowena je napisao/la: zaključila sam da muzika nimalo ne pomaže ako želiš zaspati prelazim na alkohol...  Iskustveno znam da je alkohol najbolji za uspavljivanje ali i seks dosta pomaže. Ako vam partner-ica spava onda ju/ga probudite ali ako to ne uspijete onda postoje i drugi načini uspavljivanja. U biti te dvije stvari svakako preporučam. A za ostale metode... ha, ono toplo mlijeko, topli kakao... može i to. Ali kad ja drmem litru i pol domaćeg vina... da viš kak mi se spava... zaspim ko top. A ako pijem neki mirogojček onda se često budim.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 13 lis, 2012 11:26 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
Kad nisam mogao spavat, dvije čaše rum/cola su uvijek učinile svoj posao..
|
| sub 13 lis, 2012 12:48 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
T'Grel je napisao/la: Iskustveno znam da je alkohol najbolji za uspavljivanje ali i seks dosta pomaže. Ako vam partner-ica spava onda ju/ga probudite ali ako to ne uspijete onda postoje i drugi načini uspavljivanja. "Draga, ne mogu zaspat, daj mi popuši" Nekako mislim da u većini slučajeva takvo što ne liječi nesanicu, već uzrokuje tjelesne ozljede. Al nije iskustveno, majke mi. 
|
| sub 13 lis, 2012 10:15 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
_Oz je napisao/la: "Draga, ne mogu zaspat, daj mi popuši" Meni je to više puta pomoglo...
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 14 lis, 2012 2:57 am |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
A jesi ti onda barem njoj ugodio i napravio kvalitetni fisting?
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| ned 14 lis, 2012 3:00 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Wildchild je napisao/la: A jesi ti onda barem njoj ugodio i napravio kvalitetni fisting? Kako sam i prije rekao: postoje razni i isprobani načini uspavljivanja...
|
| ned 14 lis, 2012 12:32 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Wildchild je napisao/la: A jesi ti onda barem njoj ugodio i napravio kvalitetni fisting? Trebao si pitat za kunilingus
Recimo ja prije spavanja moram ga obavezno bacit u nesvijest, inače ne mogu zaspat kak spada
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 14 lis, 2012 1:19 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
T'Grel je napisao/la: Wildchild je napisao/la: A jesi ti onda barem njoj ugodio i napravio kvalitetni fisting? Kako sam i prije rekao: postoje razni i isprobani načini uspavljivanja... Ne izvlači se nego odgovori na pitanje. Sovereign X je napisao/la: Recimo ja prije spavanja moram ga obavezno bacit u nesvijest, inače ne mogu zaspat kak spada Čak i kad dođeš doma ubijen od alkohola? 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

|
| ned 14 lis, 2012 1:29 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Wildchild je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Wildchild je napisao/la: A jesi ti onda barem njoj ugodio i napravio kvalitetni fisting? Kako sam i prije rekao: postoje razni i isprobani načini uspavljivanja... Ne izvlači se nego odgovori na pitanje. Ok, bilo je i toga. Ovisno od situacije i od toga koliko je neispavana. Wildchild je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Recimo ja prije spavanja moram ga obavezno bacit u nesvijest, inače ne mogu zaspat kak spada Čak i kad dođeš doma ubijen od alkohola?  Siguran sam da onda ne može.
|
| ned 14 lis, 2012 1:49 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| ned 14 lis, 2012 2:12 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
T'Grel je napisao/la: Wildchild je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Recimo ja prije spavanja moram ga obavezno bacit u nesvijest, inače ne mogu zaspat kak spada Čak i kad dođeš doma ubijen od alkohola?  Siguran sam da onda ne može. Moja pretpostavka je da može, ali da mu treba malo više vremena.. al brijem da ovisi o količini alkohola  No ono što bi htio naglasiti je da sam mišljenja da alkoholizranje NIJE baš pametan način kako ubiti nesanicu. Bolja solucija je ručni rad, ili ako već želite koristiti preparate, onda radije 2-3 dima egzotičnih supstanci. Ima manje štetnih nuspojava... 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 14 lis, 2012 2:32 pm |
|
 |
|
Desolate
|
Slažem se, fizička aktivnost tokom dana najbolji je način uspavljianja. Cijepanje drva i da vidiš kako ćeš se samo srušit u krevet. 

|
| ned 14 lis, 2012 2:40 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Cvicek je napisao/la: Moja pretpostavka je da može, ali da mu treba malo više vremena.. al brijem da ovisi o količini alkohola Upravo tako. Čim se više popije tim duže treba. Ista stvar i kod sexa, što je uglavnom pozitivno Cvicek je napisao/la: No ono što bi htio naglasiti je da sam mišljenja da alkoholizranje NIJE baš pametan način kako ubiti nesanicu. Bolja solucija je ručni rad, ili ako već želite koristiti preparate, onda radije 2-3 dima egzotičnih supstanci. Ima manje štetnih nuspojava...  Istina. Meni ne trebaju ni alkohol ni egzotične supstance za zaspat, već je ručni rad sasvim dovoljan. Ponekad više puta, al pomaže Alkohol i egzotične supstance služe za zabavu

|
| ned 14 lis, 2012 2:47 pm |
|
 |
|