Postoji li hrvatski anime portal koji ima i forum? Tko od vas voli anime gledat ?
Naravno da postoji! =D http://www.crojimaku.com Il točnije baš forum: http://crojimaku.com/forum/index.php Dakle, riječ je o anime i manga siteu s forumom na kojem osim što se raspravlja o najdražim anime i manga naslovima ima još i puno podforuma vezanih za azijsku kulturu do podforuma za crtanje preko hentai podforuma, a i podforuma za filmove itd. sve u svemu hrpa toga kao dokaz da anime nije BAŠ toliko zapostavljen u Hrvatskoj ;D A site se inače bavi prevođenjem anime i mangi na hrvatski jezik kako bi približili anime ljudima u Hrvatskoj koji nisu toliko vješti s engleskim jezikom ili kako bi jednostavno uživali gledajući anime na hrvatskom jeziku (naravno ciljam na sub ne dub). Oni koji žele se mogu i priključiti prevođenju.
Što se tiče mojih omiljenih anime naslova: One Piece uvjerljivo vodi A što se tiče mangi/manhwi: Fairy Tail, Veritas, Psyren, Yankee-kun to Megane-chan
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
Re: Anime
evo napokon sam našla ovu stranicu tako da ju sada mogu staviti...ovo je još jedan anime forum pa tko je stvarno u tome nek uživa Anime Klub Rijeka ja sam gledala samo Mjesečevu ratnicu kada sam bila jako mala i to je sve što znam po pitanju animea
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
captain je napisao/la:
Postoji li hrvatski anime portal koji ima i forum? Tko od vas voli anime gledat ?
Ja obozavam anime , Dbz pogotovo i sad se mucim naci neki anime forum na kojem mogu povremeno postat pa me zanima jel znate vi za koji?
I ja sam prije kao dijete voljela gledati anime, ali radilo se samo o onim crtićima tipa mjesečeva ratnica i sličnih tome.
Ali nedavno sam naišla na neki crtić koji podsjeća na mjesečevu ratnicu po žanru, samo što je ovo verzija za odrasle jer ima i golotinje u tom criću.
Malo progoglam i otkrijem da je taj crtić klasik, koji je i inspirirao mjesečevu ratnicu i stvorio taj žanr.
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
Shinzo, ljudi.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
Golden Boy... jedan od najlegendarnijih animea ikad!!!!
Pridružen/a: sub 05 vel, 2011 10:21 pm Postovi: 7 Koje si vrste?: KER
Jedna mala reklama vezana uz Anime. Otvoren je hrvatski anime portal. Svi vi Anime Freakovi, registrirajte se. Vijesti, downloadi, forum... Sve vezano uz anime je na tom mjestu. http://www.animehr.com/ Još bih vas molio da ostavite dojmove i registrirajte sa na forum.
Pridružen/a: sub 05 vel, 2011 10:21 pm Postovi: 7 Koje si vrste?: KER
Osnovali smo i encoding grupu. Radimo blu-ray ripove animea i stavljamo ih na našu stranicu. Tek smo počeli i biti će ih puno više. Hvala! Stranica: http://protocol4.animehr.com/
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
Gledam ovog Robotecha. To sam ko klinac gledao par epizoda na kazetama i sjećao sam se samo da se Zemljani bore protiv divovskih aliena. Sad kad gledam (živio internet), vidim da ima kompleksnija priča, kao i par zanimljivih odnosa. No to je sve ugurano u 20minutne epizodice pa se neke ideje ne razrade kako spada.
Robotech bi mogao biti odlična SF serija. Možda nešto tipa BSG jer jednim dijelom serije imamo život unutar velikog borbenog broda, pa se kasnije ubacuje termin 'protokultura', od čega su nastali Zemljani, i ti divovski alieni Zentrade. Sad sam došao do dijela kad su se vratili na Zemlju, al je planet i dalje opkoljen.
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
Jedino kaj od anime gledam je Dragon ball. Nikada nisam sve epizode pogledao uvijek tu i tam ako naletim na koju. Najjaci mi je DBZ, ali poceo sam ispocetka da imam cjelokupnu sliku kad dođem na DBZ. Sad sam na King PIccolo sagi
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
DBZ se trenutno prikazuje na RTL-u , sinkroniziran na hrvatski ..doduse ne zvuci mi tako dobro jer ga nikad nisan gleda na hrvatskom ali na japanskom ,talijanskom i njemackom jesan ..na japanskom originalnom jeziku mi je najbolji
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
captain je napisao/la:
DBZ se trenutno prikazuje na RTL-u , sinkroniziran na hrvatski ..doduse ne zvuci mi tako dobro jer ga nikad nisan gleda na hrvatskom ali na japanskom ,talijanskom i njemackom jesan ..na japanskom originalnom jeziku mi je najbolji
Ma joj nasa sinkronizacija me ubije
Meni je bolje na engleskom ne volim slusat japanski, ubije me isto koliko i nasa sinkronizacija
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
U nekim crtanima je nasa sinkronizacija sasvim uredu pa cak i vrlo dobra ali mislin da je podosta tu i stvar navike ..a ja jednostavno (ko i mnogi) san navika gledat anime na japanskom ili jednon od ova dva jezika sta san napisa ..meni cak nit engleski nije nesto
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.