| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Što trenutno čitate?
BrickTop je napisao/la: Dejanira je napisao/la: A zanimljiva je knjiga Kad preskocis prvi necitljivi dio Svaka čast Tolkinu, ali ovaj Similarion je tako dosadan, bas kao neke epizode TOS-a  Ma meni je isto bio uzasno dosadan na pocetku...  Jedno 5 puta sam ga pokusavala procitat, pa bih odustala nakon prve 3 stranice. Kad sam se natjerala da probavim onaj Ainulindale radnja mi je postala stvarno zanimljiva...  A tek likovi 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 17 stu, 2008 10:45 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Dejanira je napisao/la: A tek likovi  na svakoj strani pedeset novih, a na iducoj se od tih pedeset ponove mozda tri. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 17 stu, 2008 10:46 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
joj.... kako super knjiga.... strašno
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 17 stu, 2008 10:47 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Dejanira je napisao/la: BrickTop je napisao/la: Dejanira je napisao/la: A zanimljiva je knjiga Kad preskocis prvi necitljivi dio Svaka čast Tolkinu, ali ovaj Similarion je tako dosadan, bas kao neke epizode TOS-a  Ma meni je isto bio uzasno dosadan na pocetku...  Jedno 5 puta sam ga pokusavala procitat, pa bih odustala nakon prve 3 stranice. Kad sam se natjerala da probavim onaj Ainulindale radnja mi je postala stvarno zanimljiva...  A tek likovi  Sječam se da sam pročitao sigurno trećinu knjige i nisam naišao na zanimljiv dio. Možda me je samo par stranica dijelilo od njega. 
| pon 17 stu, 2008 10:48 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
BrickTop je napisao/la: Sječam se da sam pročitao sigurno trećinu knjige i nisam naišao na zanimljiv dio. Možda me je samo par stranica dijelilo od njega.  Nista, kad TerNek procita uzmi ti knjigu pa probaj opet  Mozda nađes nesto zanimljivo ovaj put Al ako volis fantasy, MORAS procitat Martina...  Tolkien mu nije ni do koljena.. 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 17 stu, 2008 10:51 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Dejanira je napisao/la: BrickTop je napisao/la: Sječam se da sam pročitao sigurno trećinu knjige i nisam naišao na zanimljiv dio. Možda me je samo par stranica dijelilo od njega.  Nista, kad TerNek procita uzmi ti knjigu pa probaj opet  Mozda nađes nesto zanimljivo ovaj put Al ako volis fantasy, MORAS procitat Martina...  Tolkien mu nije ni do koljena..  Kad završim Sa Hesseon i Clarkom bacam se na Martina, Obečavam
| pon 17 stu, 2008 10:52 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
BrickTop je napisao/la: Kad završim Sa Hesseon i Clarkom bacam se na Martina, Obečavam Ok, drzim te za rijec Pa cu onda imat s kim pricat o Tyrionu i Oberynu i Daenerys... 
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 17 stu, 2008 10:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Citam Ekonomist na tajnom zadatku... i Vodic za razumijevanje poreza. i to me niko nije natjerao , mozda kriza? 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| pon 17 stu, 2008 11:45 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
 Velika obmana - Dan Brown i mikroekonomija(skripta) ..
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| sub 29 stu, 2008 6:35 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Guy Gavriel Kay- Odjedriti u Sarant 
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 01 pro, 2008 11:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Sad citam : Laž o kolesterolu. od Dr. Walter Hartenbach u izdanju EruditA i moram reci da sam zapanjen postupcima navedenih farmaceutskih i margarinskih industrija. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| sri 03 pro, 2008 9:48 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Tako je govorio Zaratustra - Friedrich Nietzsche 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| sri 03 pro, 2008 10:28 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Lore je napisao/la: Tako je govorio Zaratustra - Friedrich Nietzsche  Čovječe, pazi! Budi budna oka! Čuj - što ponoć to zbori duboka? Snova mojih minu let - dubok je bio san:, dubok je svijet i dublji no što misli dan, dubok je njegov jad, užitak dublji no tuga što je, jad govori:Prođi sad! užitak rad bi da vječno traje - duboko,duboko u vječnost da traje!
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 03 pro, 2008 11:30 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Cvicek je napisao/la: Nakon toga razmisljam (od tih 50ak knjiga koje samo skupljam po ladicama  ) procitati nesto od sljedeceg: Stephen R. Covey - 7 navika uspjesnih ljudi D.Goleman - Emocionalna Inteligencija Aleksandar Dragaš - Trening za umiranje Je li netko citao neku od tih knjiga? Pa da mi da koji savjet koju od njih se isplati ili ne isplati procitati? Tek sada ovo vidjeh. Čitala sam prve dvije. ,,7 navika uspješnih ljudi" mi je bila pomalo dosadna, onako klasična knjiga za samopomoć, previše prilagođena laicima. Mislim, i ja sam laik, ali ne volim psihološke knjige u kojima je stručnost previše reducirana, a ima i previše savjeta. ,,Emocionalna inteligencija" mi je već bila bolja, piše kako funkcioniraju amigdala i neokorteks, stručnije napisana i nema toliko praktičnih savjeta.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| uto 30 pro, 2008 5:24 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
douglas adams-restoran na kraju svemira 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 30 pro, 2008 6:38 pm |
|
 |
|