| Autor/ica |
Poruka |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
 Re: Nontopic pričaonica
captain je napisao/la: A savjeta  .. znaš da se alkohol bolje izdržava ako se prije pića nešto pojede  He he, pa da, ali akcenat je na "nesto", tipa - ne mnogo, dovoljno, bez pretjerivanja 
_________________ Mr. Paris, set a course...for home!
|
| sub 28 pro, 2013 1:48 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
| sub 28 pro, 2013 3:52 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
Srecna Nova godina, drustvo! Sve najljepse!
_________________ Mr. Paris, set a course...for home!
|
| sri 01 sij, 2014 8:00 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Sve najbolje ekipa!
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 01 sij, 2014 1:06 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
OMG... sve pršti u brbljaonici... ...kutci su mrtvi... žao mi T'Grelovog koji pada u zaborav... ...a ja sam disabled da postam tamo... ...onak da ga malo oživim...?
| čet 31 srp, 2014 4:29 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
20 dana potpunog mrtvila na forumu i onda dođe Bobo 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 31 srp, 2014 5:46 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Igra koju igram bila u blokadi 2 dana, pa svratio od dosade...
...samo nema buconje da bude zanimljivije... da mu malo masti vadim...
| čet 31 srp, 2014 11:34 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Buconje nema od stoljeća sedmog a bome i ostalih 90% forumaša koji su tu bili nekad prisutni 
|
| pet 01 kol, 2014 12:57 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...joj da fakat, na buconju sam mislio na T'grela, no sad mi je sinulo da je fakat onal epic like buco bio na forumu isto... !! Ajd barem je bio zabavan, ali smo ga malo previše prcali... ali ipak nije više gluposti izgovorio no T'grel... on je ipak nositelj te titule... dovjeka...
| pet 01 kol, 2014 11:10 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 26 kol, 2014 11:30 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
baš se poklopilo
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 27 kol, 2014 12:47 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ono kad na listi aktivnih tema izabereš da izlista zadnja 3 mjeseca kako bi bio siguran da ćeš naći dovoljno zanimljivih tema... 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 01 lis, 2014 10:38 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Idemo sigurno i snažno putem foruma SF centra 
|
| čet 02 lis, 2014 1:24 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Koliko se sjećam, SFcentar je tada bio poklonjen/prodan portalu Znanost (ili se vodi pod Geek?) gdje su ostavljene neke stare teme za čitanje, i postoji ta kategorija (nešto kao podforum) s nekoliko novih poruka godišnje. Meni se boljom usporedbom čini ona sa forumom sfere koji već godinama ima nešto malo aktivnosti, ali i dalje traju uz povremene skokove u aktivnosti.
|
| čet 02 lis, 2014 1:35 pm |
|
 |
|
Make it so
|
SF centar nije više SF centar , umra je u obliku u kojem ga ja poznan jer je aktivnost bila slaba Kako god na forumima pada aktivnost več godinama
|
| čet 02 lis, 2014 1:48 pm |
|
 |
|