|
Sada je: sub 22 kol, 2026 5:27 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Re: Pitaj osoblje, osoblje odgovara
Mir'Na Riker je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Sada kada sam član NO-a neće se više moći ponašati kako tko želi ... Prijetnje, dakle?  Ne. Samo iznosim ono šta će biti ako se forum dovede u red. Zasad je sve koliko-toliko u redu ali ako se otme kontroli... ima tko nadzire i admine i forum. Ima, itekako ima... A ovo je malo upitno što mi branite da pišem gdje hoću i smještate me u neke moje kutke. Znači da ne smijem pisat tamo gdje ja želim nego gdje netko drugi želi. Ako ja smatram svrsishodnim da pišem negdje - pisat ću. Ja nisam u ovoj udruzi neki balavander... imam funkciju i brinem se za dobrobit udruge. Ako to nekima smeta - šta ja mogu. Radim za udrugu najbolje što mogu i znam. A znam da jako dobro obavljam posao voditelja Povijesne sekcije i zapisničara. Zasada nisam imao prilike raditi kao član NO-a ali i to će se uskoro promijeniti. Samo dok se naš predsjednik vrati iz inozemstva. Cvicek je napisao/la: Sjetio se je da je član nadzornog. Nisam se sjetio nego znam to u svakom trenutku. Sad kad sam se dovoljno smirio da mogu tipkati, da odgovorim... Cvicek je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Sada kada sam član NO-a neće se više moći ponašati kako tko želi nego kako treba da bi udruga bila bolje mjesto. A forum je dio udruge. Ok, ovo je smisleni dio posta I javljam se kao drugi član nadzornog, ne kao admin. To što si kvotao je istina. Kao član nadzornog odbora imaš pravo nadgledati, davati komentare, sugestije i sl. Ne samo to nego imam pravo i djelovati. A to djelovanje se svodi na tri faze. Prva i osnovna je snimanje situacije koje provodim od dolaska u udrugu i ta faza traje i dalje. Druga faza je upozoravanje na greške, propuste i nepravdu: to sam pokušao prije ali me nitko nije slušao. Zašto? Zato jer ih zanima nepravda i ne poštuje međusobno. Treća faza je radikalna: konačno riješenje na Skupštini. To nikad to sad nisam upotrijebio ali ako bude potrebno - hoću. O, itekako da hoću. Cvicek je napisao/la: No, za ikakvo izvršno djelovanje (dozivanje skupštine, poništavanje odluka i sl) trebaš glas još jednog člana nadzornog odbora (da bude 2/3 većina). S obzirom na teoriju da sam ja član adminske urotničke skupine, pretpostavljam da mene nećeš ni tražiti da ti dam glas? Ti si provokator i urotnik. S tobom se može surađivat da imaš volje ali nemaš. S tobom bi se ja lako dogovorio oko nekih stvari ali tebe zabole za udrugu. Onda šta imam od toga? Ništa. A to da nemam u Izvršnom i Nadzornom nikoga "svog" to se grdno varaš. Sva 3 člana Izvršnog su moji dobri prijatelji, a u Nadzornom mi sjedi bratić mada to ništa ne znači jer on odavno sa mnom ne komunicira. Dakle, Izvršni je "moj", a u Nadzornom imam jedan glas - sebe. Tog trećeg člana neću zvati niti mu slati mail jer znam da neće reagirat na to jer ga isto zabole za udrugu. I ne shvaća problematiku situacije isto kao i ti. Ne vrbujem nikoga nego iznosim činjenice.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 01 lis, 2012 5:57 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
T'Grel je napisao/la: Ako ja smatram svrsishodnim da pišem negdje - pisat ću. A ja ću brisat i premještat.  Btw, skupština vam se sastoji od 5 ljudi. xD No svatko se mora s nečim igrat, pretpostavljam.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 01 lis, 2012 6:22 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Re: Nontopic pričaonica
Ne sastoji se od 5 ljudi. Ima nas. To nisu igre, to su bitne stvari. Zato nam i je takvo stanje u udruzi jer su neki članovi neozbiljni, a neke boli kifla za udrugu. Dok ima nas 3, 4 kojima je zaista stalno da udruga profunkcionira.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 01 lis, 2012 6:24 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
T'Grel je napisao/la: Treća faza je radikalna: konačno riješenje na Skupštini. To nikad to sad nisam upotrijebio ali ako bude potrebno - hoću. O, itekako da hoću. LOOOOL... here we go again... BTW, da spomenem ostalima koji ne znaju - tak si se najavljivao i prije prošlih, i meni to jednom dosadilo pa sam predložio tu točku dnevnog reda. Ostalo gubi draž kad se samo prepričava  Plus ona moja kandidatura za Glavnog Voditelja Povijesne Sekcije... Ili kad si se tužio izvršnom, pa smo došli na suočavanje u udrugu, pa ti je glavni argument bio "on me ne sluša, neće raditi ono što tražim" To su bili dani Ako bi ti htio ponoviti tako nešto, za to bi mi se čak i isplatilo ponovo navratiti u udrugu... I jel smijem dofurat kameru, dat nekome da snima, pa stavit na Youtube? Pliiiiiiiz! T'Grel je napisao/la: Ti si provokator i urotnik. T'Grel je napisao/la: u Nadzornom mi sjedi bratić mada to ništa ne znači jer on odavno sa mnom ne komunicira. T'Grel je napisao/la: I ne shvaća problematiku situacije isto kao i ti. Ja i dalje mislim da je problematika povezana s tudumom 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 01 lis, 2012 6:59 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Mislim da je pravo pitanje zašto bratić ne priča s T'Grelom? 
|
| pon 01 lis, 2012 7:42 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ja se pitam zašto ja uopće krećem u takve rasprave Možda ova lagana viroza koja me uhvatila nakon "Srce, ruke, lopata" dana... BOBO! Javi se! Pripremio sam ti teren!!! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 01 lis, 2012 7:49 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
shirajzl je napisao/la: Mislim da je pravo pitanje zašto bratić ne priča s T'Grelom?  Ta stvar je privatne prirode i ne tiče se udruge mada je utjecalo i na suradnju unutar udruge. Ne, @Cviček, nisam rekao da me ne slušaš nego da se ne radi na forumu kako bi trebalo. Boboslavu se svašta dozvoljavalo. Među ostalim i to da mi spominje rodbinu na sam blagdan Božića. I nitko da to nije reagirao nego se tog tukca puštalo da vrijeđa. E pa to ne toleriram. Ne može netko nekoga iz čistoga mira napadati. Na ovom forumu se ne poštuje pravo tuđeg mišljenja. Mene se naziva neadertalcem i govori mi se neka pišem u nekim temama predviđenima samo za mene. To neću. Imam ja svoj kutak pa ću tamo pisat o čemu god želim. A zlonamjerne kritičare odmah brišem kao i one što kritiziraju moja predavanja. Ako znaju bolje, molim - neka izvole predavat. Ako ne znaju, neka šute i ne dođu na predavanje ako im se ne sviđa. Dobronamjernu kritiku podržavam ali zlonamjernu ne u stilu "predavanje ti je bilo katastrofa" ili "bilo je zbrda-zdola". Šta to znači??!? Kakve su to piz*arije? Izvoli, napravi ti ak si tak pametan.
|
| pon 01 lis, 2012 8:38 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
T'Grel je napisao/la: A ovo je malo upitno što mi branite da pišem gdje hoću i smještate me u neke moje kutke. T'Grel je napisao/la: Imam ja svoj kutak pa ću tamo pisat o čemu god želim. Zbilja? 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 01 lis, 2012 8:47 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
T'Grel je napisao/la: Na ovom forumu se ne poštuje pravo tuđeg mišljenja. T'Grel je napisao/la: A zlonamjerne kritičare odmah brišem kao i one što kritiziraju moja predavanja. T'Grel je napisao/la: Dobronamjernu kritiku podržavam ali zlonamjernu ne u stilu "predavanje ti je bilo katastrofa" ili "bilo je zbrda-zdola". Šta to znači??!? Kakve su to piz*arije? Izvoli, napravi ti ak si tak pametan. Okej... Ajmo ovako. Zamisli TEORETSKU SITUACIJU da ti je predavanje bilo katastrofa, i napravljeno zbrda-zdola. Na koji načim bi netko to mogao komentirati a da ti to ne shvatiš kao provokaciju?
|
| pon 01 lis, 2012 9:13 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Cvicek je napisao/la: Ajmo ovako. Zamisli TEORETSKU SITUACIJU da ti je predavanje bilo katastrofa, i napravljeno zbrda-zdola. Na koji načim bi netko to mogao komentirati a da ti to ne shvatiš kao provokaciju? Kako je to reći jednom riječju "katastrofa", "zbrda-zdola"?!?? To je provokacija i vrijeđanje. Ako mi se nije svidjelo nečije predavanje siguran sam da neću reći da je bilo katastrofalno nego ću mu ukazati na greške na jedan normalan način bez vrijeđanja. Npr. "ovo ti nije bilo dobro u predavanju jer si ... " ili "trebao bi idući puta staviti više slika, a manje teksta" ili "nisi uskladio temu s jednim dijelom predavanja"... Ima raznih normalnih načina da se kaže čovjeku da mu dio predavanja (ne može bit cijelo predavanje loše i katastrofalno) ne valja. Ali neki su nekulturni i bezobrazni pa se ne znaju izrazit kako treba. Ako nisu u stanju civilizirano razgovorat, ne moraju nikako.
|
| pon 01 lis, 2012 10:07 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
Ma sve to nije bitno.., bitno je to što mi e Rowena zabranila na dr.who s7 spoiler dok ne pogledam seriju..
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| pon 01 lis, 2012 10:16 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Samo 8 postova u zadnja 24 sata? Gdje li su svi? 
|
| ned 28 lis, 2012 2:57 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ne znam, i ja sam očekivao nekoliko relyjeva na moje postove između ostalog i u SF temama, i nije ih bilo osim offtopica kojeg bi se moglo izmoderirati... Pa ionako imam posla i radim druge stvari...
|
| ned 28 lis, 2012 3:47 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Cvicek primistia si diskusiju koja se razvila tu nedavno ? Btw imamo li kakvu temu o ekstremnim prirodnim pojavama na forumu , onako za diskusije o uraganima ..burama ..olujama ..potresima i takve stvari , izuzev one o godišnjim dobima 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 31 lis, 2012 10:27 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
E da, nova tema gdje su svi netaknuti postovi je "O forumašima, autonomiji tijela i društvenom neoliberalizmu" pa se premjestimo tamo, pliz. Tenkju!
|
| sri 31 lis, 2012 10:29 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|