Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
Re: Nontopic pričaonica
Meni valja, sad nakon detaljnijeg preslušavanja čak se bavim mišlju da ubodem cijelu diskografiju, sva 3 albuma dođu 250 kn zajedno sa poštarinom, direkt od njihovog izdavača (Frostscald Records). Moram se požuriti, prvi album je skoro out of print.
Osluhni malo, 1000 bolje od rasističkog punka.
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
Kakva je to spika ''ne znam dal da pljunem četvrt tisuće na trećeligaški bend kojeg sam netom čuo''. Jel si ti neki tatin sin kad sereš novce na bilo šta?
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
Danas baš lijep dan
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
Miki je napisao/la:
Kakva je to spika ''ne znam dal da pljunem četvrt tisuće na trećeligaški bend kojeg sam netom čuo''. Jel si ti neki tatin sin kad sereš novce na bilo šta?
Ne, nego sam se ionako spremao potrošiti takav neki iznos za nešto od muzike, pa reko, ae možda bude Drapsnatt. Inače, ja volim imati na originalu ono što mi se sviđa. Naravno da nemam sad ne znam kakvu kolekciju doma, ali ovako nešto što mi se isprve svidi, i ako je jeftino, volim imati.
Svakom svoje, jeb***, recimo _Oz bi taj iznos potrošio na Blu Ray Star Wars filma, Sov na cugu, cure i klopu, ti... hm... ne znam... tenisice za trčanje?
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Kod mene si zaboravio dodat makete ST brodova, al ok
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer
Re: Pitajte Mir'Nu, nemirna odgovara
shirajzl je napisao/la:
Miki je napisao/la:
Naah, nisam ti ja neki gejmer.
Svi smo mi gejmeri u duši.
Skini neku kompleksnu i inteligentnu (as far as it goes nowadays) igru pa ćeš brzo postati gejmer.
Ne al fakat ne da mi se ništ novo igrat. Imam na cdima Warcraft3, prastari Unreal, jednog Colin Mcrea i Doom3. I to je to. Možda jednom godišnje šibnem par nivoa.
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Mir'Na Riker je napisao/la:
Sovereign X je napisao/la:
Ok. U trenutnoj situaciji kakva jest nisam u poziciji odbijat avanture zato do tell more
Velikodusno od tebe. No mislim da nisam bas dovoljno bliska s njom kako bi poslusala moj savjet u namjestanju frajera. Nac cemo ti nekog drugog.
Okey dokey! Samo hurry up. Malo je k...khm...ma nije važno
Btw šta je sa mnom koji prelazim Silent Hillove trenutno? Jel se pale i na to?
@Miki: Nabavi si Starcraft II oriđiđi i rokaj
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer
Sovereign X je napisao/la:
@Miki: Nabavi si Starcraft II oriđiđi i rokaj [/color]
E viš, dobro da si me sjetio, imam i to, al nisam nikad igrao. Nisam ni probao instalirat. Susjed mi to posudio i nisam mu nikad vratio. Ni ne budem jer se ubio.
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
Miki je napisao/la:
Ne al fakat ne da mi se ništ novo igrat. Imam na cdima Warcraft3, prastari Unreal, jednog Colin Mcrea i Doom3. I to je to. Možda jednom godišnje šibnem par nivoa.
Unreal i Doom3 su infantilne igre zbog same prirode žanra. Colin je vrhunska igra, ali te utrke se ionako igraju samo povremeno kad ti dođe. Warcraft je klasik, ali nema kompleksnost nekih novijih igara. Ništa čudno što su ti dosadile.
Ako voliš malo kompleksnije igre smještene u povijesni kontekst, preporučujem nešto iz Total War serijala. Medieval II:TW ili Rome:TW su vrhunske igre, a stare, što znači da ih možeš vrtit na bilo kojoj kanti.
Ako to ne voliš, uvijek možeš oplesti po nekom RPG-u tipa Skyrim ili neki stariji Elder Scrolls.
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
Miki je napisao/la:
Ma jok čoeče, bolje mi gledat seriju il čitat knjige. Hoću novi ASOIAF, sad mi žao što sam pročito svih pet.
Ja igram igre, čitam knjige i gledam serije. Naravno da to znači da nemam maratone igranja/čitanja/gledanja pa onda od svačeg pomalo kako koji dan. Zavisi koliko stignem.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.