| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Nontopic pričaonica
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 22 tra, 2012 10:21 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
|
| ned 22 tra, 2012 10:23 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sri 28 pro, 2011 4:30 pm Postovi: 248 Lokacija: Osijek Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Scruffy-looking nerf-herder Koje si vrste?: Hewmon
|
Pozz ljudi, nedavno sam dobio PS3, pa me zanima isplati li se uzeti Mass Effect 2 i 3, bez igranja jedinice; jer jedinica ima samo za Xbox i Pc, a mojem Pc-u bi trebala malo bolja grafička da bi uopće mogao igrati prvi dio, i opće je poznato da je u Mass Effectu naglasak na priči, tako da bih volio čuti vaše dojmove, ako ste igrali naravno... 

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
|
| sub 05 svi, 2012 11:21 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Kratko i jasno, ne isplati se! Priče su previše povezane da bi se išta preskočilo, naročito prvi dio. On je izašao negdje krajem 2007. godine tako da po pitanju grafičke, svaki komp kupljen od 2005.e na ovamo trebao bi bez problema vrtiti igru na srednjim postavkama. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| ned 06 svi, 2012 3:59 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sri 28 pro, 2011 4:30 pm Postovi: 248 Lokacija: Osijek Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Scruffy-looking nerf-herder Koje si vrste?: Hewmon
|
Ok Wildchild, hvala ti na odgovoru. Probat ću onda prvi dio igrati na kompu, pa ću poslije vidjeti što i kako s ostala 2. 

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
|
| ned 06 svi, 2012 11:55 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Miki Nadogradnja Miki nam igricu izbacio  sada napokon znamo kako izgleda 
| pon 07 svi, 2012 7:46 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
And now you can die with a smile on your face.
|
| pon 07 svi, 2012 8:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Ovo je reć bio program ...malo nostalgije
|
| pet 11 svi, 2012 9:26 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Dosje X u 9 navecer 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 12 svi, 2012 11:41 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
captain je napisao/la: Dosje X u 9 navecer  That's right i crtani filmovi prije dnevnika.... 
|
| sub 12 svi, 2012 1:44 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
I sport! Nije bilo problema sa formulom, ponedjeljkom u osam na trećem je bila Petica, svaki tjedan prijenosi engleske, španjolske i talijanske lige + liga prvaka, nedjeljom navečer NBA...
Serije na drugom! Sjećam se da sam pratio i Dosjee X, i Hitnu službu, pa i Buffy i Roswell na Novoj kad je krenula.
I onda je krenulo sa MaxTvom. Plati ekstra, HRT digao pretplatu, program prazniji, sve puno sapunica. Čak ni na maxtvu ne moš sve pratit, jer i tamo treba pay-per-vjuat.
|
| ned 13 svi, 2012 11:11 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Ni tada nisam pretjerano gledao TV, ali Dosjei X četvrtkom u 9 navečer se nisu propuštali. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| pon 14 svi, 2012 12:16 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Wildchild je napisao/la: Ni tada nisam pretjerano gledao TV, ali Dosjei X četvrtkom u 9 navečer se nisu propuštali.  znam da djeluje možda ludo, ali ja se još uvijek sjećam svoje prve DosieX epizode koja je išla dosta kasno subotom  i znam da su me valjda potjerali u krevet jer sam kraj propustila pa mi je tata prepričavao kako je finilo 
| pon 14 svi, 2012 8:43 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Dosje X nije za malu dicu prije spavanja ..ruzno ce sanjat ako to gledaju 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 14 svi, 2012 10:19 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Joooj onaj čovjek-metilj il kakav je već monstrum bio...srao sam u gaće od tog lika  Pa onda mali zeleni huhu.
|
| pon 14 svi, 2012 10:21 pm |
|
 |
|