|
Sada je: uto 25 kol, 2026 9:43 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
 Re: Nontopic pričaonica
| sub 21 sij, 2012 1:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Dobra stara vremena........
|
| pon 23 sij, 2012 1:03 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Prva SF stvar koja mi danas kad sam se probudio pala na pamet nije ST nego citat iz SW... "So this is how liberty dies... with thunderous applause."
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 23 sij, 2012 10:12 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
alfa_Q je napisao/la: Dobra stara vremena........
ajmo opet... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| uto 24 sij, 2012 12:22 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
@Mimi, pitam se da li bi nas se ovaj puta moglo naći 100 *** E fali nam SW brbljaonica... Uglavnom, sjećate li se scene s početka SW4 kad Imperijski megabrod prolazi, prolazi i prolazi... To je ništa naprema "real life" Imperiji, vidi ovo - http://www.advance.hr/video/v/transport ... ke-snimke/Ja pišem post, a još uvijek prolazi.... Time to bomb Iran? Imamo li vremena za skupiti 400k potpisa za referendum izlaska iz NATOa prije nego bude prekasno? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 24 sij, 2012 2:15 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Izgleda da će ovog tjedna pahuljice letat po ciloj zemlji ..napokon zima ..ali sad mi je zima  ... no naravno sta san tija na kraju ..samo postat jedan post da ne ispadne kako svi momentalno samo gledaju forum i ne napisu nista 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 30 sij, 2012 12:19 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Svi gledaju forum i čekaju da netko drugi nešto napišu pa da se može replajat S obzirom da imam još rezerve žute tekućine čekajući dva na petu, možda je i bolje da je tako 
|
| pon 30 sij, 2012 12:25 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ja san zauzet na fejsu  ... u biti kad se sve zbroji ..istina je ..fejs je smrt za forume ..isto ko i youtube i sve ostalo 
|
| pon 30 sij, 2012 12:26 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Da, negdje smo o tome već pričali, ne sjećam se gdje. Al trenutačno ni na fejsu nema niš novog, u ovih nekolicinu "aktivističkih" grupa i stranica na koje sam predbilježen, nema niš novog 
|
| pon 30 sij, 2012 12:31 am |
|
 |
|
Make it so
|
Ja se ionako bavin sa sitnim glupostima za dušu ..pa uvik nešto nađen ..a baš san razmišlja ono prije postanja ..kako je nekad ode chat bija pun ..a sad ili na fejsu svi ili nešto drugo imaju činit ..čak se nit pahuljica nejavlja na forumu a imenjaci samo šta nisu počeli padat 
|
| pon 30 sij, 2012 12:33 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
J***š snijeg, to sam već komentirao  I da ja nastavbim svojom monolog... Trenutačno mi se ne da čitat neke analize i sl... a kamoli otvarat teme... Sljedeći globalni prosvjedi će biti tek 12.5... TZM u HR je slab, za Z-day 10.3. pitanje kaj će biti... ispada da sam 3. najaktivniji u ZG chapteru Trenutačno je jedino aktualno ovo oko SOPE/ACTA-e... "internet aktivizam" A i dalje nemam meke žice da naučim bare, F i tako to... Hladna pizza je okej... ima još 2 viška od proslave... plus zlatna tekućina... Sajtovi rade... na 98.6% sam od prosječne konzum plaće... I fora je tih par puta godišnje popiti koju više, ponekad i izokrenuta percepcija bude korisna... I znam da su Dejanirine polupijane poruke zanimljivije.... frack it... I eto... -16 ... jesam li individualist kojeg smeta individualizam? 
|
| pon 30 sij, 2012 12:44 am |
|
 |
|
Make it so
|
Citat: I znam da su Dejanirine polupijane poruke zanimljivije.... frack it... Ima više iskustva u tome 
|
| pon 30 sij, 2012 12:47 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Istina... Ta (polu)pijana stanja više pucaju na emocije nego na razum, pa... i sad sam zaboravio poantu 
|
| pon 30 sij, 2012 12:51 am |
|
 |
|
Make it so
|
U polupijanom stanju poanta nije bitna 
|
| pon 30 sij, 2012 12:52 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
i tako kažu da će snijeg i kod nas... 
| pon 30 sij, 2012 8:58 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|