|
Sada je: sub 05 ruj, 2026 9:09 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
 Re: Ravnopravnost spolova
_Oz je napisao/la: modesty blaise je napisao/la: i dok se vi tu dotipkavate, što se danas učinili za svoje bližnje i ukućane da im olakšate zajednički život ili da vam u kućanstvu bude ugodnije ili da se zbližite?  I dok se ti tu igraš moralnog autoriteta, što si ti danas učinila za svoje bližnje i ukućane? skuhala ručak i večeru, oprala odjeću, usisala, češkala ih, odvela u šetnju, posvetila im određeno vrijeme, saslušala ih, bila moralna potpora  ali to nije sve - stigla sam učiniti ponešto i za dobrobit čovječanstva i prosvjetljenje svijesti, otići na trening, odgledati film, pročitati kromosom y. pa zar nisi vidio vrijeme u koje sam tipkala?  a što si ti učinio? 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sub 07 stu, 2009 2:18 am |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Može ga ostaviti dok su u vezi ali nijedna ga ne bi ostavila zbog toga ....
|
| sub 07 stu, 2009 2:20 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
PrincMatias je napisao/la: Normalno je da imaju ista prava i da obavljaju sve podjednako, da podjele posao na način, da određeni dio dana neki posao radi on, a drugi dio dana taj isti posao ona.
Nije normalno ni kad je sve podređeno mužu niti ženi.
Takvi stavovi su zastarjeli evolucijski otpadak i nebi ih trebalo bit od strane jednog mladića koji živi u 21. stolječi. Oni koji se ne mjenjaju i prilagođavaju novim uvjetima, evolucija pregazi i oni izumru.
To ti je prirodno. 
|
| sub 07 stu, 2009 2:20 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
PrincMatias je napisao/la: A najbolja plaća joj je bezubjetna muževa ljubav, poštovanje i vjernost. To je normalno jer muško je muško je žena je žena.  je...tješi se ti. žena će te voliti zbog dvije stvari. zbog prve i zbog druge, a ti pogodi koje su to 
|
| sub 07 stu, 2009 2:21 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
PrincMatias je napisao/la: Može ga ostaviti dok su u vezi ali nijedna ga ne bi ostavila zbog toga .... U kojem svijetu ti živiš. Žena može po zakonu raskinuti brak, ako seks ne odgovara. Isto tako curama je seks jako važan. Niti jedna cura neće ostat sa nekim u vezi ako je seks loš. Osim ako ih netko ne prisili. U tom slučaju naći će ljubavnika, koji će ju zadovoljit.
|
| sub 07 stu, 2009 2:23 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Rai'tara, oprosti na pitanju, ali zastupaš li ti feminističkie stavove? Jer samo braniš žene. Kao npr. da je naša premijerka bolja od prethodnih premijera zato jer je žena?? Meni to izgleda kao da bi ti "vratila" muškarcima za sve ono što su žene "propatile" (kako koje) u prethodnim stoljećima. Nemoj mislit da imam nešto protiv tebe jer nemam ali ostavljaš takav dojam.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 07 stu, 2009 2:23 am |
|
 |
|
Founder
|
Prisiljava je papir i to jer se brak koji je jednom sklopljen ne može više rastaviti pri čemu naravno mislim na Crkvu, a većina se vjenčaje u Crkvi a ovi koji to ne rade to i nije pravi brak ako nije potvrđen u nekoj vjerskoj instituciji.
|
| sub 07 stu, 2009 2:25 am |
|
 |
|
Founder
|
T'Grel je napisao/la: Rai'tara, oprosti na pitanju, ali zastupaš li ti feminističkie stavove? Jer samo braniš žene. Kao npr. da je naša premijerka bolja od prethodnih premijera zato jer je žena?? Meni to izgleda kao da bi ti "vratila" muškarcima za sve ono što su žene "propatile" (kako koje) u prethodnim stoljećima. Nemoj mislit da imam nešto protiv tebe jer nemam ali ostavljaš takav dojam. Pa narvno da je feministica kad se drži svoje izopačene masonsko-kapitalističko-komercijalističke feminističke ideologije...
|
| sub 07 stu, 2009 2:26 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
RAI'TARA je napisao/la: Prirodno je da se oba roditelja u jednakoj mjeri brinu o djeci. nope - ženka se brine za mlade, a mužjak za ženku. uopće ne o potomstvu, nego o ženki. mužajku je važno samo da se njegovi geni prenesu dalje. ljudi, neke ptice i sisavci su izmislili roditeljstvo. znaš što crna udovica radi mužjaku nakon parenja?  to je bilo i matrijahatu - ženke su na kraju sezone/na kraju ljeta ubijale svoje partnere i tako svake godine jer se tada nije znalo kako nastaju djeca. mislilo se da je za to zadužen vjetar ili nešto slično. RAI'TARA je napisao/la: U životinjskom svijetu to nije uopće tako, lavice love i donose hranu.
to se zove majčinski nagon i nema veze s ovom temom
|
| sub 07 stu, 2009 2:27 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
T'Grel je napisao/la: Rai'tara, oprosti na pitanju, ali zastupaš li ti feminističkie stavove? Jer samo braniš žene. Kao npr. da je naša premijerka bolja od prethodnih premijera zato jer je žena?? Meni to izgleda kao da bi ti "vratila" muškarcima za sve ono što su žene "propatile" (kako koje) u prethodnim stoljećima. Nemoj mislit da imam nešto protiv tebe jer nemam ali ostavljaš takav dojam. Ne nego samo ukazujem na to da muškarci nisu ništa bolji od žena. Kao što je slučaj sa Premijerkom. Ona možda nije najbolja, ali točno je to da je bolja od svojih predhodnika koji su slučajno muškarci.
Feministice se ako se ne varam zauzimaju za provedbu jednakosti žena sa muškarcima, a ne za to da bi žene bile iznad njih.
Ne slažem se sa feministicama samo po pitanju, izbora ljepote, manekenstva i sličnih stvari. 
|
| sub 07 stu, 2009 2:28 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
PrincMatias je napisao/la: Prisiljava je papir i to jer se brak koji je jednom sklopljen ne može više rastaviti pri čemu naravno mislim na Crkvu, a većina se vjenčaje u Crkvi a ovi koji to ne rade to i nije pravi brak ako nije potvrđen u nekoj vjerskoj instituciji. Upravo tako prisiljava. Pretvara u robinju protiv njenih želja, a to nije normalno.
Crkveni brak se može također raskinuti.
Isto tako nikakve ti koristi govorit o vjeri, ako se te iste vjere ne držiš, to ti je obično blebetanje
|
| sub 07 stu, 2009 2:30 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
RAI'TARA je napisao/la: Ne nego samo ukazujem na to da muškarci nisu ništa bolji od žena. Naravno. To i ja govorim. RAI'TARA je napisao/la: Feministice se ako se ne varam zauzimaju za provedbu jednakosti žena sa muškarcima, a ne za to da bi žene bile iznad njih. A ja sam pak "sreo" malo drugačije feministice.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 07 stu, 2009 2:32 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
PrincMatias je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Rai'tara, oprosti na pitanju, ali zastupaš li ti feminističkie stavove? Jer samo braniš žene. Kao npr. da je naša premijerka bolja od prethodnih premijera zato jer je žena?? Meni to izgleda kao da bi ti "vratila" muškarcima za sve ono što su žene "propatile" (kako koje) u prethodnim stoljećima. Nemoj mislit da imam nešto protiv tebe jer nemam ali ostavljaš takav dojam. Pa narvno da je feministica kad se drži svoje izopačene masonsko-kapitalističko-komercijalističke feminističke ideologije... Izopačena su tvoja blisko istočna stajališta. I uopće nisu normalna.
Nećeš sa tim stajalištima lako naći djevojku, a pogotovo ne ženu.
|
| sub 07 stu, 2009 2:32 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
RAI'TARA je napisao/la: Crkveni brak se može također raskinuti. Neću odmah odgovorit na svoje pitanje: znate li tko je u prošlosti jedino mogu raskinuti crkveni brak?
|
| sub 07 stu, 2009 2:34 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
T'Grel je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Ne nego samo ukazujem na to da muškarci nisu ništa bolji od žena. Naravno. To i ja govorim. RAI'TARA je napisao/la: Feministice se ako se ne varam zauzimaju za provedbu jednakosti žena sa muškarcima, a ne za to da bi žene bile iznad njih. A ja sam pak "sreo" malo drugačije feministice. To onda nisu bile feministice, već žene koje se zalažu za matrijarhartJa sam onda djelomično feministica. Već sam rekla sa kojim se djelovima ne slažem. 
|
| sub 07 stu, 2009 2:36 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|