Sada je: sub 05 ruj, 2026 9:09 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 154 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Sljedeća
 Ravnopravnost spolova 
Autor/ica Poruka
Environmentalist
Environmentalist

Post Re: Ravnopravnost spolova
_Oz je napisao/la:
modesty blaise je napisao/la:
i dok se vi tu dotipkavate, što se danas učinili za svoje bližnje i ukućane da im olakšate zajednički život ili da vam u kućanstvu bude ugodnije ili da se zbližite? :baeh:

I dok se ti tu igraš moralnog autoriteta, što si ti danas učinila za svoje bližnje i ukućane?

skuhala ručak i večeru, oprala odjeću, usisala, češkala ih, odvela u šetnju, posvetila im određeno vrijeme, saslušala ih, bila moralna potpora :zubo: ali to nije sve - stigla sam učiniti ponešto i za dobrobit čovječanstva i prosvjetljenje svijesti, otići na trening, odgledati film, pročitati kromosom y. pa zar nisi vidio vrijeme u koje sam tipkala? ;)

a što si ti učinio? :P

sub 07 stu, 2009 2:18 am
Profil Web stranica
Founder

Koje si vrste?: er
Može ga ostaviti dok su u vezi ali nijedna ga ne bi ostavila zbog toga ....

sub 07 stu, 2009 2:20 am
Goddess in green
Goddess in green

Spol: Ženski
Naj Serija: VOY
Naj Film: Nemesis
Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
PrincMatias je napisao/la:
RAI'TARA je napisao/la:
U dobrom ručku se uživa i kad ga muškarac napravi. Lako je doći na gotovo i cijeli dan se izležavati. A žena da čisti i radi od jutra do mraka i nitko ju ne plaća za to. Ma jeli molim te. :roll:

Ti nisi opisao brak, već neki robovlasnički odnos u kojemu je sve po volji muškarca, a žena nema pravo glasa i mora činit što joj kaže muškarac.

To niti je normalno niti prirodno.
:thumbs3:

A žena ne mora čistiti od jutra do mraka već onoliko koliko treba... A najbolja plaća joj je bezubjetna muževa ljubav, poštovanje i vjernost. To je normalno jer muško je muško je žena je žena. :hail:

Normalno je da imaju ista prava i da obavljaju sve podjednako, da podjele posao na način, da određeni dio dana neki posao radi on, a drugi dio dana taj isti posao ona.

Nije normalno ni kad je sve podređeno mužu niti ženi.

Takvi stavovi su zastarjeli evolucijski otpadak i nebi ih trebalo bit od strane jednog mladića koji živi u 21. stolječi.
Oni koji se ne mjenjaju i prilagođavaju novim uvjetima, evolucija pregazi i oni izumru.

To ti je prirodno.
:sesir2:

sub 07 stu, 2009 2:20 am
Environmentalist
Environmentalist

A najbolja plaća joj je bezubjetna muževa ljubav, poštovanje i vjernost. To je normalno jer muško je muško je žena je žena. :hail:

je...tješi se ti. žena će te voliti zbog dvije stvari. zbog prve i zbog druge, a ti pogodi koje su to :P

sub 07 stu, 2009 2:21 am
Profil Web stranica
Goddess in green
Goddess in green

Može ga ostaviti dok su u vezi ali nijedna ga ne bi ostavila zbog toga ....

U kojem svijetu ti živiš. :lolsmjeh: Žena može po zakonu raskinuti brak, ako seks ne odgovara.
Isto tako curama je seks jako važan. Niti jedna cura neće ostat sa nekim u vezi ako je seks loš. Osim ako ih netko ne prisili.
U tom slučaju naći će ljubavnika, koji će ju zadovoljit. :thumbs2:

sub 07 stu, 2009 2:23 am
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Koje si vrste?: Vulcan
Rai'tara, oprosti na pitanju, ali zastupaš li ti feminističkie stavove? Jer samo braniš žene. Kao npr. da je naša premijerka bolja od prethodnih premijera zato jer je žena?? Meni to izgleda kao da bi ti "vratila" muškarcima za sve ono što su žene "propatile" (kako koje) u prethodnim stoljećima. Nemoj mislit da imam nešto protiv tebe jer nemam ali ostavljaš takav dojam.

sub 07 stu, 2009 2:23 am
Profil Web stranica
Founder

Prisiljava je papir i to jer se brak koji je jednom sklopljen ne može više rastaviti pri čemu naravno mislim na Crkvu, a većina se vjenčaje u Crkvi a ovi koji to ne rade to i nije pravi brak ako nije potvrđen u nekoj vjerskoj instituciji.

sub 07 stu, 2009 2:25 am
Founder

T'Grel je napisao/la:
Rai'tara, oprosti na pitanju, ali zastupaš li ti feminističkie stavove? Jer samo braniš žene. Kao npr. da je naša premijerka bolja od prethodnih premijera zato jer je žena?? Meni to izgleda kao da bi ti "vratila" muškarcima za sve ono što su žene "propatile" (kako koje) u prethodnim stoljećima. Nemoj mislit da imam nešto protiv tebe jer nemam ali ostavljaš takav dojam.

Pa narvno da je feministica kad se drži svoje izopačene masonsko-kapitalističko-komercijalističke feminističke ideologije... :spank: :spenkanje:

sub 07 stu, 2009 2:26 am
Environmentalist
Environmentalist

RAI'TARA je napisao/la:
Prirodno je da se oba roditelja u jednakoj mjeri brinu o djeci.

nope - ženka se brine za mlade, a mužjak za ženku. uopće ne o potomstvu, nego o ženki. mužajku je važno samo da se njegovi geni prenesu dalje. ljudi, neke ptice i sisavci su izmislili roditeljstvo. znaš što crna udovica radi mužjaku nakon parenja? :zubo: to je bilo i matrijahatu - ženke su na kraju sezone/na kraju ljeta ubijale svoje partnere i tako svake godine jer se tada nije znalo kako nastaju djeca. mislilo se da je za to zadužen vjetar ili nešto slično.

RAI'TARA je napisao/la:
U životinjskom svijetu to nije uopće tako, lavice love i donose hranu.

to se zove majčinski nagon i nema veze s ovom temom

sub 07 stu, 2009 2:27 am
Profil Web stranica
Goddess in green
Goddess in green

T'Grel je napisao/la:

Ne nego samo ukazujem na to da muškarci nisu ništa bolji od žena. Kao što je slučaj sa Premijerkom. Ona možda nije najbolja, ali točno je to da je bolja od svojih predhodnika koji su slučajno muškarci.

Feministice se ako se ne varam zauzimaju za provedbu jednakosti žena sa muškarcima, a ne za to da bi žene bile iznad njih.

Ne slažem se sa feministicama samo po pitanju, izbora ljepote, manekenstva i sličnih stvari.
:sesir2:

sub 07 stu, 2009 2:28 am
Goddess in green
Goddess in green

Prisiljava je papir i to jer se brak koji je jednom sklopljen ne može više rastaviti pri čemu naravno mislim na Crkvu, a većina se vjenčaje u Crkvi a ovi koji to ne rade to i nije pravi brak ako nije potvrđen u nekoj vjerskoj instituciji.

Upravo tako prisiljava. Pretvara u robinju protiv njenih želja, a to nije normalno.

Crkveni brak se može također raskinuti.

Isto tako nikakve ti koristi govorit o vjeri, ako se te iste vjere ne držiš, to ti je obično blebetanje

sub 07 stu, 2009 2:30 am
Historiotrekolog
Historiotrekolog

RAI'TARA je napisao/la:
Ne nego samo ukazujem na to da muškarci nisu ništa bolji od žena.

Naravno. To i ja govorim.

RAI'TARA je napisao/la:
Feministice se ako se ne varam zauzimaju za provedbu jednakosti žena sa muškarcima, a ne za to da bi žene bile iznad njih.

A ja sam pak "sreo" malo drugačije feministice.

sub 07 stu, 2009 2:32 am
Profil Web stranica
Goddess in green
Goddess in green

T'Grel je napisao/la:

Pa narvno da je feministica kad se drži svoje izopačene masonsko-kapitalističko-komercijalističke feminističke ideologije... :spank: :spenkanje:

Izopačena su tvoja blisko istočna stajališta. I uopće nisu normalna.

Nećeš sa tim stajalištima lako naći djevojku, a pogotovo ne ženu.

sub 07 stu, 2009 2:32 am
Historiotrekolog
Historiotrekolog

RAI'TARA je napisao/la:
Crkveni brak se može također raskinuti.

Neću odmah odgovorit na svoje pitanje: znate li tko je u prošlosti jedino mogu raskinuti crkveni brak?

sub 07 stu, 2009 2:34 am
Profil Web stranica
Goddess in green
Goddess in green

T'Grel je napisao/la:
RAI'TARA je napisao/la:
Ne nego samo ukazujem na to da muškarci nisu ništa bolji od žena.

Naravno. To i ja govorim.

RAI'TARA je napisao/la:

A ja sam pak "sreo" malo drugačije feministice.

To onda nisu bile feministice, već žene koje se zalažu za matrijarhart

Ja sam onda djelomično feministica. Već sam rekla sa kojim se djelovima ne slažem. :sesir2:

sub 07 stu, 2009 2:36 am
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 154 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: