| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Što trenutno čitate?
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 17 stu, 2008 12:58 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
pa zar sam ja nesto lose rekao? "poeticno" i "intrigantno" bile su moje rijeci!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 17 stu, 2008 1:01 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
A ovaj dio? Ant je napisao/la: tjeralo bi čitatelja na razmišljanje da ga prethodno nije dovelo do samoubojstva... Zamisli samo da netko napise kako ga tvoji clanci iz fanzina (ili Matke  ) dovode do samoubojstva 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 17 stu, 2008 1:03 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma ja sam to mislio najdobronamjernije moguce. (kolko je, je li, uopce moguce govoriti o dobronamjernosti i ubitacnosti necijeg rada u isto vrijeme)
|
| pon 17 stu, 2008 1:05 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
a moja knjiga maše... nju ne čitaš.... neka neka... joj imam sad kolokvij u petak.... je*** ti matrice... i teoriju... kako iz matematike može bit teorija ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 17 stu, 2008 5:53 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Hermann Hesse - Igra Staklenim Perlama
| pon 17 stu, 2008 6:35 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
daso je napisao/la: kako iz matematike može bit teorija ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Pitaj Guljaša  Ja opet pocela citat Pjesmu leda i vatre 
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 17 stu, 2008 9:34 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Počeo sam čitat Silmarillion. Zanimljiv koncept knjige.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 17 stu, 2008 10:32 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
TerNek je napisao/la: Počeo sam čitat Silmarillion. Zanimljiv koncept knjige. I? Sta kazes? 
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 17 stu, 2008 10:35 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
TerNek je napisao/la: Počeo sam čitat Silmarillion. Zanimljiv koncept knjige. zadnji put kad sam provjerio rijec je bila necitljiv, ali ajde... nije zanimljiv toliko daleko od toga... 
|
| pon 17 stu, 2008 10:35 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ant je napisao/la: TerNek je napisao/la: Počeo sam čitat Silmarillion. Zanimljiv koncept knjige. zadnji put kad sam provjerio rijec je bila necitljiv, ali ajde... nije zanimljiv toliko daleko od toga...  Bez brige Ant, postat će mu nečitljiv, samo gledaj 
| pon 17 stu, 2008 10:37 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
A zanimljiva je knjiga Kad preskocis prvi necitljivi dio
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 17 stu, 2008 10:37 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Dejanira je napisao/la: A zanimljiva je knjiga Kad preskocis prvi necitljivi dio Svaka čast Tolkinu, ali ovaj Similarion je tako dosadan, bas kao neke epizode TOS-a 
| pon 17 stu, 2008 10:38 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Dejanira je napisao/la: TerNek je napisao/la: Počeo sam čitat Silmarillion. Zanimljiv koncept knjige. I? Sta kazes?  Nisam puno pročitao, ali zasad mi je fora. Sam koncept mi je zanimljiv zbog sličnosti sa još jednim velikim djelom. Ant je napisao/la: zadnji put kad sam provjerio rijec je bila necitljiv, ali ajde... nije zanimljiv toliko daleko od toga...  Pa moj primjerak je tiskan, normalna knjiga. Možda si ti imao nogopis u rukama. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 17 stu, 2008 10:39 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
TerNek je napisao/la: Pa moj primjerak je tiskan, normalna knjiga. Možda si ti imao nogopis u rukama.  rukopis u nogama... 
|
| pon 17 stu, 2008 10:45 pm |
|
 |
|