| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Zabrana rada nedjeljom
http://www.slobodnadalmacija.hr/Dubrovn ... fault.aspxEvo pocelo je sa gubitcima zbog , ovog dosta bezveznog (za mene bar) zakona 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 15 tra, 2009 5:49 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Taj bi zakon trebalo ukinuti. Sulud je. 
|
| sri 15 tra, 2009 6:10 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa i većina zakona je tako smiješna ko da su ga donosila djeca u vrtićima...
...u dalmaciji sezona počinje 1.04... ...a šta ovi kontinentalci znaju kako je živit doli na moru cijele godine... ...pa nije ni čudo što ovakvi zakoni prolaze...
| sri 15 tra, 2009 6:20 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Mislim turisti dođu i nemaju gdje potrošiti novac.
Ali ne samo zbog njih, nego općenito. Ja uvijek najviše volim ići u shoping nedjeljom.
Ovako mi je nedjelja najgori dan u tjednu. 
|
| sri 15 tra, 2009 7:27 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Gradovi krcati turistima a ljudi nemaju di novce potrosit 
|
| sri 15 tra, 2009 11:57 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Nema to veze s kontinentalcima... Pa vlada donosi zakone... a "šef" vlade je gospon Sanader, to znači da je on trebao složiti da se odobri taj zakon... a on je sam Dalmatinac... prema tome... Ne, taj zakon je donesen kako bi se vlada ulizala crkvi... a poslije toga u vrijeme izbora... kako bi crkva uzvrazila vladi uslugu... na taj način da "preporuče" vjernicima za koga bi bilo bolje glasati... Mislim najstariji trik na ovim prostorima koji HDZ koristi od 90-ih godina...
| čet 16 tra, 2009 12:05 am |
|
 |
|
Make it so
|
Istina  , a kasnije ce ukinut zakon (nadam se) pa to ukinuce predstavit kao svoju pobijedu i zelju za napredkom , a oni su isti zakon i donijeli 
|
| čet 16 tra, 2009 12:09 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
captain je napisao/la: Istina  , a kasnije ce ukinut zakon (nadam se) pa to ukinuce predstavit kao svoju pobijedu i zelju za napredkom , a oni su isti zakon i donijeli  Upravo tako!  Mislim to su najogavniji i najnemoralniji ljudi... kojima je jedino stalo kako bi što dulje ostali na vlasti... i pritom će učiniti bilo što kako bi to postigli... A onda kad to postignu odmah zaborave na one koji su im to omogučili... Tako je bilo, tako je sad... tako će uvijek biti...
| čet 16 tra, 2009 12:17 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
sto nije da ce se sada opet raditi nadjeljom?

"This is usually the part where people start screaming."
|
| sri 03 lip, 2009 6:10 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Samo do 14 sati 
|
| čet 04 lip, 2009 12:54 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
A zašto se trgovci nebi odmarali nedjeljom?? Pa i oni su ljudi. Nije sve u lovi, Ferengiji jedni  . Ja bih to stavio proizvoljno, tko hoće nek radi nedjeljom, tko neće - nemora...
| čet 04 lip, 2009 7:48 am |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Alokin je napisao/la: A zašto se trgovci nebi odmarali nedjeljom?? Pa i oni su ljudi. Nije sve u lovi, Ferengiji jedni  . Ja bih to stavio proizvoljno, tko hoće nek radi nedjeljom, tko neće - nemora... Ok... a što je s zaštitarima npr., ili policajcima, vatrogascima... oni koji tamo rade nisu ljudi? Jer nitko od njih nema slobodnu nedjelju. Nije stvar u tome dali je nedjelja radna ili ne, već dali je odgovarajuće plačena ili ne... Ok, da radit ću ti nedjeljom bez problema, al me zato pošteno plati za to... A to je kod nas problem...
| čet 04 lip, 2009 11:36 am |
|
 |
|
Make it so
|
Alokin je napisao/la: A zašto se trgovci nebi odmarali nedjeljom?? Pa i oni su ljudi. Nije sve u lovi, Ferengiji jedni  . Ja bih to stavio proizvoljno, tko hoće nek radi nedjeljom, tko neće - nemora... To ukratko i je problem zakona , jer mnogi mali obrti bi radili i nemaju puno vanobiteljskih zaposlenika , bolja opcija bi bila dat gradovima i zupanijama da odlucuju o radnom vrimenu , ne da to radi kompletna drzava , a da svako podrucje je zapravo posebna prica u svemu tome 
|
| čet 04 lip, 2009 11:47 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
captain je napisao/la: Samo do 14 sati  glupost, kao da bi išao u nedjelju ujutro u šoping jedan kvartovski dučančić da, ili plac, ali veliki trgovački lanci 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 04 lip, 2009 1:24 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
El Zvonko je napisao/la: captain je napisao/la: Samo do 14 sati  glupost, kao da bi išao u nedjelju ujutro u šoping jedan kvartovski dučančić da, ili plac, ali veliki trgovački lanci  Slažem se... ako nisi nešto kupio preko tjedna, nemoraš ni nedjeljom...
| čet 04 lip, 2009 1:31 pm |
|
 |
|