| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
 Re: PITAJTE KUNIĆA - KUNIĆ DAJE ODGOVORE
Kunić je napisao/la: Znate li plesati Žikino kolo? Ne?!? Znam da je to neko (vjerojatno srpsko kolo) ali nemam pojma koje niti kak se pleše. Sad da ne bi bilo na nacionalnoj osnovi, ne znam ni bilo koji narodni ples, a for that matter ni nikakve klasične plesove (doduše te pokusam naucit za svaku svadbu, naucim jedan dva za tu vecer i uvijek zaboravim na kraju i onda opet vise nemam pojma)....
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| pon 10 ožu, 2008 3:56 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
seka aleksić ili dara bubamara? halid bešlić ili đani?
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pon 10 ožu, 2008 3:58 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Zar se to Žikino kolo zapravo ne zove Užičko Kolo?
| pon 10 ožu, 2008 4:00 pm |
|
 |
|
Admiral
|
modesty blaise je napisao/la: seka aleksić ili dara bubamara? halid bešlić ili đani? Seka Aleksić. Halid Bešlić. BrickTop je napisao/la: Zar se to Žikino kolo zapravo ne zove Užičko Kolo? Može da je. P.S. Daru Bubamaru su nedavno (čini mi se prošli tjedan) zaustavili policajci na autocesti kraj Kutine. Kako bi izbjegla kaznu pokušala im se nabacivati. Kada joj to nije uspjelo počela je vrijeđati policajce, psovati, te ih je na kraju pitala da li oni znaju tko je ona? Na kraju je ipak morala (ili će to tek učiniti) platiti kaznu.
|
| pon 10 ožu, 2008 9:02 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Da li si iznenađen što ima toliko pitanja za tebe?
| uto 11 ožu, 2008 2:27 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
da li ti je david becham lijep?
mozes li na youtubeu naci svoju omiljenu narodnjacku pjesmu?
sto mislis o zemljopisnim mapama?
da li si ikad cuo za kutikon?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 11 ožu, 2008 4:39 am |
|
 |
|
Admiral
|
Mr.bobo je napisao/la: Da li si iznenađen što ima toliko pitanja za tebe? Jesam, a pogotovo me iznenadila Chakyeva zainteresiranost za mene. Chaky je napisao/la: da li ti je david becham lijep?
mozes li na youtubeu naci svoju omiljenu narodnjacku pjesmu?
sto mislis o zemljopisnim mapama?
da li si ikad cuo za kutikon? Ne. Ne koristim youtube, jer imam NetStart pa mi treba puno vremena da nešto pregledam. A šta bih o tome trebao misliti? Jesam. Čak sam i pitao da li će se održati.
|
| uto 11 ožu, 2008 5:00 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
zasto ti david becham nije lijep?
da li bi radje bio gay ili svecenik? Ili mozda oboje?
koji tip cura ti se svidja?
jesi li nekad htio biti astronaut?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 11 ožu, 2008 7:30 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Zasto nevolis spuzva boba ? 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 11 ožu, 2008 7:37 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Chaky je napisao/la: zasto ti david becham nije lijep?
da li bi radje bio gay ili svecenik? Ili mozda oboje?
koji tip cura ti se svidja?
jesi li nekad htio biti astronaut? Zato što nisam gay. Čuj Chaky posto si mi sumnjiv sa tim pitanjima  . Svečenik. Neko sam vrijeme čak i razmišljo o tome da budem svečenik, ali sam shvatio da se nekih stvari nemogu odreći. Plave, simpatične, one koje te osvoje na prvi pogled, od čijieg se osmijeha "rastopiš". Zadovoljan? Da, jesam. captain je napisao/la: Zasto nevolis spuzva boba ? Zato što je crtić PREKATRASTOFALAN  .
|
| sri 12 ožu, 2008 3:58 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Zasto je crtic prekatastrofalan 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 12 ožu, 2008 4:51 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
da li je neki muskarac gay ako kaze da je neki drugi muskarac zgodan? Ili je potrebno nesto vise da bi nekoga nazvao gayem? (gayom?  ) da li radje "bio sa muskarcem" ili bi radje godinu dana zivio sa bushmanima? da li gledas crno bijele filmove? "da li je" ili "je li"? makarska ili biograd na moru?

|
| sri 12 ožu, 2008 6:50 pm |
|
 |
|
Admiral
|
captain je napisao/la: Zasto je crtic prekatastrofalan  Od kuda početi? Chaky je napisao/la: da li je neki muskarac gay ako kaze da je neki drugi muskarac zgodan? Ili je potrebno nesto vise da bi nekoga nazvao gayem? (gayom?  ) da li radje "bio sa muskarcem" ili bi radje godinu dana zivio sa bushmanima? da li gledas crno bijele filmove? "da li je" ili "je li"? makarska ili biograd na moru? Nemam pojma. Godinu dana sa bushmanima, jer me kao narod i zanimaju. Ne. "Je li" prema mome mišljenju. Makarska.
|
| sri 12 ožu, 2008 8:34 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Jel misliš da te Chaky provocira , ili ga stvarno zanimaš?
| čet 13 ožu, 2008 2:32 am |
|
 |
|
Admiral
|
Mr.bobo je napisao/la: Jel misliš da te Chaky provocira , ili ga stvarno zanimaš? Provocira. Očito mu je jako dosadno, pa nema pametnijeg posla.
|
| čet 13 ožu, 2008 4:35 pm |
|
 |
|