| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
 Re: Umišljeni moderni muškarci
Hm....interesantna tema....u najmanju ruku....to je valjda razlog što se žene totalno zbune kada netko još očuva stare tradicije muško ženskog ponašanja....(tzv. Bečka škola) pa misle da ih zezamo (tu dođe malo teža riječ, ali...) i kao da se pitaju "kad će konačno taj nož u leđa".... Pa, cure (djevojke, žene), imate moje simpatije! Danas muškarac ili je latentni homoseksualac tipa Becham, ili "macho" tipa Thompson....A mi stariji...(čitaj: staromodni) ne spadamo nikamo.... Makar, da citiram svoga frenda: "Kad jednom shvatim misli jedne žene, oženiću je!". Ja sam odustao. I plovim s rijekom... 
| pon 24 pro, 2007 2:13 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Picard je napisao/la: A mi stariji...(čitaj: staromodni) ne spadamo nikamo... Ti "staromodni" su normalnim pripadnicama lijepšeg spola dakako privlačniji od macho ili "Beckham-type". Možda je Beckham-type zgodniji ali kaj će ti takav maneken (mada mi on nije lijep) kad s njim ne možeš neke konkretne stvari obavljati (tipa racionalno razmišljanje oko kupnje nove kuhinje ili jednostavno razgovarati o nekoj ozbiljnoj temi).
_________________ It's me. Dax !
|
| pon 24 pro, 2007 3:00 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
isse ezri, ti si malo premlada da "racionalno razmisljas oko kupnje nove kuhinje"!!! daj se opusti malo...
| pon 24 pro, 2007 3:07 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: isse ezri, ti si malo premlada da "racionalno razmisljas oko kupnje nove kuhinje"!!! daj se opusti malo... Hehehehehe....a i ti se ubi od viška godina.... Mah mah, svima SRETAN BOŽIĆ!!!!!  Odoh u sniježni dan... I kuhano vino... I svijet koji se okreće!!!! Oko žena, naravno!!! 
| pon 24 pro, 2007 4:06 pm |
|
 |
|
luda baba
|
Picard je napisao/la: Lucrezia BORGia je napisao/la: isse ezri, ti si malo premlada da "racionalno razmisljas oko kupnje nove kuhinje"!!! daj se opusti malo... Hehehehehe....a i ti se ubi od viška godina.... pa nisam zato i ne razmisljam o novim kuhinjama, etc. a ti bi moga prestat svoje godine nabijat svima na nos SRETAN BOŽIĆ! 
| pon 24 pro, 2007 4:22 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: isse ezri, ti si malo premlada da "racionalno razmisljas oko kupnje nove kuhinje"!!! daj se opusti malo... Pa to sam samo navela ako se s tim Beckhamom stupi u bračne vode...
|
| pon 24 pro, 2007 4:46 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: isse ezri, ti si malo premlada da "racionalno razmisljas oko kupnje nove kuhinje"!!! daj se opusti malo... to ti se zove metafora  opusti se malo a sto se muskaraca i zena tice... nema smisla tako generalizirati... jer sa tom generalizacijom dobijemo samo nesto poput debilnih clankaka o muskarcima iz Cosma i debilnih clanaka o zenama iz Klika koji nemaju veze sa stvarnoscu... 99% muskaraca je staromodnih (po picardovoj definiciji)... samo sto oni ne dolaze do medija (nisu zanimljivi) pa se cini kao da ne postoje... svi misle da su samo njihovi prijatelji normalni ... a da su ostali muskarci zapravo becham/thompson klonovi... jer mediji kazu da su svuda oko nas  naravno... sve ovdje je samo MHO... i pokusaj analiziranja stvari 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 24 pro, 2007 5:01 pm |
|
 |
|
luda baba
|
jao Chaky ti mene nikako da skontas kako triba...  prvo: ti ces jednog studenta knjizevnosti ucit di da prepozna pjesnicku figuru (i to jednog koji je prosli semestar odslusa i polozio Teoriju figura), jel, JEL? OS SE TUC? drugo: nije to ni u kojem slucaju metafora, prije sinegdoha ili metonimija trece: daj nemoj vise komentirat moje postove ako nisi siguran sta sam rekla btw. ti to MENI da se opustim?
| pon 24 pro, 2007 10:36 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Napokon bi se netko šorao osim mene Btw. Sad mi je žao što ne učim 'rvacki kak spada pa ne znam kaj ovi silni pojmovi znače...ccc 
|
| uto 25 pro, 2007 12:38 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Ezri je napisao/la: Btw. Sad mi je žao što ne učim 'rvacki kak spada pa ne znam kaj ovi silni pojmovi znače...ccc  ma i bolje ti je da ih ne ucis, ak te to nesto zarko ne zanima. (nije da ima nesto lose u ucenju istih, ako covijeka zanima, naravno) ((hm... da...))
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 25 pro, 2007 9:02 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: jao Chaky ti mene nikako da skontas kako triba...  nije nam sudjeno  Lucrezia BORGia je napisao/la: prvo: ti ces jednog studenta knjizevnosti ucit di da prepozna pjesnicku figuru (i to jednog koji je prosli semestar odslusa i polozio Teoriju figura), pa i mene je cudilo koliko si ju doslovno shvatila... a kao studentica knjizevnosti Lucrezia BORGia je napisao/la: gle... sjednem na tebe ... i "Chaky Wins"  Lucrezia BORGia je napisao/la: drugo: nije to ni u kojem slucaju metafora, prije sinegdoha ili metonimija ja visi na wikipedii sljedece "Metafora (grč. meta = promjena, pherein = nositi; μεταφορά = prijenos) skraćena je poredba, po njoj se ostvaruje prijenos značenja tako da se istakne jedna zajednička značajka iz po njoj iz jednog područja života i svijeta koja se poveže s drugim područjem."pa rekoh... dovoljno blizu... znam znam... nisam trebao uci u nesto u cemu sam potucen od samog pocetka  Lucrezia BORGia je napisao/la: trece: daj nemoj vise komentirat moje postove ako nisi siguran sta sam rekla ja sam uvijek siguran... zar nisam?  Lucrezia BORGia je napisao/la: btw. ti to MENI da se opustim? ma to sam ja napisao isti izraz kao ti ezri  i da budem ontopic... muskarci ruleZ cak nas i zene vole 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 25 pro, 2007 10:25 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Ma žene više rulz! Negdje sam vidjela da se prvo napravi ženski fetus i onda ako treba biti muško da mu izraste piša i ostatak.... Dakle žene su početak svega!!!! MUHAHAHAHAHAA
|
| uto 25 pro, 2007 10:43 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Ezri je napisao/la: Ma žene više rulz! Negdje sam vidjela da se prvo napravi ženski fetus i onda ako treba biti muško da mu izraste piša i ostatak.... Dakle žene su početak svega!!!! MUHAHAHAHAHAA a vis, meni se nekako cini da se spol određuje jos prije, pri stvaranju same zigote.  ili, ako ces bas cjepidlaciti onda se spol određuje jos u spermatogenezi. dakle, opet sve ovisi o muskarcima. (i tko je sad tu umisljen?  )
|
| uto 25 pro, 2007 10:47 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Nije istina... Da nije žena badava vam piiii
|
| uto 25 pro, 2007 10:54 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Ezri je napisao/la: Nije istina... Da nije žena badava vam piiii dakako. stovise, sto vise zena to bolje. pa ipak, ono o cemu sam ja govorio odnosi se na spol djeteta. e, tu se zena moze "truditi" kolko god hoce, ali nikako ne utjece na spol djeteta.
|
| uto 25 pro, 2007 11:27 pm |
|
 |
|