| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Da li slušate Thompsona?
Wildchild je napisao/la: Miki je napisao/la:  7/10 za πčku. ? 7/10. Sov? Ae može isto
I da se osvrnem na temu: Ima mi par ok pjesama, al ne zagovaram ustaške tekstove
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 27 ruj, 2011 11:57 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Wildchild je napisao/la: 7/10. Sov? Sovereign je previše ozbiljan dečko da bi se spuštao na to da čita i komentira temu o Thompsonu  A ja'b radije neku nabrijanu partizanku. Onu koja je konja jahala! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 27 ruj, 2011 11:58 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Koja je to?
|
| uto 27 ruj, 2011 11:59 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Žuži Jelinek? 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| sri 28 ruj, 2011 12:01 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Wildchild je napisao/la: Žuži Jelinek?  Hahaaa, kad je to Žužika bila partizanka?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 28 ruj, 2011 12:02 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Pa ona je bila Titijeva švelja, to svi znaju. Osim kvazi povjesničara.
|
| sri 28 ruj, 2011 12:03 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Zapravo primorje jedino ima kontinuitet ko dio hrvatske na moru koji je stalno pod upravom hrvatske (sabora) 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 28 ruj, 2011 12:04 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Miki je napisao/la: Pa ona je bila Titijeva švelja, to svi znaju. Osim kvazi povjesničara. Ideš, otkrio si toplu vodu.... naravno da je bila, ali kakve to veze ima. Bila je i Tuđmanova, pa šta. I nisam ja kvazi povjesničar. To što ti nikad nisi slušao povijest na faksu i pročitao toliko povijesnih knjiga koliko ja...a šta da ti ja radim.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 28 ruj, 2011 12:06 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Imao sam par povijesnih predmeta na fucksu. Nisu se ticali Žuži Jelinek.
|
| sri 28 ruj, 2011 12:12 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Evo još malo ispranih mozgova: http://www.dalmacijanews.com/Portals/0/ ... _dan_2.jpg  I da, ne zaboravimo onu dobru staru Dikobrazovu: "Ko nas bre zavadi".  Miki je napisao/la: Zašto? Pretenzija na inozemni teritorij je baš kjutiš patriotizam? Ne može biti pretenzija na inozemni teritorij, zato jer nije riječ ni o Čačku, ni o Veneciji, nego o hrvatskoj zemlji.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sri 28 ruj, 2011 7:25 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Nije to ništa, gledajte OVU bagru ispranih mozgova: 
|
| sri 28 ruj, 2011 9:52 am |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
*ebala ih prošlost i zaluđenost njome. Dokle god se žali za prošlim vremenima ili se ista glorificiraju neće biti pomaka na bolje. @_Oz: 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

|
| sri 28 ruj, 2011 11:41 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Narod koji ne cijeni i ne poznaje svoju povijest osuđen je da ju ponavlja.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sri 28 ruj, 2011 12:53 pm |
|
 |
|
Desolate
|
Miroslav je napisao/la: Narod koji ne cijeni i ne poznaje svoju povijest osuđen je da ju ponavlja. Nažalost.

|
| sri 28 ruj, 2011 1:35 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Miroslav je napisao/la: Ne može biti pretenzija na inozemni teritorij, zato jer nije riječ ni o Čačku, ni o Veneciji, nego o bosanskohercegovačkoj zemlji. fixd
|
| sri 28 ruj, 2011 3:41 pm |
|
 |
|