* slike su loše jer su snimane sa mobitelom... ali za punk i sl. to i nije tak bitno

*
...
Noćas bilo j***no dobro. I znakovito!
Naj frendica "iz drugog društva" je prije cca 19-20 sati vidjela moj status na fejsu "volim Đubrivo" (ili tako nešto) i par minuta kasnije smo chatali i rekao sam da bi mi JAKO dobro došlo da odemo na neki punk koncert.
Rekla je da imaju Kavasaki 3p i još neki koncert u Mikulićima (ajd nije ono što baš želim al super svejedno

), i da ima i nekakvo veliko događanje pred Brazilom.
Rekoh super, čujemo se kad odspavam tih 4-5 sati koliko prosječno spavam zadnjih dana.... pa idemo.
Sutra (sinoć) smo se našli "na pola puta između nje i mene" i odvezli se do Mikuliča....
Prije par tjedana sam gore išao po sister jer nije imala prijevoza.... pa sam znao otprilike kud treba ići

Uglavnom... je**no mjesto.... hrpa prostora, livada, igralište, u pozadini bregi i priroda, klupice uokolo... savršeno za jedan koncert na otvorenom....
Dan

Sumrak

Noć

Na moje iznenađenje pojavio se i Mr.M i ekipa.
Ekipa.... bilo je dosta ljudi koje znam....
Bio je tu jedan poznanik... recimo Mr.S s kojim sam se zakačio prije koji mjesec.... koji mi je uletio na Savi da zakaj sam ga gurao i počeo sr**ti (možda ga i jesam gurnuo dok sam plesao

),
I onda sam ja pop***io ("pa neće mi netko dolaziti sr*t bezveze?!"

) i fakat sam ga onda gurnuo (nekoliko metara je odletio tam u zid na drugoj strani

... pa "eto ti ga, sad ti jesam kriv, navali!!!!"

) i samo sam u tom trenutku gledao na koji način će mi se bribližiti da ga sigurnije opalim.... Mr.M nas je smirio... Sovereign, btw, zna cijelu priču. Bio je tamo.
To je bio jedini put da sam eskalirao frku, a ne je pokušao smiriti... u tom društvu...
Uglavnom noćas je taj lik ... Mr.S ... bio tamo.... u Mikulićima....
A ja si mislim ono WTF... ja da odustanem.... idem ja do njih ....
I gle ti vraga, bilo je manje više onak kako sam zamišljao u BCSu,.... Mr.M je u šali je kakti htio da nas razdvoji kao "joj joj maknite se jedan od drugog" (iako se nismo ni približavali....

) .... i obojica smo se nasmijali na to, pružili si ruke .... gucnuli... sve okej... bili smo tada pijani i zabrijali smo svaki na svoje bedastoće....
Meni smješak

a onda vidim i njega isto da hepi.... baš simpa.... i cura od tog lika jako hepi

.....
Poprilično sam siguran da više nećemo pričati o tom događaju, osim možda spomenuti u šali. Poslije smo raspravljali o muzici ili čemu već....
Kako to da se nikome nije dalo ni
početi ikakvu raspravu nego smo si nazdravili i krenuli se dalje zabavljat... komentirati muziku,,,.. i s njim sam btw pio par puta, išao na koncerte koje je sa svojim bendom vodio.... nisam mu skroz totalni autsajder u životu....
Uglavnom...
Neće više biti rasprava o tom incidentu.
Neće biti nepotrebnih komplikacija oko toga, objašnjavanja tko je više kriv, onih bezveznih stvari.... znate već.... pa bili smo pijani, glupi i zabrijali svako iz svog gledišta.... amen.
Gotovo!A prije par tjedana da nas nisu zaustavili možda bi doslovno strgali jedan drugog....
Kako je to moguće?
BTW, Mr.M je lik kojeg znam 11 godina (dulje od udruge!) i s kojim se nikad nisam zakačio oko ničega iako smo zajedno bili mrtvi pijani nebrojeno puta... uključujući 10ak puta na tulumu kod mene.... kako je to moguće?
U stvari, ako zanemarimo ovaj gore incident, nikada s nikime od tog društva nisam imao problema.
...
Putem od Mikulića do Save sam u autu imao upaljen CD Đubriva i dobio odlične kritike ostatka ekipe. Rapravljali koja pjesma Đubriva je naj....
I da... naj frendici je zazvonio mobitel i imala je pjesmu "Vaša kćerka" kao zvonjavu mobitela....

što me
totalka fasciniralo....

tim više što bi ja danas stavio na mob istu tu pjesmu da mp3je nisam ...nabavio.... prekasno.....
...
Redari na koncertu bili su super raspoloženi
Nisu bili tu da nas grdo gledaju, nego su se pridružili u zezanciji.... motivirali ekipu da pleše i zeza se.... išli od jednog do drugog i nabrijavali nas da ludujemo
Nisu li redari tu da nas grdo gledaju i opasno krenu prema onima koji rade probleme?

(ovo plavo su redari koji plešu)
....
Odvezosmo se nakon toga dolje do mostova.
Ja u tom djelu grada, a kamoli kod Brazila... u životu nisam vidio toliko ljudi na okupu.... TOTALNI heppening....

Ove sve točkice su ljudi

Baš bi bilo fora dobiti podatak kada se toliko ljudi zadnji put između Močvare i Okretišta okupilo.
...
Svirali su neki makedonski ci*ani.

Sa frendicom sam raspravljao da li je riječ c*gan uvreda.... svatko je rekao svoje i završio.
Podsjetilo me na ono oko rječi pe*er gdje sam pretraživao wikipediju, internet, gay.hr forum da se informiram.... da shvatim jel okej napisati pe*er bez zvjezdica.
...
Nakon toga Mr.M smo ostavili u Brazilu i otišli u Sidro....
U Sidru ... standardno

Dok sam razmišljao ići doma.... netko me pozove po imenu
Jedna ženska mi maše.... smješkam se "bok bok" i tak to... iako nisam siguran tko je.... iako mi je nekak poznata...
Da skratim priču, bila je na mom zadnjem novogodišnjem tulumu.
Pričala mi je kako jioj je tulum bio zakon, kak je zapamtila mene i neki kaotični vatromet i kako joj je bilo super.... "Jedan od najboljih tuluma na kojem sam ikada bila"
Dolaze neki njezini frendovi.... jedan donosi pivo.... kao veli "da se bar malo odužimo za j***** tulum" ....
Ja se raznježio i rekao da i ne znaju kako mi je drago to bilo čuti....

jest da mi je ta piva bila previše (bio sam s autom i to me je iz "dobro raspoložen" gurnulo u "mrvicu pripit"
Što je najbolje.... svako malo po gradu susrećem ljude koji me prepoznaju i govore da su bili na nekom od tih xx tuluma koje sam organizirao zadnjih 12-13 godina....
Dodatak: Još kad sam se prije nego sam otišao doma vratio vidjeti jel sve okej s Mr.M, popričali smo (dok me prođe ta piva da nemam problema s policijom) i komentirali ST11 .... i on je bio na pretpremijeri kad i udruga
Malo smo još komentirali "beričetno" i "kostoloma"

i onda sam se vratio doma.
...
Večer me nije razočarala.... bilo je bolje nego sam mislio dok sam polupospan se spremao van...
Skoro pa sudbinski događaji koji te navedu da razmisliš