| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: PC trkeljana
Miki je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Ja imam nod32, al me živcira što mi malo malo izbacuje 'invalid username and/or password' i onda svaki put moram na net ić tražit novi. Ja ne znam, jer oni to imaju neki sistem da blockaju te određene usernameove i passworde ili koji k****?  Nemam pojma o kakvom usernameu je riječ. Ovaj NOD kojeg imam, to mi je sa istog setup filea kojeg koristim godinama, i ima crack. Godinama se redovito apdejto, sve štimalo, sad eto traže pare. Ma imam ja crack, no ono malo malo kad se treba updateat mi iskoči to za da mi username ili/i pass nevaljaju i onda stalno moram ić tražit nove po netu. Vjerojatno gamad želi pare pa mi zato malo malo poništavaju username i pass
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 29 kol, 2011 9:15 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Sovereign X je napisao/la: Vjerojatno gamad želi pare Ma sram ih bilo, odakle im uopće ideja da bi mogli zarađivati na proizvodu svoga rada?! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 29 kol, 2011 9:22 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ant je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Vjerojatno gamad želi pare Ma sram ih bilo, odakle im uopće ideja da bi mogli zarađivati na proizvodu svoga rada?!  Pa sorry, al ako ćemo iskreno antivirus služi za zaštitu kompjutera i trebao bi bit svima dostupan bez naknade. Ti ne moraš uvažit, al to je moje mišljenje
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pon 29 kol, 2011 9:28 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Imaš besplatnih antivirusa. Nitko te ne prisiljava da koristiš nod.
|
| pon 29 kol, 2011 9:30 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Ant je napisao/la: Imaš besplatnih antivirusa. Nitko te ne prisiljava da koristiš nod. Pa istina, al se priča da je nod najbolji, i s obzirom da oni to znaju zato i žele pare. Inače gledao sam malo po netu postoji nekakav generator usernameova i passova za nod32 koji vrijedi do 2055-te. Samo nigdje nisam mogao nać link za dl

|
| pon 29 kol, 2011 9:37 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Hoćeš ekstra plati ekstra. As simple as that.
|
| pon 29 kol, 2011 9:45 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Ant je napisao/la: Hoćeš ekstra plati ekstra. As simple as that. Nebi bio problem da zarađujem oko 10k ili više kuna mjesečno, al pošto to nije slučaj onda se moram snalazit nekako

|
| pon 29 kol, 2011 9:48 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Sva ta spika sa antivirusima je bullshit. Godinama već koristim besplatne antivirus programe, i nikad nisam pokupio nikakav virus. Na kraju se sve svodi na to gdje surfaš, i na kakve linkove klikaš. Uz malo pameti, antivirus ti ni ne treba. 
|
| pon 29 kol, 2011 10:17 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ja sam pokupila hrpetinu virusa. Jednog sam donijela s faksa na usbu. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 29 kol, 2011 10:19 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Baš sam htio reći da se ako ne radi surfanja a onda radi usb-a treba imati antivirus.
|
| pon 29 kol, 2011 10:22 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
_Oz je napisao/la: Sva ta spika sa antivirusima je bullshit. Godinama već koristim besplatne antivirus programe, i nikad nisam pokupio nikakav virus.
Upravo to, besplatni antivirusi sasvim su adekvatni. Apsolutno nema nikakve potrebe za plaćanjem softwera te vrste.
|
| pon 29 kol, 2011 10:24 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Ako se ne varam, detekcija virusa je na svim verzijama ista, a razlika između "free", "pro", "premium" i sl. verzija je u količini "featuresa".
|
| pon 29 kol, 2011 10:30 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Linux distribucije nemaju takvih problema. Btw. http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/NOD dakle nije najbolji po ovome.
|
| pon 29 kol, 2011 11:04 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Nod32 je razvikan antivirusni program, a nije da je nešto jako dobar. Sama pomisao da ga crackiraš je po meni smiješna. Ovo što je _Oz napisao je istina, besplatni antivirusi su zakon. Dugi niz godina koristim Avast i nikad nisam pobrao nijedan virus, a još k tome jede puno manje resursa od Nod32 što bi Sovu trebalo biti zanimljivo pošto ima stariju konfiguraciju.
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| uto 30 kol, 2011 2:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Avast Home edition , pogotovo ova nova verzija (6)....odličan je , jednostavan, koristim ga oduvijek. ma da, kupovati antivirus ja zaista nepotrebno. 
|
| uto 30 kol, 2011 4:20 pm |
|
 |
|