|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: ned 31 svi, 2026 12:29 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Kad ste se prvi puta napili?
Kad ste se prvi puta napili?
| Autor/ica |
Poruka |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Re: Kad ste se prvi puta napili?
odlično... pobrinut ću se da to ne piješ... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| čet 01 ruj, 2011 10:21 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Mimi Sky je napisao/la: odlično... pobrinut ću se da to ne piješ... Why not?
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 01 ruj, 2011 10:31 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pon 13 tra, 2009 3:20 pm Postovi: 139 Lokacija: Red Dwarf
|
IOmao sam 12, 13 godina, čokoladni liker, rođendan drugarice iz razreda. Nisam se "napio" napio, ali mi se prvi put zavrtilo od alkohola.
Prvi put sam se pravo napio za novu godinu sa 16 godina, došao na novog. zabavu u pola 12, odnešen s nje u pola 1. 2 sata prelazio 700 metara do kuće, ispovarčao pola tjelesne težine u sledeča 3 dana i izbjegao ispumpavanje želuca čistom srečom što Hitna nije imala vremena doći po mene.
_________________ Nisam pročito forumska pravila.
|
| ned 04 ruj, 2011 1:52 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|