|
Sada je: pet 04 ruj, 2026 7:16 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Snovi
Mr.bobo je napisao/la: Lucrezia BORGia je napisao/la: maX je napisao/la: daj spavaj više ženo! s kim?
...malo sam zbunjen... ...zašto ti se max mota po snovima... ?evo vidis cvicek... uci od bobe majstora kako biti "puno zlocest" u svojim postovima 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 21 ožu, 2008 2:42 am |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
Mr.bobo je napisao/la: Lucrezia BORGia je napisao/la: maX je napisao/la: daj spavaj više ženo! s kim?
...malo sam zbunjen... ...zašto ti se max mota po snovima... ?kompenzacija za javu 
| pet 21 ožu, 2008 7:48 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Chaky je napisao/la: evo vidis cvicek... uci od bobe majstora kako biti "puno zlocest" u svojim postovima  Mozes malo pojasniti? Mislis kao postavljati naizgled naivna, a u biti provokatorska pitanja ili...? Provociram li na neki nacin sada i ja s ovim pitanjem tebi? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 21 ožu, 2008 7:58 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Cvicek je napisao/la: Mozes malo pojasniti? Mislis kao postavljati naizgled naivna, a u biti provokatorska pitanja ili...? ovo prije "ili"  Cvicek je napisao/la: Provociram li na neki nacin sada i ja s ovim pitanjem tebi? pa ako luce nije skuzila da je mr. boboino pitanje bilo provokatorsko onda ti sada provociras sa tim pitanje... inace ne
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 21 ožu, 2008 7:04 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ekskjuzmi...!! moje pitanje nije bilo provokativno , već znatiželjno?
...i nemoj se truditi ćitati između redaka... ...uspio sam upantiti svoja dva zadnja sna... samo djelomično...
...u prvom sam upoznao jednu forumašicu s roditeljima... (neznam odakle mi to u glavi)
...a u drugom sam bio u svatovima, no neznam čijim... samo sam torte gledao... (inaće zbilja ne volim svadbe)
...fakat ne kužim te svoje snove...
| ned 23 ožu, 2008 2:25 am |
|
 |
|
luda baba
|
upoznavanje s roditeljima, a onda svadba... sta ti tu nije jasno? 
| ned 23 ožu, 2008 4:01 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ja sam u ovih 18 sati hibernacije pun k***c stvari sanjao... na srecu sjecam se samo djelova  Bilo je doba taman prije Istrakona, trebalo se je pripremiti za put i odlazak tamo. Sjedio sam u kuhinji za stolom s jos par ljudi... kuca preko puta, s prvog kata (koji je 3-4 metra dalje od nase) se pojavila susjeda s nekakvom cudnom maskom, i rastegnula se kroz svoj pa kroz nas prozor tak da je prakticki 'sjedila' sa nama... vidio sam da je netko drzi za noge da ne padne  Isao sam na neko predavanje prije Istrakona, imao neku A5 biljeznicu sa sobom... kao trebali smo mi koji idemo na istrakon napraviti neke ekstra stvari prije dolaska tamo, inace kao ne bu bilo dobro (ne znam zasto, jel nas ne bi pustili ili nesto drugo, ne sjecam se) I u pocetku nam je netko (ne sjecam se ni jel musko ili zensko) govorio sta trebamo zapisati.... da trebamo donjeti toliko i toliko krumpira, toliko i toliko neceg drugog itd... mene to zbunjivalo... da zasto to trebamo nositi... Poslije nam je taj netko diktirao totalno bezveze stvati... ko neke kodove kad se programira, ili klikne na "properties" negdje... i to mi je imalo jos manje smisla.... sjecam se da sam znao da sam hrpu toga u medjuvremenu napisao, ali ne sjecam se bas scene da pisem bas sve to... Bio sam u gradu negdje prema istoku naprema mjestu gdje stanujem, blizu Zagrebacke avenije. Sreo sam Chakyja koji me je trazio da ga odfuram doma.... no ja sam bio samo s biciklom (koji k***c mi se dogodilo s autom?!  ) i tak sam ga probao voziti na onom djelu iza gdje se stavljaju stvari, ali nije islo bas najbrze... Bilo je vec skoro vrijeme da se krenem pripremati za krenuti na Istrakon, bio sam u zurbi.... mislim da je bilo oko 9 sati ujutro, a ja mislio krenuti oko 1 popodne... jos nisam ni pripremio stvari koje trebam za put (plus te krumpire i sl  ) Dosao sam doma, sjeo u kadu i kupao se.... stvorio se Chaky koji mi je veselo pricao neke dogodovstine a ja si mislio pa jel si normalan... ja se kupam, a ti mi sjedis tu kraj kade i pricas mi gluposti  (ovo sam valjda sanjao zbog nedavnog razgovora o tusiranju poslije teretane  ) Bilo je vec skoro vrijeme za krenuti a ja nisam uspio naci tu prokletu biljeznicu sa stvarima koje trebam donjeti da me puste na Istrakon.... pretrazivao sam kucu i nekak sam nasao tu biljeznicu, i neki strip ala Dilan Dog ili MM koji je bio okrenut na jednoj stranici, jer sam citao pa sam ga tak ostavio da nastavim kasnije... strip je bio o nekom time travelu, neki "napadaci iz proslosti" koji su glavnog jnaka napadali tako da su iz proslosti slali agente u sadasnjost... slucajno sam okrenuo zadnju stranicu gdje je glavni lik sjedio u nekom uredu a netko mu se javljao i rekao clifhangerski "nije sve gotovo, pripremi se za napadace iz buducnosti!!!" Zatvorio sam strip i pogledao u biljeznicu i sve napisano mi nije imalo nikakvog smisla... na stranici su bile skupine od po nekoliko redaka teksta, svaka skupina poprilicno slicna, bas ko neki kodovi, informacije o programima i sl... ne sjecam se jel sam nasao napisano za te stvari koje trebam donjeti.... nisam mogao dati nikakav smisao tome sto sam citao i odlucio se da j***s biljeznicu i sve ostalo, pa platit cu kartu i pustit ce me valjda na Istrakon... kakvi fa*ing krumpiri i namirnice i kodovi.... palo mi je na pamet da su ti kodovi u stvari nekakva propaganda od tog lika koji nam je to diktirao (nema smisla ali u sno je imalo  ) Tu sam se negdje probudio.... Eto, i ja puno sanjam  samo se rijetko toga sjecam.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 23 ožu, 2008 7:40 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: upoznavanje s roditeljima, a onda svadba... sta ti tu nije jasno?  ...eeeeeeeeeeeeeeeeeee... no way... ...definitivno nije bila moja svadba!!!!!!
...i misilm da danas neću imati vremana sanjati... ...moram se naspavati...
| pon 24 ožu, 2008 3:54 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
_________________ njanjanja
|
| sri 26 ožu, 2008 12:53 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 26 ožu, 2008 8:25 pm |
|
 |
|
luda baba
|
TO! ja sam malo prestala sanjat udrugu... 
| sri 26 ožu, 2008 9:34 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Dok sam bio doma preko blagdana sanjao sam neobičan san o tramvaju, Patricku Stewartu - Picardu, i hrpi biznismena.
Pješačim autocestom prema zapadu i murijak mi kaže da je cesta zatvorena u oba smjera, budući da ne mogu ići pješke, nailazi tramvaj koji se ne kreće po tračnicama nego po cesti, nakon par upita vozača želim li se povesti, unutra me ugura tata koji se više ne pojavljuje u snu. Tramvaj je stari (kao stara 2) jedan vozač sijedi na sredini i upravlja, a drugi je ispred prednje šajbe i okreće onu ručicu simulirajući skretanje, Picard stoji do njega a ja sav iznenađen ne usuđujem ga se ništa pitati. Po tramvaju su oblijepljeni posteri sa njegovim likom, kao i poster klinca koji glumi u seriji Malcom U Sredini. Tramvaj se kreće preko kamenitog puta te na poslijetku izlazim u grad gdje gomila biznismena koji svi izgledaju jednako te neprestano raspravljaju o zalihama vode u tramvaju....... Tu se san prekida
| sri 26 ožu, 2008 10:30 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
covjece, brick, kakvih si se ti to gljiva najeo?! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 27 ožu, 2008 12:24 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
BrickTop... san ti je loooooooud.....
bas me podsjeca ne datine ''snove''
| pet 28 ožu, 2008 5:03 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Uf.... evo konacno sam sanjao jedan duzi san koji ima veze s Forumom.... Da ne pisem gomilu teksta - ukratko - dosli Izitpajn i Ire na Forum, poceli provocirati vodstvo Udruge, i sve se pretvorilo u burne rasprave, preslo granice Foruma u RL svadje i nakon toga su se sve udruge medjusobno pocele mrziti i ne trpiti.... Fakat sanjam totalne gluposti... 
|
| sri 30 tra, 2008 2:48 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|