Sada je: ned 04 lis, 2026 11:29 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 671 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 45  Sljedeća
 Snovi 
Autor/ica Poruka
Overlord
Overlord

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Post Re: Snovi
Ajme koji ludi san Asimov - prezakon je :lolsmjeh:

Evo mojeg drugog sna od sinoć kojeg se cijelog sjećam:

Uglavnom došao sam u ameriku u San Francisco pohađat Starfleet academy :mrgreen: I sad je bilo tam puno Romulanaca, Kardasijanaca, Vulkanaca, Klingonaca... Sjećam se da smo ja, jedan tip, par cura, jedan Kardasijanac (koji je izgledom strašno podsjećao na Garak) i jedna Romulanka polagali Kobayashi Maru test :mrgreen:
Most na kojem smo bili je podsjećao na nešto između Prometheus/Galaxy/Voyager/Sovereing/ST XI Enterprise/Romulan Warbird/Keldon bridgea - uglavnom neki hibrid :? :mrgreen: , i bio je užasno velik (otprilike ko dvije školske učionice) :shock:
I onda se sjećam da je Romulanka vikala ''We are taking heavy damage! Our warp core has been breached! Abandon ship, everyone abandon ship!'' - uglavnom tada sam skužio da smo pali test ](*,)
Nakon toga smo izašli i otišli do neke menze, tamo smo bili ja, neki tip kojeg sam tamo upoznao, Cviček i hrpa zgodnih trebica sa velikim TITS & ASSES!, i još su bile plavuše :mrgreen: :biggrinlove:
Tamo se sjećam da smo se raspravljali o tom Kobayashi Maru testu kako je pretežak i nerealan, i kako ga nikad nećemo moći položiti...al onda su nas trebice počele tješit da ćemo sredit to već nekak i da će sve bit ok i tak... :) Nakon što smo pojeli i popili nešto, izašli smo na zrak, cure su otišle i Cviček isto, a ja i ovaj tip smo nastvili komentirat kak nam je zapravo super na akademiji i kak ćemo proć taj test, pa sam ga ja pitao kolko on ima još novaca na računu, a on je odgovorio da ima neograničen račun, a i ja sam isto imao takav :mrgreen: Onda smo se dogovorili da ćemo sutra ić probat neke trebice uhvatit :mrgreen: , i poslije smo se pozdravili i razišli i tad sam se probudio :D

Uglanom jako dobar i zanimljiv san :mrgreen: :thumbs2:

slika

ST battles audio/video tribute!

pet 16 lis, 2009 4:32 pm
Profil YIM Web stranica
Admiral
Admiral

Spol: Ženski
Sanjala da sam na brodu koji tone frakking Titanic, a moj pas trči po palubi i preskoči dvije ograde a ja vristim da stane.. :D i stane on u sekundi a ja padnem u vodu preko palube :lolsmjeh: :lolsmjeh: i naravno probudim se

Cal Lightman: Now you're talking!

pet 16 lis, 2009 6:59 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: TNG
Opis Stanja: tempus fugit
Koje si vrste?: wtf
Sanjao sam nočas skupštinu udruge....zanimljivo :zubo: .

Održavala se je u nekoj od dvorana na FER-u u kojima su predavanja za vrijeme Sferakona. Zakasnio sam na početak i došao na vrijeme glasovanja....dobio sam od nekog lika papirić na kojemu nisam imao nikoga zaokružiti, jer nikoga nisam znao :o . I vratio prazan. :-k
U samoj dvorani gotovo nikoga od naših poznatih ljudi nije bilo...vani za vrijeme pauze našli smo se nas par...da bi se opet "izgubili" prilikom povratka u dvoranu, tj. ja sam se doslovno izgubio u zgradi te nisam mogao naći tu dvoranu više... :-k

znači sanjao sam nekoga iz kluba ali se ne mogu sjetiti koga #-o

sri 11 stu, 2009 10:16 pm
Profil ICQ YIM Web stranica
Overlord
Overlord

Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
E noćaš sam sanjao fakat unerbesne snove :mrgreen:

Prvi je bio da smo bili negdje na nekoj planini uz morksu obalu Teddea, Ant, Cviček, Maša, Hrčak, Mir'Na, Dašo i ja, i tamo smo se mačevali s lightsaberima i glumili jedije i sithove (uglavnom ja sam bio darth maul i imao dvostruki crveni lightsaber)... :mrgreen:

A sad ovaj drugi: Uglavnom bila je zima, i bilo je negdje predvečer kad sam krenuo van iz svoje kuće, no umjesto da sam pješice krenuo prema autobusnoj stanici ja sam sjeo u svoj tenk i krenuo u suprotnom smjeru od onog gdje bus vozi :? :lol:
I tako vozim se ja tenkom tom ulicom (s obadvije strane je šuma koja je izgledala prorijeđeno i bila je puna trulih drveća i grana) kad najednom dođem do benzinske (koja inače ne postoji uz tu cestu) i tamo se sparkam. Pred benzinskom me čekao moji frend iz srednje, pa smo zajedno otišli nekaj kupit nutra (neku cugu kolko se sjećam) i tamo smo sreli još hrpu mojih frendova iz škole i iz udruge :-k I dobro, pozdravili se, kupili cugu, i usput sreli još neke dobreeee trebice (uglavnom jedno par plavuša i brineti)... :mrgreen: Onda sam ja još tražio bocu cole da si kupim, i vidim zadnja je ostala i neki mi je frajer uzme pred nosom, pa sam počeo psovat nešto tipa - a koji K**** sad ću tu morat pit neki dječji sokić... :? :lolsmjeh: I dobro dalje smo otišli u grad (tenk je negdje nestao :? ) i točno na nekom trgu ispred zgrade je bila klupica na kojoj smo pili :shock: :lolsmjeh:
A iza te klupice na zgradi je bila nekakva ko mala trafostanica (uglavnom bila je to više ko poveća metalna kutija sa znakom munje na sebi). I tak smo mi cugali neko vrijeme te se nakon nekog vremena većina ekipice pokupila i ostali smo taj moj frend iz srednje, Cviček, ja i tih par trebica. A kak je moj frend slušao muziku s mog mobitela i držao ga na klupici odjednom je odstraga se nekaj počelo dimit i iskre su počele frcat (vjerojatno se desio kratki spoj u toj trafostanici) :lol: I sad svi brzo se maknemo s klupice i ovaj frend mi zaboravi uzet mobitel. I hoću se ja vratit i on mi kaže da nejdem kao jer je preopasno i da bi me mogla struja ubit... :? I ja ga pitam ma kak će me struja sredit pa nemam ništa metalno, a on meni kaže da nejdem svejedno i ja ga poslušam te smo otišli dalje, u kuću kod tih trebica na tulum neki i ja sam čitavo vrijeme pizdio da kak ću sad bez mobitela, zakaj sam ga morao ostavit... ](*,) I dodđemo na tulum, svi su veseli i idu se zabaljat, jedini sam ja bio zbediran i još uvijek pizdio zbog moba... I nakon tuluma se sjećam da sam došao doma i otišao spavat, i onda sam se ujutro negdje probudio i sjetio se da sam ostavio mobitel na onoj klupici tamo pa sam rekao u sebi - o ne šta ću sad, ostao sam bez moba bezveze i sad mi je kartica sa svim brojevima otišla u k****, i moram kupit novi mob, i stara će popizdit... :shock: ](*,)
I taman za vrijeme tog mog piždenja sam se probudio (ovaj put zastvarno) i skužio da mi je mob na stolu od kompa :mrgreen: \:D/

Dakle zaključak je da danas izbjegavam bilo kakve električne kutije/trafostanice i da držim mob na oku :mrgreen:

slika

ST battles audio/video tribute!

pet 20 stu, 2009 9:33 pm
Profil YIM Web stranica
Felis Minor

Opis Stanja: namjerila se kosa na brus
Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
Sanjala sam da razgovaram s Wittgensteinom i da govorim o teodiceji, a on samo ponavlja ,,O čemu se ne može govoriti, o tome treba šutjeti." Zatim me udario Tractatusom po glavi i otišao.
Zatim je došao Anselmo Canterburyjski kojemu sam govorila o logičkom pozitivizmu i o tome kako je svaka rečenica koja govori o Bogu besmislena, a on mi je rekao: ,,Ne bodi rogovima da bi napala, već pogni glavu da bi štovala."
Izašla sam iz prostorije u kojoj smo razgovarali i našla se u dugom hodniku po kojem su bile postavljene baklje i čuo se ,,Miserere" iz daljine. Pošla sam prema glazbi, ali vjerojatno sam se vrpoljila jer sam udarila glavom o zid i to me probudilo.

da ne bude tako nam.

Hugo Badalić, Otkud pjesan?

pet 20 stu, 2009 9:47 pm
Profil Web stranica
fluffy

Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^-----------------
Koje si vrste?: fažol
sanjala sam svoju kornjacu koja je bila malo izdeformirana...imala je kliješta ko rak i stalno je išla za mnom...stvarno me je bilo strah :mrgreen:

pet 20 stu, 2009 9:52 pm
Profil YIM Web stranica
the Red Viper

Opis Stanja: ε > 0
e, noćas sam sanjao jedan od jačih snova u zadnje vrijeme.

bilo je nas nekoliko kod Lea u Barić Dragi (premda nije kuća baš točno tako izgledala, ali kao, podrazumijevalo se da je to to)

i onda je najprije došao Leo, pa mi je pokazivao nekakve filmiće, a za to vrijeme je Brick otišao na terasu i tamo zatekao majmunčića sa golemim očima, nešto ovako:
slika
i onda se sprijateljio s njim. a Cvicek je cijelo vrijeme išao zamnom sa nekakvim papirima i pokušavao razgovarati o nečem jako važnom, ali stalno bi ga netko prekidao.
i na kraju je došla Maša, sva nešto ljuta na mene i rekla mi da imam pet minuta da se izjasnim oko nečega što sam valjda skrivio.
u tom sam se trenutku probudio od muke.

ned 29 stu, 2009 8:40 pm
Profil ICQ Web stranica
Častoljupka

Naj Serija: ENT
Naj Film: ST: XI
Sanjala sam da Ant, Oz i ja sjedimo nasred ceste i njih dvojica vode neke filozofske rasprave dok ja usitnjujem neki vrabac koji na kraju izgleda kao fini pijesak. I taj pijesak se presijava u tisuću boja.

Na kraju ga stavim u ruku i pustim da isklizne kroz prste na pločnik, a ant i oz prate svaki moj pokret.

Kad je zadnje zrnce palo, primijetih da je dosta veliki dio kolnika sad prepun pijeska, a dođe oz: "Wooooow, dinaaaaaa."

Rječito, kolega, rječito. :zubo:

Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov

čet 03 pro, 2009 7:33 pm
anarho trekkie

Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
A ja sanjao da sam ponovo u svojoj srednjoj školi (i to nije po prvi put, slične snbove sanjam tu i tamo)

Ovaj puta sam kužio da sam 10 godina stariji :D ali nekak mi je bilo logično da sam tamo...

Kao, trebao sam ponovo iz ko zna kojih razloga ići u 4. razred :lol: "da ovaj puta sve položim kak treba" :?

Sjeo sam se među zadnje klupe, a ostali tamo su se činili kao koju godinu stariji od prosječnih 17-18 koliko imaju maturanti...
Bio sam na satu kemije ili matematike ili fizike... nisam siguran, znam da je profesorica na ploču pisala nekakve formule i definicije, ja sam to pokušavao prepisati u bilježnicu ali mi nije najbolje išlo, makar sam vidio da jesam dosta toga prepisao...

Nisam niš kužio to kaj se radi, dok na kraju profesorica nije rekla da se to nastavlja na nešto prije ili tak nešto, spomenula da je prošlo nešto vremena od početka nastave...
A ja u čudu i panici da je fakat sad 11. mjesec, da zašto nisam krenuo u 9. mjesecu a ne tek u 11... i da neću niš skužiti dalje radi toga...

Noćna mora :lolsmjeh:

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

čet 03 pro, 2009 8:09 pm
anarho trekkie

Nitko ništa ne komentira snove....

Ja sam prije par dana sanjao nešto o dolazečoj skupštini, ali bolje da taj san ne opišem da me se krivo ne shvati :)

...

No danas i jučer po noći sam imao opet zanimljiva iskustva donekle vezana uz snove.

Zanima me da li se je ikome od vas dogodilo, da kod buđenja, da se tijelo probudi PRIJE više svijesti :o (ili kako već da to nazovem) ...

Naime meni se je to dogodilo nekoliko puta u životu, a sada to opisujem zato jer mi se je to dogodilo 2 dana zaredom.

TOOOOTALNO čudan spooky osjećaj - probudio sam se (nakon dovoljno sna), otvorio oči, ali nisam kužio tko sam ni što sam, imao sam samo nekakvu "osnovnu svijest", "instinkt" bez "više svijesti", bez memorije, bez svijesti tko sam...
Zbunjeno sam gledao ali nisam znao ništa. Samo osjećaj, instinkt, da sam živ bez da znam šta sam :?
Prošlo je svaki puta nakon nekoliko sekundi, no svejedno, totalno me se je dojmilo, i pomalo me uplašilo, jer je bilo u skopu nekakvog (dosta blagog) osjećaja "smrtne opasnosti" tj. "svjesnosti mortalnosti"
(damnit, kak je teško riječima opisati nešto što je samo instinkt, osjećaj :) )

Btw, nisam zadnjih dana koristio nikakve ljekove i droge osim jedne jedine pive jučer ;)

Po ljeti mi se 2-3 puta dogodilo da tijelo zaspi prije uma, a sad mi se izgleda dogodilo da se tijelo probudilo prije uma :|

Komentari? 8-[

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

uto 08 pro, 2009 1:11 pm
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.

Ne kužim. Kak ti se tijelo prije svijesti probudilo? Tj. kako znaš da se to dogodilo? :mrgreen:

uto 08 pro, 2009 1:12 pm
anarho trekkie

Pa ... sječam se :)

Ne kažem da je bilo baš tako, ali takav opis bi bio najbliži... teško je riječima opisati "osjećaj" ... ne da se SAMO tijelo bez svijesti probudilo, mopžda bi točnije bilo "tijelo plus "osnovna svijest"" :)
Teško za objasniti, i pogotovo za shvatiti, znam :)

Uglavnom sječam se da sam se probudio, i bio budan, ali nisam znao ni tko sam ni što sam, samo osjećaj/instinkt/štaveć da sam živ, ali nikakvu svijest da sam ja - ja, šta sam radio u životu, tko sam, bez tih "viši misaonih procesa u mozgu" ili kak već da objasnim...

Prošlo je za par sekundi i sve 5... ne bojim se toga, ali je bilo čudno iskustvo pa rekoh da napišem i tu u temu :)

slika

uto 08 pro, 2009 1:23 pm

Okeej friki :zubo:

uto 08 pro, 2009 1:38 pm

Um, ja sam imala čudan san noćas.

Sestrična me je uvela u neko tajno društvo. 8-[ I onda su ju htjeli ubiti pa sam ja s njima u lokalnoj slastičarni raspravljala s njima da ju ne ubiju. I onda sam se vratila doma. Nakon par trenutaka su mi počeli nabijati vrata da se otvore jer su sad htjeli mene ubiti. 8-[ I ja sam stajala na vratima i pokušavala da ne uspiju ih probiti. 8-[ I onda su se malo razišli. Pa sam pustila par njih cure za koje sam mislila da su dobre unutra da raspravimo o tome. I onda mi je jedna stavila otrov u vodu i ja sam je popila i počela umirati i dobila sam neki čudan plik na ruci(?). Otišla sam u sobu za laptop i počela pisati mailove o tome tko je kriv za moju smrt i dala dokaze. Uglavnom za moju smrt je bio odgovoran Eddard. :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh:

I onda sam se probudila. 8-[ :zubo:

sri 09 pro, 2009 6:35 pm
Častoljupka

Naj Serija: ENT
Naj Film: ST: XI
Eddard?! NO WAY! :zgrožen:

:lolsmjeh:

Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov

sri 09 pro, 2009 6:37 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 671 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 45  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: