|
Sada je: sri 07 lis, 2026 7:07 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Snovi
Mr.Good je napisao/la: Predivni hard diskovi? Ajmeee...  Da, bili su najljepsi komad tehnologije koji sam u zivotu vidjela 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 03 lis, 2009 5:53 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Ajme ja obicno kad se napijem imam lude snove... Al ovo nocas je bila prava nocna mora Pocelo je tako sto su se Mimi i Oz odlucili vjencat  Sto samo po sebi nije bilo strasno  strasno je bilo sto je Mimi odlucila da cemo joj Alienka, Mirna i ja bit djeveruse  I da cemo imat sve tri iste haljine... I to ne bilo kakve haljine... Bile su kričavo žute i pune nekih volana, nesto najruznije sto sam u zivotu vidjela  (valjda imam traume od Fireflya  ) I onda smo nas tri bile uzasno ljute jer to moramo nosit, i cijelo vrijeme smo pricale kak mrzimo mimi jer nas je natjerala da to obucemo, a ni Hrčka nam nije bila bas draga, jer je ona bila kuma i mogla si je sama izabrat haljinu E i onda taman kad smo trebali uc u crkvu, po mene dolazi mama i kaze da moramo hitno na kavu... I tako, odem ja s mamom na kavu, i dalje u toj žutoj haljini, i odjednom se tamo pojavi frendica s kojom ne pricam vec par mjeseci, a moja mama ju je pozvala jer je zakljucila da se mi pod hitno moramo pomirit... I tak smo mi sjedile na kavi i pravile se da je sve ok među nama, jer nam se nije dalo pricat o nasem odnosu pred mojom mamom... Bilo je zbilja cudno  E i onda sam se odjednom nasla u svom stanu, ovaj put normalno obučena  I isla sam na internet i tamo nasla neke slike hard discova koji su mi izgledali toliko predivno da sam ih odlucial stavit na forumu u avatar i sig I u sljedecem trenutku u moj stan ulijece Bobo i pocne se derat na mene, kak sam to mogla napravit, jel ja ne znam da su meni i avatar i sig nominirani za natjecanje, da ja to ne smijem mjenjat, da je on danima radio na tome i sad mora sve ispocetka zbog mene... I tak je vristao dobrih pol sata  Dok se ja nisam rasplakala i pocela ispricavat i vratila stari avatar i sig i onda sam se hvala bogu probudila mislim da vise necu pit   koji san xD razvila sam alergiju na samu pojavu zute boje i u stvarnosti 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sub 03 lis, 2009 6:44 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sub 03 lis, 2009 6:48 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
auch žute haljine  joj evo mojeg sna  Kao kupujem frendici nešto za rođendan i ne znam što. I sad se ja sjetim kao da bi joj mogla kupiti šteku cigareta i odem ti ja na granicu ( granična policija whatever  ) i sjetim se da oni imaju zapljenjene kartonske kutije pune cigareta sa šverca  . I kao neka žena "inspektorica" vodi ona mene po nekom velikom parkiralištu i otvara mi ona te katonske kutije i sad si ja mislim koje cigarete puši moja frendica  . pa znam da puši ronhil light i nekad znam da puši walter wolf bijeli, sad ja mozgam cijelo vrijeme koje da kupim. I mislim si pa ove walter wolf možda ne voli kao ove druge bijeli ronhil..  kao odlučim ja za bijeli ronhil i probudim se .... i danas dode frendica kod mene i pitam ja nju pa dobro ako već hoćeš cigarete za poklon za rođendan daj se već izjasni jasno i glasno što pljugaš 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| ned 04 lis, 2009 12:44 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Pa evo da se i ja upišem u klup ludih sanjara. Sanjao sam da sam bio zarobljen u nekom nacističkom konc logoru u nekoj prostoriji poput hodnika s stepenicama... Bio sam okružen sa raznim ogromnim paucima veličine tijela onak minimalno 20cm. A preko puta u susjednoj prostoriji sam čuo naciste kako se nešto deru na njemačkom. U međuvremenu ja sam bio okupiran ogromnim paucima, te su oni kao da su se igrali sa mnom, polagano spuštali pa onda ponovo penjali po mreži iza mene dok sam ja vrištao poput neke klinkice u intervalima. Nakon toga iz susjedne prostorije dolazi nacist i pita me dali sam sad spreman im reći tajne francuskog kruga otpora, ili da me vrati "druženju" s paucima. Ja sam nešto odugovlačio, kad iznenada jedan pauk skoči na nacista i napadne ga vičući viva la resistance na francuskom naglasku. Odmah nakon toga sam se probudio. 
| ned 04 lis, 2009 11:04 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Suikotreki, još da su pjevali Marseljezu... Sanjala sam da se jedna preslatka mačkica htjela utopiti i ja sam je izvadila iz vode. Zatim sam cijeli san na nečemu sličnom ekranu mobitela gledala tu scenu i stalno sam imala osjećaj mučnine i tuge kad sam je gledala kako tone. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| ned 04 lis, 2009 2:07 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
jako tužno... uh... sinoć sam sanjala da sam Uhura... fora san... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| uto 06 lis, 2009 2:18 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| sri 07 lis, 2009 10:01 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
sanjala sam da sam na ispitu iz matematike dobila gradivo koje nismo učili 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 09 lis, 2009 11:25 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Hrčak je napisao/la: sanjala sam da sam na ispitu iz matematike dobila gradivo koje nismo učili  I dakle, Hermiona... Dobila si -5 iz tog testa? 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 09 lis, 2009 2:09 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ja ne znam kaj je meni, al u zadnje vrijeme stalno sanjam da imam seksualne aktivnosti sa curama od 15, maksimalno 17 godina
Hehe, al nije da se baš nešto bunim, već mi čak to i paše
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 09 lis, 2009 2:13 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
Evo kakav se san dobije nakon igranja Warhammera 40 000 do 2 ujutro i onda čitanja knjige (Božanski Car Dine  ) do 4 ujutro  : Sanjao sam da sam Eldar koji je "zauvijek zalutao" na putu lutaoca, što znači da je postao Ranger. Moj najbolji prijatelj (koji je također Ranger) i ja smo se spustili sa našim brodom na jedan pustinjki svijet na kojemu su bili veliki crvi (oni iz Dine) i krenuli smo tražiti ljudske stanovnike, da ih "odgovorimo od prihvačanja vjere u Boga-Cara" (iltiga da koknemo vođe domorodaca  ). Dok smo prilazili jednoj stijeni kroz vidno polje mi je pretrčao tip u ovakvom odijelu:  U tom trenutku san kreče u čudnom smjeru  : Nakon tipa u odijelu protči mi kroz vidno polje hrpa Oraka, koje goni hrpa srednjovjekovnih farmera sa bakljama i vilama. Taman sam se zapitao: "Zar ne bi trebalo biti obrnuto?", kad opet oni protrče, ali ovaj put Orci su gonili ljude. Dotad smo se prijatelj i ja uspentrali na onu stijenu i ugledali smo Arrakeen, gdje smo trebali "smiriti situaciju". U tom trenutku sam se okrenuo i ugledao ogromnog (2.30 metara visokog) klingonca kako juriša na mene s bat'leth-om, dok su iza njega stajali čovijek, trill i kardasijanac (ovaj dio bi trebao biti jako poznat ekipi s RPG-a  ) koji su vitlali noževima u mom smjeru. U tom trenutku našao sam se pritisnut na pregradu na nekom zvijezdanom brodu. Počeo sam gađati klingonca šuriken pištoljem (kojeg svaki Eldar ima customiziran, moj je ispaljivao šurikene duplo brže  ), kad je on (klingonac, ne pištolj) odjednom postao predator. U sljedečem trenutku tog predatora je nešto propiklo, a iza njega je stajao Avatar Khaina (Eldarski bog krvavih ruku- iliti bog rata) držeči mač Vailing Doom na vrhu kojeg se koprcao predator. Kad sam odahnuo (jer nisam postao šiš-kebab  ) osvrnuo sam se po prostoriji i ugledao sam stargate i kraj njega DHD na koji je bila zaljepljena porukica sa 7 simbola, koje sam ja onda ukucao u DHD, pa sam onda ušao u stargate. Kad sam izašao, shvatio sam da sam u udruzi, i da svi idu doma. Onda sam se probudio.
| pet 09 lis, 2009 3:09 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Koji san
|
| pet 09 lis, 2009 3:12 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| pon 12 lis, 2009 9:59 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
Hrčak je napisao/la: sanjala sam da sam na ispitu iz matematike dobila gradivo koje nismo učili  To se meni dogodilo u sedmom razredu, ali u stvarnosti. Profa je umjesto 2 grupe (A i B) iskopirala 2 testa (II i III), a mi smo tek radili II lekciju. 
| pon 12 lis, 2009 10:40 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|