| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Avatari & Potpisi
Mr.bobo je napisao/la: _Oz je napisao/la: Evo i ja promijenio avatar. Ovaj spada u starije primjerke iz moje pozamašne kolekcije avatara, ali mi je definitivno jedan od najdražih ...hm, ako mogu primjetiti... ...ta je slika iz epizode Desert crosind iz kraja prve sezone... ...no tad se još nije spetljavao s T'Pol... to se dogodilo tek poslije... A dobro, sad ćemo sitničarit... Mr.bobo je napisao/la: ...tako da ti avatar nije kanon... Daj RAI'TARA, otkači više s tim kan... ooops to si ti Bobo 
|
| uto 16 lip, 2009 3:22 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Super avatar, još ljepši sig...  I vrlo zanimljiv citat... 

|
| sri 17 lip, 2009 12:56 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Neeee! T'Rapavi gdje ti je nestao onaj lijepi avatar?? 
| sri 17 lip, 2009 9:57 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Spet je napisao/la: Neeee! T'Rapavi gdje ti je nestao onaj lijepi avatar??  Ovaj je ljepsi  Pike 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 17 lip, 2009 10:19 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Trap, ne valja ti novi avich :p
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 17 lip, 2009 10:45 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ćuti ba... dobar je... 
| sri 17 lip, 2009 10:46 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
hoćemo nazad purgera! 
| sri 17 lip, 2009 10:48 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ant je napisao/la: Trap, ne valja ti novi avich :p A ti nemas pametnijeg posla nego ic okolo i govorit ljudima da im ne valjaju avatari/sigovi/cinovi/opisi stanja Ajde suti, avatar je super 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 17 lip, 2009 10:48 am |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
vote for purger We want purger back
|
| sri 17 lip, 2009 10:51 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Dejanira je napisao/la: A ti nemas pametnijeg posla nego ic okolo i govorit ljudima da im ne valjaju avatari/ sigovi/cinovi/opisi stanja  hm... za sig jos nisam nikome prigovorio. ali kad me vec vuces za jezik... nekako mi je Daenerys ruzna u tom tvom sigu. ona je meni puno ljepsa. tamo... u glavi... dok ju vidim...
|
| sri 17 lip, 2009 10:58 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Ant je napisao/la: hm... za sig jos nisam nikome prigovorio. ali kad me vec vuces za jezik... nekako mi je Daenerys ruzna u tom tvom sigu. ona je meni puno ljepsa. tamo... u glavi... dok ju vidim... Evo ti nesto za tvoj sig: Dejanira je napisao/la: Ant, glup si 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 17 lip, 2009 11:10 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
Dejanira je napisao/la: Evo ti nesto za tvoj sig: Dejanira je napisao/la: Ant, glup si  'vako? 
|
| sri 17 lip, 2009 11:18 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Meni se sviđa Antov novi dodatak u sigu. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 17 lip, 2009 11:20 am |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
|
| sri 17 lip, 2009 11:21 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Hahahaha Ant, predivno  Najbolji sig na forumu 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 17 lip, 2009 11:24 am |
|
 |
|