|
Sada je: sub 12 ruj, 2026 6:12 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Vicevi
| pet 28 kol, 2009 5:43 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Zaustavili policajci Jadranku Kosor.
- "Isprave molim!" reče policajac. - "Znate li vi tko sam ja?" upita ga Jaca. - "Ne!" odgovori policajac. - "Ja sam prva dama Hrvatske!" reče Jaca. - "Kolega, dođi vidi što se Severina ofucala!"
| čet 03 ruj, 2009 1:38 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Mr.bobo je napisao/la: Zaustavili policajci Jadranku Kosor.
- "Isprave molim!" reče policajac. - "Znate li vi tko sam ja?" upita ga Jaca. - "Ne!" odgovori policajac. - "Ja sam prva dama Hrvatske!" reče Jaca. - "Kolega, dođi vidi što se Severina ofucala!" LOOOOOLLLL  genijalno!
|
| čet 03 ruj, 2009 11:40 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
| čet 03 ruj, 2009 1:36 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Mr.bobo je napisao/la: Zaustavili policajci Jadranku Kosor.
- "Isprave molim!" reče policajac. - "Znate li vi tko sam ja?" upita ga Jaca. - "Ne!" odgovori policajac. - "Ja sam prva dama Hrvatske!" reče Jaca. - "Kolega, dođi vidi što se Severina ofucala!" đizes zakon!!! 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| čet 03 ruj, 2009 8:08 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Tri zene igrale golf jednog lepog nedeljnog popodneva. Jedna od njih nije bila previse spretna i loptica joj odleti u sumu. Ode da je potrazi, ali umesto nje pronadje zabu uhvacenu u zamku. - oslobodi mei ispunicu ti tri zelje, rece zaba. Zena se nije mnogo dvoumila. Oslobodi zabu, na sta joj zivotinja kaze: - hvala, ali zaboravila sam nesto da ti napomenem. Sve sto ti pozelis, tvoj muz ce dobiti deset puta vise. - Nemam nista protiv, bila je zadovoljna zena. Njena prva zelja je bila da postane najlepsa zena na svetu. - ali, jesi li ti svesna da ce tvoj muz postati naj naj najlepsi muskarac na svetu? Pravi Apolon. Sve zene ce ga zene proganjati, upozori je zaba. - Nema problema. Pa ja cu biti najlepsa zena na svetu, i on ce uvek videti samo mene. I tako zena postade najlepsa na svetu. Posle toga pozeli da bude najbogatija. - ali to ce tvog muza uciniti deset puta bogatijim od tebe. - to mi uopste ne smeta, ono sto je njegovo, i moje je, odgovori zena. I tako zena postade najbogatija na svetu. - a sta je tvoja poslednja zelja, upita radoznala zaba. - zelim da dobijem LAGANI srcani udar. Pouka price je da su zene inteligentne. Nemoj se nikada saliti sa njima. NAPOMENA: ako si zensko, ne citaj dalje. Za tebe je vic gotov. Stani ovde i osecaj se superiorno. Ako si muskarac: muz je imao deset puta LAKSI srcani udar! Pouka price je da zene stvarno misle da su veoma inteligentne. Pustimo ih da veruju u to i uzivajmo u spektaklu. P.S. ako si zensko i jos citas, ovo je dokaz da zene NIKAD NE SLUSAJU STA IM SE KAZE.
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 24 ruj, 2009 12:11 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Sviđao se Perici jedan mounty-bike a mama ni da čuje o kupovini. Kada su došli kući Perica kaže mami: "Mama, 'ajde da se igramo mame i tate!" Majka zgranuta, brže bolje otrči do najbližeg psihologa. Kada mu je izložila problem, ovaj joj objasni da to nije ništa strašno i da se može igrati sa djetetom, ali naravno, samo do izvjesne granice. Kada se vratila kuci, Perica ju je čekao sa istim zahtjevom. "Mama, hocu da se igramo mame i tate!" "Dobro sine, igracemo se mame i tate." OK, idi u spavaću sobu, spremi se i čekaj me. - naredi joj Perica. Majka zbunjena, sjeti se lječničkog savjeta i odluči prihvatiti igru, te ode u sobu, skine se i legne u krevet. Poslije pet minuta kvaka se pokrene i na vratima se pojavi Perica: "Šta je kurvo, samo na kurac misliš! Ajde oblači se pa idemo djetetu kupit bicikl!!!
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| pon 05 lis, 2009 8:12 pm |
|
 |
|
fluffy
|
| pon 05 lis, 2009 9:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
LOL, dobar... dobar. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| pon 05 lis, 2009 10:12 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...strašno...
...evo jednog pristojnijeg...
Poštar upita dječaka na dvorištu: Mali, jel ti tata doma? Ma pao je u bunar prije tjedan dana. Ajme kako mu je. Sad je već bolje. Jućer se prestao derati.
| uto 06 lis, 2009 11:02 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Dva kipa, jedan muški i jedan ženski su se gledali već 40 godina. Jednog dana siđe anđeo red njih i pretvori ih u ljude. Anđeo im tad kaže da imaju 15 minuta na samo.
I otiđu oni u grmlje, a anđeo čuje smijuckanje i razno šuškanje. I vrate se oni nakon 15 minuta. Tad im anđeo kaže da imaju slobodno još 15 minuta.
I dok su oni išli u grmlje muški će kip ženskom: -Ok, sad tu drži goluba dok se ja na njega serem...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| uto 06 lis, 2009 1:37 pm |
|
 |
|
Admiral
|
 super vicevi.. evo jos jednog podužeg... Mali Perica pita svoju učiteljicu može li razgovarati s njom poslije sata. Ona prihvati. Učiteljica: Onda, šta želiš reći, Perice? Perica: Mislim da sam previše pametan da ostanem u ovom razredu, dosađujem se. Želio bih preći direktno u Gimnaziju.Pošto je o tome obavješten i direktor, on upita Pericu da li želi polagati test. Perica prihvati bez oklijevanja i direktor počne sa testom. Direktor: Hajde, Perice, da vidimo, 3 x 4? Perica: 12! Direktor: A 6 x 6? Perica: 36, gospodine direktore. Direktor: Glavni grad Japana? Perica: Tokio. Test se nastavlja slijedećih pola sata, Perica ne pravi nijednu grešku! Na kraju testa, direktor je zadovoljan, ali učiteljica pita može li ona postavi nekoliko pitanja. Obojica pristaju i ona počinje. Učiteljica: Dobro, Perice. Krava ih ima 4, a ja ih imam 2, šta je to? Perica: Noge, gospođo. Učiteljica: Točno. Šta se može naći u tvojim hlačama, a u mojim ih nema? Direktora iznenadi pitanje... Perica: Džepovi, gospođo. Učiteljica: Dobro, Perice. Gdje žene imaju najkovrdžavije dlake? Direktor se sprema da intervenira kada Perica odgovori. Perica: U Africi, gospođo. Učiteljica: Šta je meko, ali, na rukama žene, postane tvrdo? Direktor razrogači oči, ali Perica odgovora. Perica: Lak za nokte, gospođo. Učiteljica: Šta muškarci i mi žene imamo na sred nogu? Perica: Koljena! Učiteljica: Dobro. A šta udana žena ima šire od neudane? Direktor ne može vjerovati svojim ušima! Perica: Krevet, gospođo. Učiteljica: Koji dio mog tijela je često najvlažniji? Perica: Vaš jezik, gospođo. Učiteljica: Koja riječ počinje slovom "p" a označava nešto što može biti vlažno ili suho i što muškarci vole gledati? Perica: Put! Direktor, bez daha, sav mokar od znoja, odluči prekinuti test i uzviknu: Neću te poslati u gimnaziju, već direktno na fakultet! Čak bih i ja odgovorio pogrešno na sva pitanja iz testa... Naravoučenije: Čovjek sa godinama postaje PERVERZAN!
|
| uto 06 lis, 2009 9:34 pm |
|
 |
|
fluffy
|
Takmičili se Bosanac, Amerikanac i Rus ko će duže da sačuva državnu tajnu. I tako su mučili Amerikanca desetak minuta i on oda tajnu. Rusa su tukli pola sata, pa je i on odao tajnu. Na kraju dođe Bosanac na red, počese da ga biju, pa ga biju i biju čitav dan, a onda ga bace u tamnicu. On nista. Posle tri dana uđose u tamnicu da mu čestitaju pobedu i ugledaju njega kako drži ruke na glavi i viče: - Seti se tajne, budalo!!!
| čet 08 lis, 2009 8:12 pm |
|
 |
|
Admiral
|
|
| pet 09 lis, 2009 4:12 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
Čita deda novine i okrene stranu sa osmrtnicama. Nailazi unuk i veli: kaj je deda,opet si na facebooku...
| sri 14 lis, 2009 5:21 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|