| Autor/ica |
Poruka |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Re: Snovi
Hrčak je napisao/la: alien she je napisao/la: awwwwwwwww cvicek ima crush na dragu nam zelenu boginju rai'taricu  znas onu: snovi su deepest desires  Već je nekoliko forumaša sanjalo Raitaru.  rai'tara je ocito postala nas duboko skriveni pozudni objekt 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 26 srp, 2009 11:32 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mogla bi nam se i javiti tu i tamo onda. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 26 srp, 2009 11:35 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Hrčak je napisao/la: Mogla bi nam se i javiti tu i tamo onda.  iskoristila nas je i odbacila. cek, ili smo mi to ucinili posto je ona samo puki zeleni avet koji nam se javlja u nasim snovima  ? rai'tara sreco, pusti kanon i fashion weekove i vrati nam se! 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 26 srp, 2009 11:40 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
alien she je napisao/la: rai'tara sreco, pusti kanon i fashion weekove i vrati nam se!  Čuj naš očajni poj.  Mene zanima što misli o novom filmu.
|
| ned 26 srp, 2009 11:42 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
Hrčak je napisao/la: Čuj naš očajni poj.  Mene zanima što misli o novom filmu. i mene! ja se nadam da se nije objesila ili nekaj slicno  ili jos gore, da se njise u podrumu od posljedica PTKP-a(post traumatskog kanon poremecaja) i vegetira sva na antidepresivima i apstinira od tipkovnice. 
|
| ned 26 srp, 2009 11:43 pm |
|
 |
|
|
 Ma ne. Sigurno se tam kupa u moru i briga ju za nas. 
|
| ned 26 srp, 2009 11:44 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Noćaš sam imao dosta gadan i tužan san
Uglavnom vozio sam se u tramvaju sa curom koju sam upoznao i zbario na Istrakonu Išli smo uglavnom prema Maksimiru po noći, i sišao sam na Sveticama, a ona je iz nepoznatog razloga ostala u tramvaju i izašla na Maksimirskom okretištu koje je bilo dalje nego što je inače u stvarnosti. I prelazeći Maksimirsku cestu ispred mene je prozujala hitna. I ja nisam znao kaj se dešava, ali sam vidio da je krenula u smjeru u kojem je tramvaj otišao Uglavnom pošto nije bilo tramvaja krenuo sam pješice do okretišta i to je trajalo dosta dugo dok srećom nisam naletio na frendicu s kvarta koja je baš ulazila u auto (inače nema auto). Imala je Hummera H2 Nije mi se dalo više hodat i pitao sam je dal me hoće odvest do okretišta. Ona je rekla da može i odvela me. Kad sam došao tamo imao sam šta za vidjet Tramvaj je uglavnom pregazio i ubio jedno petero ljudi no među njima nažalost je bila i ta cura
Nakon toga sam se probudio u šoku i shvatio da je dobro što je to samo san
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 30 srp, 2009 2:11 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
e, ja sanjao da sam protresao mobitel i da se pretvorio u ljigavu crnu tekucinu.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 30 srp, 2009 3:04 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Jeste li kad izgubili vlastiti život u snu?
|
| čet 30 srp, 2009 11:33 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
PrincMatias je napisao/la: Jeste li kad izgubili vlastiti život u snu? Masu puta, i uvjek bi nekako opet bio živ
| čet 30 srp, 2009 11:34 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
PrincMatias je napisao/la: Jeste li kad izgubili vlastiti život u snu? Nope, obično sam se probudio kad sam bio u smrtnoj opasnosti - tipa padanje kroz provaliju i sl...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 31 srp, 2009 12:44 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
PrincMatias je napisao/la: Jeste li kad izgubili vlastiti život u snu? Znala sam u snu promatrati vlastiti sprovod, a imala sam i hrpu snova o tome kako skačem s visine i najčešće bih udarila o tlo, ali to bi bio mek udarac. Danas sam sanjala kako moram spriječiti nekakvu odurnu zmijurinu da uđe u sobu kako bih vraga zadržala izvan sobe, koja je, međutim, bila puna rupa kroz koje se zmija provlačila. ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pet 31 srp, 2009 5:53 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Stvarno sam se zarazio sa ASOIAF, sanjam ga svake noći, u glavi si vrtim neke citate i isječke, čak i neke koji mi se sami nameću, ali zvuće Martinovski. A dok sam na poslu, većinu vremena razmišljam o Sedam Kraljevina i tu i tamo si u glavi složim neku predođbu radnje.
| pet 31 srp, 2009 6:27 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Eto, velim vam ja da ništa dobro ne može izaći od takvih deeeebelih knjiga od 800 stranica.. puta 5 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 31 srp, 2009 7:22 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 31 srp, 2009 7:33 pm |
|
 |
|