|
Sada je: sub 12 ruj, 2026 11:53 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Vicevi
Jedan ferovski Zasto ferovci imaju mobitele sa kompleksnim brojevima? -Da mogu zvati svoje imaginarne prijatelje.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 25 ožu, 2009 12:49 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Hrčak je napisao/la: Jedan ferovski Zasto ferovci imaju mobitele sa kompleksnim brojevima? -Da mogu zvati svoje imaginarne prijatelje. jedan ekonomsko-ferovski dode student na fer i slusa kaj mu dekan govori. dekan:ovdje na feru ti budemo izvadili mozak i pripojili ga na racunalo. student:a kaj cu ja bez mozga? dekan:odi studiraj ekonomiju *bez uvrede ako ima forumasa koji su ekonomisti  ferovci imaju dvije vrste pičaka: jpeg i gif *opet no hard feelings 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 25 ožu, 2009 12:54 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
alien she je napisao/la: jedan ekonomsko-ferovski dode student na fer i slusa kaj mu dekan govori. dekan:ovdje na feru ti budemo izvadili mozak i pripojili ga na racunalo. student:a kaj cu ja bez mozga? dekan:odi studiraj ekonomiju
 |
A neka... ne ljutim se... svima trebaju ekonomisti
| sri 25 ožu, 2009 8:30 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ok nova tura viceva Ide grupa elektrona sklopom, naidje na kondenzator i nabije ga. Najtanje knjige na svijetu: 0.Slovenski atlas 1.Knjiga bosanskih mudrosti 2.Srpska junacka dela kroz historiju 3.Crnogorske radnicke pjesme 4.Somalijska kuharica 5.Seksualni zivot jednog FERovca Kako FERovka opisuje dobar sex? Niskofrekventna rezonancija bez faznog pomaka. Imao otac 2 kceri. Jedna je bila ferovka, a druga je isto bila ruzna. Igraju skrivaca Arhimed, Newton i Pascal. Arhimed broji, Pascal pobjegne i sakrije se, ali Newton se ne sakrije, nego stane odmah iza Arhimeda, nacrta na zemlji kredom kvadrat jedan sa jedan metar i stane u njega. Arhimed odbroji, okrene se i, hvala Bogu, odmah ga vidi: - Ha, Newton!!! A Newton kaze: - Ne, to je Newton po metru kvadratnom, dakle to je Pascal.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 26 ožu, 2009 5:08 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Hrčak je napisao/la: Igraju skrivaca Arhimed, Newton i Pascal. Arhimed broji, Pascal pobjegne i sakrije se, ali Newton se ne sakrije, nego stane odmah iza Arhimeda, nacrta na zemlji kredom kvadrat jedan sa jedan metar i stane u njega. Arhimed odbroji, okrene se i, hvala Bogu, odmah ga vidi: - Ha, Newton!!! A Newton kaze: - Ne, to je Newton po metru kvadratnom, dakle to je Pascal. Ajme ovo je genijalno 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 26 ožu, 2009 5:34 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Hrčak je napisao/la: Ide grupa elektrona sklopom, naidje na kondenzator i nabije ga.
Imali smo jednog frienda kod kojeg smo kockali i on onako "blesav" ima je običaj čačkat oko struje a ni kapi (razumio) niš. Svako toliko bi uhvatija za nabijeni kond i povika "u..pič*ku materinu opet se ispraznija na meni!" Mi smo mu par put rekli daj ne deri se što će ljudi mislit o nama. Pozdrav Elektronske teorije 2

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 26 ožu, 2009 6:42 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Hrčak je napisao/la: Igraju skrivaca Arhimed, Newton i Pascal. Arhimed broji, Pascal pobjegne i sakrije se, ali Newton se ne sakrije, nego stane odmah iza Arhimeda, nacrta na zemlji kredom kvadrat jedan sa jedan metar i stane u njega. Arhimed odbroji, okrene se i, hvala Bogu, odmah ga vidi: - Ha, Newton!!! A Newton kaze: - Ne, to je Newton po metru kvadratnom, dakle to je Pascal.
joj to je nama pricao profesor fizike u osnovnoj,trgala sam se 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| čet 26 ožu, 2009 10:10 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Hrčak je napisao/la: Igraju skrivaca Arhimed, Newton i Pascal. Arhimed broji, Pascal pobjegne i sakrije se, ali Newton se ne sakrije, nego stane odmah iza Arhimeda, nacrta na zemlji kredom kvadrat jedan sa jedan metar i stane u njega. Arhimed odbroji, okrene se i, hvala Bogu, odmah ga vidi: - Ha, Newton!!! A Newton kaze: - Ne, to je Newton po metru kvadratnom, dakle to je Pascal.  ovo nisam još čula,kako preprepredobro 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 27 ožu, 2009 3:30 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
Preselio se Huso u novu zgradu i jednog dana krenuo Mujo da ga posjeti. Na prvom katu Mujo ugleda čovjeka koji tuče glavom o zid, on se začudi te nastavi dalje. Na drugom katu dvoje mladih vode ljubav, a Mujo sa čuđenjem produži dalje. Na trećem katu stoje muškarac i žena goli, žena drži njega za jaja, a sebe za sisu, a muškarac sebe za spolovilo i u drugoj ruci kišobran. Na četvrtom katu stanovao je Huso. Kad Mujo dođe kod Huse reče mu: -Sve je u redu ali jesu li normalni ovi što zive u tvojoj zgradi? A Huso će: -Ma onaj na prvom katu je malo skrenuo u ratu pa ..., oni na drugom su mladi bračni par pa žele pokazati svima da se znaju jebati... Mujo: -Ma dobro i to, ali ono na trećem, to mi nije jasno! Huso: -Aha, ma to su ti dvoje gluhonijemi - ona njemu kaže - hajde kupi jaja i mlijeka, a on njoj - hoću kurac, vani pada kiša. kako disleksicar pljacka banku? vis u ruke, pljacka vam materina, ovo je picka!  sto je to povjerenje? kad ljudozderi prakticiraju oralni seks. 
|
| pon 03 kol, 2009 12:52 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mujo se pokusava registrirat na facebook i upise on nick mujo a password penis , no ubrzo dobije poruku -Gospodine vas password je prekratak 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 03 kol, 2009 3:02 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Sjede u avionu Škot, Francuz i Avganistanac. Dolazi stjuardesa i pita ih što će piti. Škot odmah reče: Ja ću jedan škotski viski. Francuz: Ja ću jedno francusko vino. A Avganistanac će: Meni ništa, sad ću voziti.
Pita Mujo Fatu: Hoćeš Fato, bolan, da se igramo Big Brothera? Fata, sva sretna, odgovara: Hoću Mujo, hoću.. A Mujo će na to: Fato, govori ti Big Brother! Imaš 2 minute da napustiš kuću!
Pipao sljepac turpiju nekih pet minuta, a onda je, sav bijesan, bacio i rekao: U životu nista gluplje nisam pročitao!
| pon 03 kol, 2009 9:51 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
| čet 06 kol, 2009 1:11 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
RM is god, yes.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| čet 06 kol, 2009 2:30 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
| ned 09 kol, 2009 5:24 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ne bacajte opuške u pisoar, ni mi vama ne pišamo u pepeljare... 
Sreću se Mujo i Haso a Haso sav u gipsu.
Mujo : haso bolan, pa di se se toliko polomio? Haso:Ti znaš da ja kad dođem kući pljunem kroz prozor i bacim se na krevet, a sinoć sam se napio malo previše, pa kad sam došao kući pljunem u krevet i bacim se kroz prozor.
Kako je Snjeguljica bori protiv recesije?
Već je otpustila 4 patuljka
| čet 13 kol, 2009 9:54 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|