|
Sada je: uto 15 ruj, 2026 9:04 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
 Re: Snovi
Sovereign je napisao/la: Ok, ispričat ću san koji se odvijao u mojoj ludoj glavi između nekih 2 i 7 sati.
Bio sam doma i stara je pozvala neke jehovine svjedoke u kuću koji su imali jedno 4 ili 5 djece i dopustila im da prčkaju po mojim stvarima i kompu te je to mene raspiz**lo (osim toga što su mi ta djeca prčkali po kompu i stvarima, počeli su me vrijeđat da sam sotonjara i slična sr*nja mi govorit) Onda sam se ja odjednom zaderao i istjerao glupu djecu van, pa su mi njihov stari i moja stara počeli sr*t da kao kak mogu bit tak bezobrazan - ja onak gledam WTF! Onda mi je dopizdilo pa sam se pokupio van. I uglavnom kasnije sam šetao se Zagrebom (bio je dan oko 2 sata popodne i bilo je lijepo sunčano) i došao na glavni kolodvor (na kojem je bila hrpa ljudi), i imao sam nekakve vrećice u ruci u kojima su bili kostimi od predatora, aliena..., ali kako su ti kostimi bili loši ja sam ih odlučio ostavit kod klupe na kolodvoru Onda mi je došla neka baba i počela mi prigovarat zašto ja te vrećice ostavljam kod klupe pa sam joj ja rekao zato kaj ih nemogu nikom prodat, meni ne trebaju, a ne želim ih bacit u smeće, i onda sam joj rekao da si ih može uzet i odnijest svojoj djeci I tako ja sam čekao neko dulje vrijeme tramvaj na kolodvoru i onak razmišljam si kaj se događa, zakaj nema tramvaja tak dugo (došao sam na kolodvor oko 2, a već je bilo 6 - što znači da sam ga čekao 4 sata ). I dobro čekam ja i dalje kad neka dva glupana i glupača mi dođu sr*t nešto pa sam im rekao da odje**. Uglavnom sam onda u jednom momentu vidio na stanici preko puta Cvičeka pa sam otišao do njega i pitao ga kam ide, i onda je on meni rekao da imamo kao nekakav udružni sastanak u pivnici pa sam ja rekao da ću mu se pridružit u pohodu na pivnicu U međuvremenu dok smo čekali tramvaj došli su opet ona 2 glupana i glupača nam sr*t Onda nakon nekog vremena nam je dopiz**lo ih slušat pa smo ih razbili I nakon nekog vremena je došao tramvaj i otišli smo do pivnice (tamo su nas čekali zmajchek, El Zvonko, SM, MAHER, Asimov, Dašo, Teddea, Dejanira, Ant i Trapavi - uglavnom skoro svi iz udruge ). I tako smo tamo razgovarali (ne sjećam se baš o čemu) i pošteno smo se napili i najeli Cviček je skoro zaspao u pivnici Onda smo odlučili krenut doma. Cviček me pozvao da odem prespavat kod njega kod sestre njegove. I tako smo došli tam i odmah smo zaspali (u snu naravno). Probudili smo se onda oko 5 ili 6 popodne i onda je Cviček rekao kao da on je zaboravio da treba organizirat tulum pa je brzo počeo sve pripremat za taj tulum, a ja sam mu pomagao pritom Nakon nekog vremena je sve bilo spremno i došle su prvo neke dvije cure na tulum (uglavnom nisu iz udruge, a ni s foruma). I onda smo ja i jedna od te dvije cure koja je bila crvenokosai dosta mršava, ali slatka nešto gledali na Cvičekovom laptopu. Sjećam se da sam gledao trailer za novi Harry Potter film (6. dio) I u tom traileru sam vidio da su Lunu Lovegood ubili pa sam ja popiz**o i počeo se derat da to ruši kanon i da nije uopće po knjizi i da ja to ne priznajem... Malo kasnije su došli i ostali počeo je veliki party (uglavnom se sjećam da je ta kuća od Cvičekove sestre bila veličine omanjeg dvorca i imala ogromno dvorište). Onda smo MAHER, Cviček, Asimov i ja odlučili otić po neko žešće piće (mislim da je u pitanju bila ili jeger-cola ili pelin-cola) te smo morali proć čitavo dvorište da bi došli do te prostorije u kojoj su bili hrana i cuga I tako smo se vratili natrag u dio tog ''dvorca'' gdje se održavao party sa cugom i onda sam ja tam ugledao opet one klince (koji su bili i na početku sna) i pao mi je mrak na oči te sam ih htio zatuć, ali me Asimov spriječio (iako mi je i on rekao da ih mrzi i da mi podijelio par šamara) Onda sam ja otišao malo s onom crvenom curom plesat i zbario je naravno I tako je drugi dan u nekih 2-3 sata u noći završio party te smo se Cviček, MAHER, Asimov, Dašo, Ant i ja zaputili prema udruzi Ulica u kojoj je inače udruga je bila malo drukčija (malo dalje od početka je bio neki blagi zavoj u lijevo - inače je ravna ulica). Hodajući prema udruzi smo čuli neki čudan zvuk iza nas koji nam se dosta brzo približavao te smo se okrenuli i vidjeli da prema nama juri onaj kamion za čišćenje ceste (iz nekog nepoznatog razloga nas je htio pregazit) pa smo počeli trčat prema udruzi (sjećam se da se Dašo zaderao nešto tipa: Ajme majko, bjež'te ubit će nas ovaj luđak! ). Kad smo bili na manje od pola puta od udruge kamion za čišćenje je negdje nestao, ali smo sad ugledali da se netko šora pred udrugom te smo skužili iz daljine da su to Ant i Teddea Dalje se ne sjećam kaj je bilo više, ali mislim da je već i ovo bilo dosta ludo moj jedini kometar je :
|
| pet 17 srp, 2009 12:30 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Ja sam sanjala neke cure koje su me maltretirale u osnovnoj školi. ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pet 17 srp, 2009 3:21 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Točkica je napisao/la: Ja sam sanjala neke cure koje su me maltretirale u osnovnoj školi. ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Uh, to su zafrknuti snovi ali nije sve uvijek isto u snovima i u stvarnosti .....
|
| pet 17 srp, 2009 10:28 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Sinoć sam sanjala da je Platon vodio s Diogenom nekakvu raspravu o javnom moralu u Ateni i optužio ga da je proizvoditelj i da bi se trebao naučiti vrlini umjerenosti, kao svi proizvoditelji. Diogen mu je odbrusio da još nije našao čovjeka i tražio da mu se Platon makne sa Sunca. Zatim je došao bog Helije i ljutito rekao Diogenu da na njemu nitko ne sjedi. Diogen se sav zbunio i počeo ispričavati. Zatim se mjesto radnje preselilo na Olimp, to jest u palaču od mramora koja je ležala na oblacima. Koliko primijetih, imala je samo jednu prostoriju, u kojoj su se nalazila dva prijestolja, jedno Zeusovo, a drugo Herino. Dika i Temida stajale su svaka s jedne strane Zeusa. Uto je Helije uletio u dvoranu kao lud i zahtijevao strašnu kaznu za Diogena. Zeus je bio spreman udovoljiti, ali je Hera rekla da građani svijeta ne zaslužuju kaznu jer da u protivnom neće biti Ujedinjene Federacije Planeta.  Zeus je to nazvao tipično ženskim bulažnjenjem i rekao Temidi da siđe na zemlju i pokuša kao deus, to jest dea ex machina riješiti stvar. Mjesto radnje opet se preselilo na agoru. Temida je rekla Platonu da je najbolje društveno uređenje demokracija, pa se Platon proderao da mnoštvo nikad neće biti filozof. Tu se san prekinuo jer me probudio alarm. Totalno zbrkan san, u svakom slučaju. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
|
| ned 19 srp, 2009 11:22 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Točkica je napisao/la: Sinoć sam sanjala da je Platon vodio s Diogenom nekakvu raspravu o javnom moralu u Ateni i optužio ga da je proizvoditelj i da bi se trebao naučiti vrlini umjerenosti, kao svi proizvoditelji. Diogen mu je odbrusio da još nije našao čovjeka i tražio da mu se Platon makne sa Sunca. Zatim je došao bog Helije i ljutito rekao Diogenu da na njemu nitko ne sjedi. Diogen se sav zbunio i počeo ispričavati. Zatim se mjesto radnje preselilo na Olimp, to jest u palaču od mramora koja je ležala na oblacima. Koliko primijetih, imala je samo jednu prostoriju, u kojoj su se nalazila dva prijestolja, jedno Zeusovo, a drugo Herino. Dika i Temida stajale su svaka s jedne strane Zeusa. Uto je Helije uletio u dvoranu kao lud i zahtijevao strašnu kaznu za Diogena. Zeus je bio spreman udovoljiti, ali je Hera rekla da građani svijeta ne zaslužuju kaznu jer da u protivnom neće biti Ujedinjene Federacije Planeta.  Zeus je to nazvao tipično ženskim bulažnjenjem i rekao Temidi da siđe na zemlju i pokuša kao deus, to jest dea ex machina riješiti stvar. Mjesto radnje opet se preselilo na agoru. Temida je rekla Platonu da je najbolje društveno uređenje demokracija, pa se Platon proderao da mnoštvo nikad neće biti filozof. Tu se san prekinuo jer me probudio alarm. Totalno zbrkan san, u svakom slučaju.  Ajme kako zakon!  Olimp opet živi i kako vidimo, bogovi nisu odustali od omiljene razbibrige, svađanja. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 20 srp, 2009 5:42 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Sanjala sam da smo Peter Petrelli, Hiro Nakamura i ja naganjali Sylara po Zagrebu i da sam ga ja konstantno po glavi udarala s nečim i tak se je cijelo vrijeme onesvješćivao. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 23 srp, 2009 12:44 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
|
| čet 23 srp, 2009 1:25 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
|
| čet 23 srp, 2009 1:34 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
|
Hrčak je napisao/la: :oops: Bio je jedno vrijeme Sylar dobar, tj. bio se je pravio da je dobar i onda kad me je pokušao ubit i pobjeći u taxi sam ga izvukla iz taksija i opet lupila po glavi.  Tvoja tajna moć je udaranje sylara po glavi
|
| čet 23 srp, 2009 1:38 pm |
|
 |
|
|
Da  Mogla bih im pisati da ubace moj lik u seriju. 
|
| čet 23 srp, 2009 1:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
joj sanjo sam brdo para ,da sam se valjo u njima ....a ono probudim se 
| čet 23 srp, 2009 2:33 pm |
|
 |
|
Felis Minor
|
Sanjala sam kako raspravljam sa Senekom, s time da sam ležala na kauču kao da sam na psihoanalizi, tema razgovora je bilo samoubojstvo, a razgovor se vodio na latinskom.
|
| sub 25 srp, 2009 10:27 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
@Sovereign - puno me sanjaš - umisliti ću se  @Hrčak - s kojim si ga to točno oružjem tukla? Nije isto da li se radi o čekiću, maču ili nekim desetim predmetom  A ja sam prije neki dan dok sam još na moru bio sanjao skroz uvrnuti san.... procjenite da li sam normaln ... Uglavnom, išao sam na nekakvu zabavu povrzanu s domaćim SF fandomom.... bila je na penthauseu neke zgrade, hotela.... i unutrašnjost je podsječala na stan jednog mog negdašnjeg prijatelja koji je isto živio na zadjem katu zgrade... Primjetio sam da liči na njegov stan ali nisam previše na to obračao pozornost. Došao sam dolje u prizemlje, kod recepcije, i čuo da se netko prijavljuje za sobu - i čuo da na pitanje "vaše ime" ona odgovara - Raitara! Okrenuo sam se i počeo okolo skakutati u stilu smajlića "  " jer sam eto prvi saznao tko je Raitara. Onda smo se upoznali.... bila je to fizički prosječna cura u nekim ranim dvadesetima... otišli smo negdje pričati o nečemu (ne sječam se točno o čemu)... i na kraju smo zabrijali  (dadada, san u stilu Sovereignovih  ) Na kraju smo se vratili na zabavu... i dalje se ne sječam... Mislim da nisam normalan 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 26 srp, 2009 8:30 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
awwwwwwwww cvicek ima crush na dragu nam zelenu boginju rai'taricu  znas onu: snovi su deepest desires 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 26 srp, 2009 9:53 pm |
|
 |
|
|
Cvicek je napisao/la: @Hrčak - s kojim si ga to točno oružjem tukla? Nije isto da li se radi o čekiću, maču ili nekim desetim predmetom  Mislim da je bila neka palica a možda i moja ruka. alien she je napisao/la: awwwwwwwww cvicek ima crush na dragu nam zelenu boginju rai'taricu  znas onu: snovi su deepest desires  Već je nekoliko forumaša sanjalo Raitaru. 
|
| ned 26 srp, 2009 11:15 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|