| Autor/ica |
Poruka |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
 Re: Avatari & Potpisi
Koji vrabac je to, Cvicek?
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 16 lis, 2012 5:04 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
To je Louie the logic gremlin iz reality showa "Culture in decline" koji nema strpljenja za bilo kakvu vrstu nelogičnosti i voli detaljno objašnjavati logičke i slične failove  Pogledaj 2.epku od 16 minuta nadalje: http://youtu.be/KEC0GT_8l_I?t=16m8sPa ako ti se serija sviđa, vidimo se u " Culture in Decline" temi 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 16 lis, 2012 5:26 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
A ima li sličnosti sa stvarnim likom? 
| čet 18 lis, 2012 2:58 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
On jeste stvaran... onoliko koliko to jedna jednostavna animacija i može biti 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 18 lis, 2012 12:46 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
malo me straši cviček 
| čet 18 lis, 2012 9:30 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Hm,... ako si pogledala filmić, onda mi stvarno nije jasno po kojoj osnovi te plaši... Možeš li pojasniti zašto, ili ovdje ili u temi.
|
| čet 18 lis, 2012 9:40 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
Norexan, sviđa mi se avatar 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| čet 18 lis, 2012 10:57 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Hvala 
| pet 19 lis, 2012 12:50 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Yep, Picard u sunčanima FTW!
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 19 lis, 2012 1:51 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Oz, mnogo lajkam tvoj novi av.
| pon 22 lis, 2012 11:10 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Spet je napisao/la: Oz, mnogo lajkam tvoj novi av. Hvala. Moram reć da odobravam tvoju novu Charlie Chaplin fiksaciju. Mislim da je Sir Charles koncem prošlog tisućljeća proglašen najvećom filmskom ikonom svih vremena. Nije bez razloga.
|
| uto 23 lis, 2012 12:41 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Netko ima maaaan crush. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 23 lis, 2012 12:53 am |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Ma moj avatar je daleko najbolji 

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| uto 23 lis, 2012 11:22 am |
|
 |
|
Number One
|
_Oz je napisao/la: Spet je napisao/la: Oz, mnogo lajkam tvoj novi av. Hvala. Moram reć da odobravam tvoju novu Charlie Chaplin fiksaciju. Mislim da je Sir Charles koncem prošlog tisućljeća proglašen najvećom filmskom ikonom svih vremena. Nije bez razloga. Couldn't agree more. Jedva čekam otvorenje muzeja u Švicarskoj. 2014. Mirna, je, ja imam man crush... 
| uto 23 lis, 2012 9:10 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sri 28 pro, 2011 4:30 pm Postovi: 248 Lokacija: Osijek Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Scruffy-looking nerf-herder Koje si vrste?: Hewmon
|

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
|
| pet 02 stu, 2012 12:53 am |
|
 |
|