|
Sada je: pet 28 kol, 2026 4:33 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Avatari & Potpisi
Awwww Rowena, bas je cool I mikijev je odličan  I točkicin I mimi vrati nešto Daenerysasto xD Ja volim tvoje Daenerys avatare i sigove 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 24 stu, 2011 5:43 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 03 pro, 2011 11:42 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Hvala, Dejanira! 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sub 03 pro, 2011 11:55 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Potpisujem.  Dejanira je napisao/la: I mimi vrati nešto Daenerysasto xD Ja volim tvoje Daenerys avatare i sigove  Naravno, ali sve u svoje vrijeme. 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| ned 04 pro, 2011 4:42 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Cvicek, pa stvarno... Ne mogu gledat Pillars of the Earth a da svakih 5 sekundi ne pomislim na forum.
|
| uto 06 pro, 2011 2:19 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Mimi Sky, hvala ti na komplimentu!  Imaš lijepi, hladni avatar!  (Mislim, boje su hladne.)
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| uto 06 pro, 2011 2:50 am |
|
 |
|
Fire and Blood
|
Hvala! 
|
| uto 06 pro, 2011 7:14 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mimi Sky je napisao/la: Cvicek, pa stvarno... Ne mogu gledat Pillars of the Earth a da svakih 5 sekundi ne pomislim na forum. Tnx, uljepšala si mi dan!  Već bih odavno promjenio avatara. Nemam inspiraciju, tj. nisam našao ništa što bi mi se činilo baš zanimljivim... Da stavim neki revolucionarni? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 07 pro, 2011 4:06 am |
|
 |
|
Fire and Blood
|
A da staviš V-a iz V for Ventdetta? 
|
| sri 07 pro, 2011 2:50 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
To bi bilo previše.... trendovski, ili kako već da kažem 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 07 pro, 2011 7:18 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Fakat Cviček, mislio sam da Rufus ima veću ulogu u Pillarsima, al na kraju je posve osrednji lik.
V kao V iz Vendette predstavlja Guya Fawkesa. Neobjašnjivo je zašto antiglobalisti, anarhisti i 4chanovci misle da je to simbol antiglobalizma i anarhije i protivljenja režimu. Lik je bio terorist svog doba. Mogu imat bin Ladena kao simbol, bili bi u trendu.
|
| čet 08 pro, 2011 12:46 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Meni je malo bezveze uvijek stavljati glavne superturbocool likove. Ovaj lik mi je okej, stavljanje njega na avatar mi je u tada nešto predstavljalo. A za Dawkesa si si i sam odgovorio na pitanje - tu je više ulogu igralo to što je on lik iz Vendette nego to što je radio kao povijesna ličnost (i iako se radi o zločestom planu, taj plan može i danas izmamiti smješak na lice, pogotovo kad vidiš kakve sve spodobe znaju sjediti na takvim mjestima  ) V na trenutke ima dosta kompleksne dijaloge, koji se bez konteksta ponegdje i ne mogu shvatiti. Ja sam za poneki od njih skužio dublje značenje tek nakon što sam se počeo družiti s aktivistima) i s obzirom na ono što taj lik u filmu ta simbolika stvarno predstavlja neovisno o povijesnom kontekstu (anonimni individualizam i sl), takve stvari bi trebale biti nit vodilja svakog pokreta za slobodu i demokraciju, a sudeći prema tome kako je globalna revolucija koncipirana, moglo bi se reći i da ide u tom smjeru.
|
| čet 08 pro, 2011 2:57 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
kapetanica ima cool avatar....a šta ću..morao sam 
|
| uto 20 pro, 2011 10:17 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pon 19 pro, 2011 3:33 am Postovi: 66 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: U vezi Koje si vrste?: Trill
|
alfa_Q je napisao/la: kapetanica ima cool avatar....a šta ću..morao sam  Ja il neka druga?
|
| sri 21 pro, 2011 3:09 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Kapetanica je napisao/la: alfa_Q je napisao/la: kapetanica ima cool avatar....a šta ću..morao sam  Ja il neka druga? Ti.....ovaj mislim...Vi....kapetanice 
|
| sri 21 pro, 2011 12:59 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|