| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Avatari & Potpisi
pa eto, jesam i...što sad  dobro je svako malo uvesti promjene 
| pet 23 ruj, 2011 7:48 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
To da ne mijenjam avatar bilo je dok sam još imala Dany sa Drogonom na ramenu.  Pa, promjena dobro dođe. Hvala Pahuljo, hvala Sov! Nego, koliko god mi dobro izgledao tvoj novi izgled, Pahuljo, što je to? 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 23 ruj, 2011 8:32 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Mimi Sky je napisao/la: Nego, koliko god mi dobro izgledao tvoj novi izgled, Pahuljo, što je to?  na što to misliš, na neku od životinja ili...  našla sam to na netu slučajno, 3D životinje pa sam se malo poigrala 
| pet 23 ruj, 2011 10:05 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
i Mimi je promijenila......cool e da ..Sov..hoćemo M.J.Foxa 
|
| pet 23 ruj, 2011 11:08 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
pahuljica je napisao/la: Mimi Sky je napisao/la: Nego, koliko god mi dobro izgledao tvoj novi izgled, Pahuljo, što je to?  na što to misliš, na neku od životinja ili...  našla sam to na netu slučajno, 3D životinje pa sam se malo poigrala  Aha. Mislila sam da je iz nečega. 
|
| sub 24 ruj, 2011 12:25 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
alfa_Q je napisao/la: e da ..Sov..hoćemo M.J.Foxa Što se toga tiče već sam razmišljao dal da stavim njega, ili Doca - trenutno sam neodlučan
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 24 ruj, 2011 1:09 am |
|
 |
|
Fire and Blood
|
Girls want young Mr. Fox. 
|
| sub 24 ruj, 2011 1:11 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| sub 24 ruj, 2011 1:25 pm |
|
 |
|
fluffy
|
sviđa mi se avatar sov 
| sub 24 ruj, 2011 1:26 pm |
|
 |
|
Overlord
|
pahuljica je napisao/la: sviđa mi se avatar sov Thanx

|
| sub 24 ruj, 2011 1:31 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
e Sov, sad je sve kompletno.......cool...... 
|
| sub 24 ruj, 2011 1:38 pm |
|
 |
|
fluffy
|
uuuuuuuuuuuuu wildy, dobar ti taj avatar 
| ned 25 ruj, 2011 12:43 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
alfa_Q je napisao/la: e da ..Sov..hoćemo M.J.Foxa  NE!!! Taj mu uopće ne sliči, dok mu Wolowitz karakterno savršeno odgovara. Ne bi me čudilo da ga angažiraju u seriji kao bratića iz Europe ili tako nešto 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 25 ruj, 2011 1:02 am |
|
 |
|
Fire and Blood
|
Ma znamo mi da je Sov isti Wolowitz.  Da avatari uvijek odgovaraju osobi, ja bih već lupala zmajeve po nosu, alfa bi stavljao kosu u Janewayinu punđu, Miki bi skakao s krovova, a ti... Samo tražimo kompletnost. Mr. McFly je osličan, Sov! 
|
| ned 25 ruj, 2011 1:24 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mimi Sky je napisao/la: a ti... Pretvorio sam se u uho! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 25 ruj, 2011 2:25 am |
|
 |
|