| Autor/ica |
Poruka |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
 Re: Fobije
T'Rapavi je napisao/la: Ivana je isto skakavcofobična, ali njen slučaj se temelji na traumi iz prošlosti kad su joj natrpali kutiju od cigara sa skakavcima i onda to još posuli po njoj... po glavi, kosi... Hm, mora da je to malo neugodno i onome koji se ne boji skakavaca. Ali fora ideja za nekakvu zlobu... Kad smo već kod toga, meni je skakavac bio u kupaćim gaćama (bermudama).  Kako su se preko ljeta sušile vani na štriku, preko noći je valjda u njih ušao skakavac. Ja sam kupaće gaće ujutro skinuo sa štrika i obukao ih i skužio sam da je u njima skakavac tek kada me nešto počelo grebsti po unutarsnjoj strani bedra.  U početku sam mislio da je suhi list, kad ono, gle, skakavac od 10-tak cm. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| pet 21 sij, 2011 9:37 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
ja se užasavam svih buba/bubica i ostalih ljigavih "životinja" koje gmižu/hodaju/trče/skakuću brže od 1m/h i predubokog mora 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| pet 21 sij, 2011 9:38 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
I fora su one bogomoljke, kad počnu letiti sa onim oštrim zvukom krila, bzzzzzzz...
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

|
| pet 21 sij, 2011 9:38 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Miki je napisao/la: Jej, ajmo pričat o nepoznatim ljudima. Kakve veze ima ta 'Ivana' s nama? Ima veze s menom... Priča se o fobijama, štoviše o skakavcofobiji i ja sam iznio jedan slučaj i uzrok iste. Neki se čude kako neko može imati takvu fobiju, pa dadoh jedan znan mi primjer. Ne znam šta je u tome loše... 

|
| pet 21 sij, 2011 9:41 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
T'Rapavi je napisao/la: Miki je napisao/la: Jej, ajmo pričat o nepoznatim ljudima. Kakve veze ima ta 'Ivana' s nama? Ima veze s menom... : Ana ..Martina i Ivana su imena koja ima 60% zenskih u hrvatskoj ..lipa su ali bojin se da neki ljudi nedobiju fobiju od njih ..kad vec ima svakakvih fobija mozda postoji i strah od ivana :menisepolasirerodbinezoveivaniliivana: 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 21 sij, 2011 9:47 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Rowena je napisao/la: i predubokog mora  Na dnu kojeg je odvratno velko kamenje, zar ne? Amen sistah.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 21 sij, 2011 9:48 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
i ružna trava. i brodovi. ned'o bog da mi neki brod/brodić dođe u blizinu 
|
| pet 21 sij, 2011 9:55 pm |
|
 |
|
Desolate
|
Ne kužim to sa podvodnim stvarima. Trebale bi se početi baviti ronjenjem. 

|
| pet 21 sij, 2011 9:57 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Bože i svi sveci sačuvajte nas. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 21 sij, 2011 9:59 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Rowena je napisao/la: i ružna trava. i brodovi. ned'o bog da mi neki brod/brodić dođe u blizinu  Bodulica  ti nisi 
|
| pet 21 sij, 2011 10:00 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Wildchild je napisao/la: Trebale bi se početi baviti ronjenjem.  hvala lijepa na ponudi, ali ipak ne  kapetane... jesam, ali nisam... u plićaku san prava bodulica 
|
| pet 21 sij, 2011 10:04 pm |
|
 |
|
Desolate
|
Možda uvidite kako to nije ništa opasno niti strašno kao što se čini sa površine. A i zna biti mrkača (hobotnica) ako se dobro istraži svaka stijena... 

|
| pet 21 sij, 2011 10:05 pm |
|
 |
|
Admiral
|
h...h...h...hobotnica... nisam trebala ništa pisat... užas... i one životinje koje izgledaju k'o listovi ali nisu listovi ajme 
|
| pet 21 sij, 2011 10:08 pm |
|
 |
|
Desolate
|

|
| pet 21 sij, 2011 10:12 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Hobotnica postane tako super kad dođe pecena u moj pijat u drustvu s mrkvama i kumpirima 
|
| pet 21 sij, 2011 10:12 pm |
|
 |
|